// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.2.16 10:13

@Whynot Rozlišuju dle rady co jsem našla na netu. Jak ji dáš spát, tak zhasnout a mluvit pouze šeptem ( nejlépe nemluvit vůbec ) jak usne, tak odejdu dělat ještě co potřebuju, ale jelikož nás trápí ty prdíky tak se vracím a ještě ji pomůžu odprdět ( snažim se ji nevyndavat z postýlky, ale občas se to taky nepodaří, navíc je poslední dobou hrozně hladová… mám podezření na spurt ) v noci přebaluju max 1× a pak až ráno… samozřejmě pokud se posejří, tak přebalim :) ale zjistila jsem, že v noci většinou nekadí, to až ráno… Dnešní noc - usnula něco kolem 21h a spala do 1:20, pak jsme krmili… pak v 3:20 a pak nás začali trápit prdíky… takže pak se spalo max po hodince do 7 do rána…
Při přebalování na ní fakt nemluvim, to by ji probralo a čumákovala by…

K snídani jsem si dala třeba piškoty s mlíkem, nebo cereálie… ale jelikož ted jedu bezmléčnou, tak sem to ted otočila a koupila si chlebík :D jinak u nás už vím, že nesmím makrelu… chudinka včera celej den protrpěla… Přijde mi, že probiotika nám nezabírají a Espumisan pomůže od prdíků, ale na vykakání je k ničemu což je jasný…

@Whynot Ono s tím jídlem je to naprd… bud začneš jíst něco po čem prckovi fakt nemůže být zle, to vydržíš aspon 2-3 dny a pak začneš teprve postupně přidávat jiné potraviny… takhle to dělala švagrová a je fakt, že měla jasno co malou nadýmá… Dokonce nedávala ani Vigantol, jelikož malou nadýmal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.2.16 10:20

@StáleKrásně
To dělá m stejně, nemluvím na něj, mám jen hodně slabou lampičku zaplou. Jinak my měli to samé, k ránu spal už po hodince asi taky prdíky :(

Já v noci přebaluju tak 3×, musm, vždycky má nakaděno a pročůranou těžkou plenu..nevím, kde to bere pořád, kadí a prdí dost, tak proč ho trápí bříško :nevim:

Ty brďo, já bych na piškotech s mlíkem asi nepřežila, musím jíst dva chleby, potom ještě jogurt s cereáliema a nějaké ovoce, třeba půlku jablka a půlku banánu…už ted mám 49 kg a mám hned za chvíli hlad :think:
A máš tu Bio Gaiu? jak dlouho kapeš? My dosud měli probiotika Biopron a nevím, uritě zlepšení bylo, ale málo…
Ten Vigantol už řešíme s holkama v soukromé skupince, prý nadýmá :zed: a co budeš dávat místo něj? Proč to teda pediatři předepisují :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.16 10:36

@Whynot tý brdo, jý tohle sníst, tak kynu jak knedlík :D

Ne, mám APO-laktík, doporučila Dr… prý stejný jak Bio Gaia, ale může se hned a je levnější… Kapu už 2 týdny…

Vigantol dneska schválně nedám a uvidím co to udělá… švagrová nedávala nic, jenomže ona má jarní dítko, takže sluníčka bylo dost… tak ti nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
23.2.16 15:08

@Whynot dam, ale necekam zázraky hned, i kdyz bych byla šťastná kdyby byl :andel: :mrgreen: Mam po Espumisanu takový kalisek tak do nej. Pak do pusy.
Misto chlebA kneckebrot, ale tez si občas tmavě pečivo dam.
Jestli jsi nezaznamenala žádný problem s jídlem, tak se neni důvod omezovat. Ja to dělám jen proto, ze ma malá vyrazku. Tak hledám příčinu. Myslim, ze chleba to asi nebude. Možná Pribinacky :zed: A ty mi ted tak chutnají.

@StáleKrásně krasne spinkaka :palec: to znamená jakmile pláče kojite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.2.16 15:27

@StáleKrásně

taky zkusím Vigantol zítra vysadit…No já mám přád hlad, sotva se najím a hned mám hlad :nevim: Ale nepřibírám, právě naopak :roll:
Jo ano, o tom Apo laktíku jsi psala, já zkouším tu Bio Gaiu, tak uvidím…

@Peka77
Knackebrot by mě teda nezasytil :D V těhu by mi to stačilo, to jsem nebyla toho už moc schopná pozřít, za to teď :roll:
Může to být z toho Pribináčku, třeba jí nesedí mléčné výrobky :nevim:

Holky, taky vám zvracejí miminka obloukem? Malý dnes hodil hroznou šavli, prej to může být nebezpečné..a taky ublinkává i dvě hodiny po kojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
23.2.16 16:20

@Whynot je to možné, uvidim za par dni jestli se to zlepšuje :mrgreen:
Občas vyblinka, ale zřídka kdy. Ubliknuti občasné je v pohodě. Tedy pokud to neni pravidelně. Asi bych se zeptala dr připadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.16 17:00

