// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
16.4.16 10:13

@Whynot aha, tak o tom ani nevim. Nase dr mi rikala jen o hexavakcine (je povinna), pneumikokum, rotavirech a meningokoku. Nic dalšího. Takze nechám naockovat tyto a pak se uvidi :mrgreen:
To je sikulka :potlesk: :hug:
Budila se mezi 1-2 rano poprvé a pak co 3 hodiny. A poslední 3 dny si to pridluzuje. Uz spala i do pul 5-6 a dnes ve 3, ale to ji musim trosku povzbudit, protože by mi zas usnula. Tak ji nechávám. Vím, ze kdyz ma hlad tak se umí ozvat :P Kdyz byla menší budila jsem tez. Ale ted si říkám, ze kdyz se chce vyspat a nic ji to neudělá :mrgreen:
Je pravda, ze přes den toho zas moc nenaspi, avšak to uz ma tak od 2 mesice :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.9.16 09:35

Caute maminky, jak se Vam daří???a coo miminka co uz vsechno umi???a mate fotecky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 19:55

Ahoj Kačko a další :D tak já se teda pochlubím. Od 3M se plazila a do měsíce lezla od 6M sedí + 2 zuby venku, od 6,5M stojí u nábytku a teď už dokonce ručkuje :) je to naše mini turbo dítě :) Každopádně zůstali jí problémy s mléčnými výrobky, takže jedeme bezmléčku :) jinak je úžasná a dělá nám jen radost. Teda až na to noční spaní. Vstává o půlnoci, ve 3, 5,6 a v 7 vstává… to chce teda hlavně prso :D :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.9.16 09:08

@StáleKrásně ta je, ale krasna. A teda hlavne velmi sikovna 8o muj Tomas se maximalne plazi :P ale tak chlap ma na vsechno cas :lol: zuby taky jeste nemame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.9.16 09:08

@StáleKrásně ta je, ale krasna. A teda hlavne velmi sikovna 8o muj Tomas se maximalne plazi :P ale tak chlap ma na vsechno cas :lol: zuby taky jeste nemame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.9.16 18:11

@StáleKrásně moc hezká jen co je pravda :potlesk: :hug:
Ty brdo je to maxi rychlik :mrgreen: Ale vypada moc spokojeně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.9.16 18:11

@kackamk a co ty fotky kocko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.9.16 18:19

Jinak nase uz taky stoupá u nábytku, bedny na hracky, kde se da :P Zoubky uz mame taky 2, tedy na cestě, ale uz se prorezaly :P
Takze počítám, ze do mesice bude taky capkat :P
Jinak každy tyden chodíme na cvičeni a na plavco, aby se unavila :P
Spánek v noci naštěstí vcelku dobry, az ted na ta vedra :zed:
Přes den tomu moc nedá :P
Mame se celkově dobre, Anicka je certisko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 07:04

@Peka77 Tý jo, taková šikulka. Z každého očka 10 lumpáren na mě kouká :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 07:06

@kackamk heled z toho si nic nedělej a ono ti nic neuteče :D A to myslím doslova :D furt to dítě někdo
někde chytám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.9.16 09:54

....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.9.16 09:57

@StáleKrásně ty je mi to jasne :lol: nejlepsi jak to lezi v kocarku malinke :lol: ale tak on ma jeste cas na co by spechal vsak mama ho ponosi :lol: a kolik vazi a meri vase zlaticka???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
14.9.16 10:01

@Peka77 sikovna princezna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.9.16 17:39

@StáleKrásně presne jsi na to kapla :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
14.9.16 17:42

@kackamk kluci jsou bezvadni a spolu jim to moc sluší :hug: :hug: :hug: Černobílá fotka je krasna :palec:

Zatim nevim, zitra jdeme na kontrolu :mrgreen: Tak doufam, ze uz tech 6 kg bude mit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí