// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4611
12.1.16 10:20

@Whynot jen na sebe davej pozor a moc to neprehanej :hug:
Jak pises, tez bych nemenila :P

Ju, u nas tez ne, kdyz je mop :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.1.16 16:45

Tak jsem po kontrole, monitor ok, čípek se zkracuje - 19 mm a jsem i malinko otevřená…
No prý bych měla mít klid, ale mně to přijde tyto parametry normální v 37.tt, ne? :)

Váha miminka asi 2868 g :)

Holky, zapomněla jsem se zeptat dr, o víkendu chceme do aquaparku, kde je voda asi 35 stupňů, myslíte, že můžu? Doma si dávám občas taky teplou vanu a každý den horké sprchy, až jsem úplně červená :D Tak nevím, ale spíš se bojím nějaké té infekce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.1.16 16:49

Ja jsem taky otevrena a cipek 2cm :) no uprimne ja bych asi otevrena radsi na bazen nesla pred porodem asi nebude mocc parada mit nejakou infekci, ale zalezi na tobe :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.1.16 18:01

@kackamk
Kolikátý jsi tt? Máš nařízený klid?
No já se taky bojím té infekce, ale netrpívám na to, vzala bych si ty ochranné tampony…co chodím do skupinky soukromé, tak několik holek byly v tom samém týdnu co já plavat i ve vířivce a prej dobrý :) ale mám strach, to ne že ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.1.16 20:12

Kontrola za mnou, prý už se to chystá :) branka ustupuje a čípek taky, ale otevřená jsem jen na 1 prst.
Už mám 3 dny pořád poslíčky… :dance:
Tak uvidíme, kdy to bude.
Už nepřibírám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
12.1.16 20:34

@Whynot parada, ze je vše v poradku :potlesk: :hug:
Taky mi říkali o klidu, tak jsem raději doma.
Osobně bych do aquaparku nesla. Ale diky operaci a dřívějším gyn potížím do těchto parku ani nechodím. Jsem magnet na infekce. Takže u me je to jasné :mrgreen:

@hundrtka bezva, snad bude brzy miminko na světe :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.1.16 20:37

@Whynot dneska jsem 37+3tt a zadny klid narizeny vubec nemam. Aa to jsem otevrena na spicku prstu uz 3tydny ted jee to vic. Jo vlastne existuji ty tampony myslim Teny lady a ty odpuzuji vodu. Tak pokud si ho vemes tak, bych strach taky nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.1.16 08:06

@hundrtka

To vypadá, že už se to blíží :potlesk:

@Peka77

Taky bych nešla, já ale v těhu párkrát v bazénu byla s těmi tampony a vše ok, tak snad se nic nepokazí teď :)

Holky a jak vám zjišťují to otevření? Jen UTZ? Mně měřil čípek i to, že jsem otevřená řekl po vnitřím UTZ, někdo říká, že jim to doktoři dělají normálně pohmatem :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
13.1.16 08:34

@Whynot ať dopadne vše v poradku :hug:
U nas dělají vyšetření ručně. UTZ mi dělali na poslední kontrole, ale to zas nebyl monitor. Takže jsem měla UTZ.

Asi +- to dělají všude obdobně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.1.16 12:16

Tak jak holky??jak se citite?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.1.16 16:54

@kackamk jako po bitvě :mrgreen: Dnes ráno cca ve 2:30 ráno se nam i za nepříznivého pocasi narodila Anicka :andel: Ma 49 cm a cca 3160g :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.16 19:41

@Peka77 Gratuluji :) :) :) doufám, že jste obě maximálně v pořádku :) :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.1.16 21:40

@StáleKrásně dekujeme a vede se nam dobre :* :hug: Uz se účime kojit a jde nam to snad i lépe :P :andel:

Co vy holky, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.1.16 21:43

@Peka77
:potlesk: obrovská gratulace. Hlavně, ať jste holky zdravé :srdce:

My už se jí pokoušíme s manželem vyhnat. Nějak se jí nechce :nevim:
Mám termín sice až ve čtvrtek, ale co.. :hug:

Co Vy?

Mam fotku pupiku z 36tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
17.1.16 22:02

@hundrtka moc krásná fotka, povedla se :hug:
Dekujeme :hug:
Tez jsem rada, ze sla Anicka dnes. Ale ono si miminko určí kdy půjde ven :hug: :* Preji vam jen co nejkratší porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí