// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
18.1.16 05:15

@Peka77 moc gratuluji k malicke :* hlavne zdravicko obema :srdce: a dej semm fotecku princezny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.1.16 05:16

@Peka77 a jaky byl porod? jak dlouho trval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.1.16 10:08

@kackamk moc dekujeme :hug: :* Fotku prikladam :P je to záhy po porodu :mrgreen:
Jinak byl porod vcelku rychlý, nikoliv bezbolestny :mrgreen:
Ve 20:30 začaly pravidelně kontrakce. Počkali jsme do 22hod, sbalili věci a hurá do porodnice. Ve 23hod uz kontrakce cca 3 min a sup na porodni box i s manželem. Ten tam byl celou dobu se mnou :palec: najednou jsem byla otevřena na 5 Cm, lehké zavražděni na 9 Cm. Ale nakonec jsme vše dotáhli do zdarneho konce. Mam sice nastrih, ale snad se brzy zahojí :P No a v půl 5 převezena na pokoj. Anička byla celou dobu s námi. A skoro hned po porodu mi ji přiblížili k prsu a pak ke druhému. Trosku bojujeme s kojením, ale verim, ze se to srovná :mrgreen:
Jejda jsem se rozepsala, promin :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.1.16 11:00

@Peka77

jéé tak už to máš za sebou! Anička je náádherná :hug: :srdce: :srdce:
Přeji jí hrozně moc zdravíčka, je jak panenka :hug:

Míry má krásné, úplně by mi stačily taky :D
Takže jsi měla vcelku dobrý porod? Bolel nástřih, nebo šití? Odtekla voda, nebo jsi měla nejdřív ty kontrakce? Měla jsi nějaké poslíčky před porodem? Já si jich teď užívám dost, včera po 15 min asi 2 h v kuse, myslela jsem, že už rodím :mrgreen:
Jak dlouho budeš v porodce? Záávidím, že to máš za sebou :kytka:
Každý zezačátku bojuje s kojením, bude to lepší, brzy se rozkojíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.1.16 20:46

@Peka77 ty jo tak to bylo docela rychle :potlesk: no ja mam jeste 12dnu cas a maly ma uz, ted odhad 3300gramu 8o tak uvidime kolik pribere do porodu. jinak malinka Anicka je kouzelna :srdce: uz bych taky brala toho naseho u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.1.16 07:25

@Whynot dekujeme jsi hodna :hug:
Tak o nastrihu jsem nevěděla do doby nez se dr chystal sít, takže neboj :P
Vše jsem in natura, vzhledem k ředění krve a casu kdy pícham žádný oblbovak nebyl.
Síti uz jsem cítila, ale da se to zvládnout. Se samotným porodem se to nedá vůbec srovnat :P
Měla jsem rovnou kontrakce a začala mi téct i krev a bylo jasno. Uz jsme vyrazili do porodnice s kontrakcemi co cca 4 min.
Jeste nevim, malá hubne a nepribira, takže nevim kdy nas pustí :think: Vcelku je to jedno, jen ať Anicka začne pribirat :andel: :mrgreen:

@kackamk my jsme šly tez o tyden dříve, takže te to muze potkat tez dříve :hug: Uvidis, snad to nebude tak hrozné uz :hug: Moc dekujeme :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.1.16 09:39

@Peka77 maly mi v porodnici taky nepribiral a hubnul tak jsem v noci kojila snad co hodinu a pak uz nas pustili. prece jen je lepsi byt doma v klidu nez porad v porodnici kojeni, vazeni porad neco zapisovat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.1.16 10:02

@Peka77

To je dobře, zvládla jsi to úžasně :hug:
Já cvičím s aniballem, abych se vyhla nástřihu, ale i to není 100% záruka.
Miminko po porodu trošku zhubne, snad to Anička dožene a můžete domů :hug: A co kojení, jak jde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.1.16 18:36

@Whynot to je dobre, snad to zvládneš i bez nej :mrgreen:
Ju, bohuzel jeste hubla, takže je na prikrmu a k tomu teplota 39•C
S kojením se snažíme, snad se pomalu rozjíždíme. Ale neni to vždy jednoduché :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.1.16 08:53

@Peka77

Ahojky, chudinka má i teplotu? A dnes je to lepší? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
20.1.16 13:08

@Whynot uz se stabilizovala holcicka nase a ted uz je to lepsi, dekujeme :hug: Začala uz i pribirat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.1.16 15:17

@Peka77

Skvělá zpráva :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.1.16 16:47

Šarlotka

Hlásím se z porodnice :srdce:
19.1.2016 v 11:11 se nám narodila malá Šarlotka.
3150g a 48cm :*

12hod na porodním sále, ale stálo to za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.1.16 19:04

@hundrtka krasna :srdce: moc gratuluji a přejí zdravicko oběma. Ty jo uz tu snad zbyvame jen dve co jsme porad 2v1 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.1.16 12:31

@hundrtka

Ta je náádherná!! Přeju hodně zdraví :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...