@Peka77 Většinou to na papání vychází, ale kontroluji si čas, méně než po 2 hodinách nedávám… to se jí potom v bříšku míchá čerstvé a starší mlíčko a kvasí to… takže má potom průjem a má pak dráždivou stoličku a oprudíme se… ono už stačí, že jsme museli vyměnit plínky… ještě že jsem nenakupovala moc do zásoby, ale zůstávají mi teď 4 baliky plen Pamprsek…

@Whynot obloukovité zvracení není moc v pořádku.
Dnes jsme byly u Dr. a říkala jsem jí o té kolice, ona se mě právě ptala jestli k tomu nemá obloukovité zvracení, což by už mohlo znamenat nějaký problém… raději bych zítra zavolala Dr. a zeptala se na to… pokud ti bude zvracet obloukem častěji, tak bych zítra raději zašla na kontrolu… On se ten trávicí trakt teprve vyvíjí, tak bych byla obezřetnější :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
23.2.16 19:50

@StáleKrásně tak to ju :mrgreen: Hodinu uspavas a tak to tak vychází vid :mrgreen: A na které byla hakliva? My mame tez Pampers a zatim dobry. Nakoupila jsem si 6 balení, takže menší zasobicka by byla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.2.16 09:25

@StáleKrásně

No právě, bojím se, ale bylo to jednou..te´d si jen ublinkne…když se to bude opakovat, zkontaktuji radši doktorku :think:
Malý podle dr má taky dráždivou stoličku, ale odstupy dodržuji, i když pláče no…zabavuji ho jinak :roll:
A co vám na tu koliku řekla?

@Peka77

my taky máme Pampers ty bílé premium care. Jsem spokojená, když je pročůraná ta plena, i přesto na povrchu je hezky suchá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.16 10:21

Holky, tak jsme dnes 2 den bez mléčných výrobků a 1 den bez Vigantolu… malá mi v noci spala od cca 21:30 do 3:30 :nevim: 8o to byl vážně rekord… tak a jinak mi přijde že méně pláče a prdí o něco klidněji. Je teda fakt, že než jsme usnuli tak malá měla prdíky tak jsem ji dala k sobě do postele abych ji mohla zvedat nožičky a jak tam usnula tak byl klid… ted se v 9 najedla a většinou čumákuje, ale dneska chrní v lehátku…

Tak mi měli právě taky bílý Parmpersky a nám prostě nesedli… tak nosíme od Belly Happyny a jsme max. spokojeni :)
Na tu koliku řekla pít fenyklový čaj, ale jelikož malá má potom průjem tak to pít nebudu a samozřejmě rada nad zlato: vydržte ty 3 měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
24.2.16 15:28

@Whynot presne :palec:

@StáleKrásně tyhle rady jsou vázne super :cert: :zed: Tez nam takhle radi :zed:
Ale nechat malou takhle pořad brecet :zed: Tak chovam, nosím a snažím se aby se vyprdikovala :mrgreen:
Super, ze je dnes lépe :palec: A spala ukázkově :potlesk: Ja Vigantol dávám pořad, doufam ze brzy bude lépe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.2.16 15:50

@StáleKrásně

Já ho dnes taky nedala, ty jo, to koukám, krásně ti spinkala, co bych za to dala. :kytka: že bych to bez těch mléčných výrobků zkusila :think: No bude to těžké, takže se nesmí sýr, mléko a jogurty? Ani troška mlíka třeba do Cara :think: :nevim:
To je strašné, takhle dlouhodobě bych to nedala :roll:

Fenyklový čaj občas piju, ale na prdíky teda nepomáhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.3.16 16:33

Caute holky, tak co jak se Vam dari???co uz je to lepsi se spánkem??my trpime na prdiky a pripada mi, ze vigantol nam to zhorsuje :roll: ale mame rekort 4 hodiny spánku v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
11.3.16 18:54

@kackamk Vigantolem to nebude. Tez jej male dávám a setrvala jsem i přes nejkritictejsi období. Musíš vydržet bude lépe :* :hug: Jen bych jej nevysazovala je dobry pro miminko :hug:
Parada, gratuluji krásná prace :palec: Moc hezké, to uz se trosku vyspat vid :hug:
U nas Junák vse při starém :P Tedy malá roste, uz se snaží držet hlavičku :potlesk:
Jinak v noci spime tez, přes uz moc ne. Ale hlavne, ze v noci se vyspim. Naštěstí se budí na kojení jen jednou :andel: :*
Jinak na prdiky trpíme takzez. Hodně nam pomaha nošení v klubicku a masáže, nahrivani, cvičeni s nozkama a dávání na brisko :mrgreen: Proste stále jedu rituály :mrgreen: A pak probioticke kapky + Infacol. Bez toho by to neslo :hug: :*
U nas pláč polevil cca po 6 nedeli. Drzim pesti a setrvej a nevysazuj :hug: :* Opatrujte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
11.3.16 21:59

@Peka77 my mame prave dneska 6 tydnu :) vigantol davam, ale kdyz jsem nedala pripadal mi klidnejsi. To je krásné, ze se v noci budi na kojeni jen jednou to bych taky brala my spime prvni spani cca 4 hodiny a pak uz spime max 2× po dvou hodinach a někdy je v noci i 2 hodiny vzhuru :roll: uz mame 4900gramu tlostousek muj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí