// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
31.12.15 15:51

@Peka77 a do kdy beres magnezko???me doktorka rikala do 36tt a pak vysadit.taky mi strasne tvrdne bricho plus jsem otevrena na spicku prstu takze jsemm zvedava jak to, bude po vysazeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.12.15 16:17

Holky já magnezko vysadila kolem 31.tt, a kupodivu mi břicho trvdne méně..tvrdne ale ne tak brutálně jak s magnézkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
31.12.15 16:19

@Whynot no tak to je dobra zprava doufam, ze u me to bude to same ;) a co mate v planu na dnesek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.12.15 16:19

@kackamk

Mně dr řekl, že vysadit až před termínem porodu asi den, dva :mrgreen: No tak to nevím, já si říkám, co má přijít, přijde, naštěstí otevřená nejsem, tak se nechci tlumit nějak tím magnézkem…dr říkám, že ho pořád beru :oops: On mi ho pořád nutí co nejvíc :roll:

Kolik jsi tt, že už jsi otevřená? A krom magnezka nemáš už nic? U tebe bych určitě nevysazovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.12.15 16:20

@kackamk

Nic moc, jsme doma, uděláme si pár jednohubek a nějak to neřešíme :nevim:
Co vy? :)
Jinak vám kočky přeju vše nejlepší do Nového roku, hlavně zdraví vám a vašim miminkům :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
31.12.15 16:38

@Whynot ta asi priblizne 2 tydny jsem otevrena.ale tak v sobotu koncim 36tt takze uz to neni az tak strasne.mam jen magnezko plus zelezo jinak nic.ty jo a ja vsude cetla, ze do 36tt max at pak te to neutlumi moc a tvuj doktor ma jiny nazor asi 8o my uz mame s malym rychle spunty koupene :lol: takze bublinky do hlavy :D jinak taky vsem šťastný nový rok a hlavne zdrave deti a rychli porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.12.15 21:58

@kackamk

Snad vydržíš, ale pokud už končíš 36.tt tak se není čeho bát :hug: Miminko je už prakticky donošené :kytka:
To je pravde, co doktor, to jiný názor…já se ale řídím vlastním pocitem a ten mě nezklamal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.1.16 08:49

@Whynot ja si myslim, ze vydrzim :pankac: moje kamaradka chodila na 2 prsty otevrena 6 tydnu. Ja se otevrela proste jen ze stresu, ale ted je vse ok :) mate poslicky??ja u prvniho mela bolelo me bricho jak kdybych mela menstruaci a ted nic jen mi teda bricho tvrdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
1.1.16 09:36

@kackamk zatim do příští kontroly což budu uz 37+6, takže o tyden déle. Ale rikala mi to samé, ze lze jej vysadit 36+0, ale ze mi doporučuje takhle. Tak snad vůbec pořídim :mrgreen:

@Whynot to je dobre, tělo si poradí vid :hug:

Holky dodatečné tez přeji vše nejlepší v Novém roce, zejména hodně zdravi Vam i cele rodině a pokud možno rychlý porod :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
10.1.16 12:11

Ahoj holky :lol:
Jak to u Vás pokračuje?
Já jsem pořád 2v1 :dance:
Malá je ok a já taky, akorát přibírám skoro kg za týden :oops:
V út zas kontrola, už budu 38+5 :srdce:
Už aby byla venku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.1.16 17:06

@hundrtka jsme ba tom obdobně, tez 2v1. A tez se těším až bude malá venku. A co poslicci? U me uz začínají bolesti jako na MS a zadá tez boli :roll: :mrgreen:
Jinak prý uz nemam zadne děložní hrdlo, ale jinak je vše ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.1.16 18:44

Taky hlasim zatim 2v1 :P my jsme teprve 37+1tt zitra jdu na kontrolu a pak uz mozna do porodnice budu chodit :) poslicky zatim moc velke nemam u maleho to bylo horsi.ja mam cipek 2cm pokud se nic nezmenilo a jsem na spicku prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.1.16 18:47

@hundrtka jinak taky jsem behem Vanoc rozjedla a mam 2kila nahore zachvilku :oops: klesla mi cukrovka tak uz tak moc dietu neresim a pak to tak dopada :lol: a kolik mas celkem nahore???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.1.16 19:16

@kackamk ať dopadne vše v poradku :hug: Ted uz je jedno kdy ta naše mrnata půjdou na svět, uz jsou pěkné hotova :hug:
Dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
10.1.16 20:38

@Peka77 jako ja mysela do porodnice na kontroly, ze me predaji :) rodit zatim, nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí