Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peka77 a do kdy beres magnezko???me doktorka rikala do 36tt a pak vysadit.taky mi strasne tvrdne bricho plus jsem otevrena na spicku prstu takze jsemm zvedava jak to, bude po vysazeni ![]()
Holky já magnezko vysadila kolem 31.tt, a kupodivu mi břicho trvdne méně..tvrdne ale ne tak brutálně jak s magnézkem ![]()
@Whynot no tak to je dobra zprava doufam, ze u me to bude to same
a co mate v planu na dnesek??
Mně dr řekl, že vysadit až před termínem porodu asi den, dva
No tak to nevím, já si říkám, co má přijít, přijde, naštěstí otevřená nejsem, tak se nechci tlumit nějak tím magnézkem…dr říkám, že ho pořád beru
On mi ho pořád nutí co nejvíc ![]()
Kolik jsi tt, že už jsi otevřená? A krom magnezka nemáš už nic? U tebe bych určitě nevysazovala ![]()
Nic moc, jsme doma, uděláme si pár jednohubek a nějak to neřešíme ![]()
Co vy? ![]()
Jinak vám kočky přeju vše nejlepší do Nového roku, hlavně zdraví vám a vašim miminkům ![]()
@Whynot ta asi priblizne 2 tydny jsem otevrena.ale tak v sobotu koncim 36tt takze uz to neni az tak strasne.mam jen magnezko plus zelezo jinak nic.ty jo a ja vsude cetla, ze do 36tt max at pak te to neutlumi moc a tvuj doktor ma jiny nazor asi
my uz mame s malym rychle spunty koupene
takze bublinky do hlavy
jinak taky vsem šťastný nový rok a hlavne zdrave deti a rychli porod ![]()
Snad vydržíš, ale pokud už končíš 36.tt tak se není čeho bát
Miminko je už prakticky donošené ![]()
To je pravde, co doktor, to jiný názor…já se ale řídím vlastním pocitem a ten mě nezklamal…
@Whynot ja si myslim, ze vydrzim
moje kamaradka chodila na 2 prsty otevrena 6 tydnu. Ja se otevrela proste jen ze stresu, ale ted je vse ok
mate poslicky??ja u prvniho mela bolelo me bricho jak kdybych mela menstruaci a ted nic jen mi teda bricho tvrdne.
@kackamk zatim do příští kontroly což budu uz 37+6, takže o tyden déle. Ale rikala mi to samé, ze lze jej vysadit 36+0, ale ze mi doporučuje takhle. Tak snad vůbec pořídim ![]()
@Whynot to je dobre, tělo si poradí vid ![]()
Holky dodatečné tez přeji vše nejlepší v Novém roce, zejména hodně zdravi Vam i cele rodině a pokud možno rychlý porod ![]()
Ahoj holky ![]()
Jak to u Vás pokračuje?
Já jsem pořád 2v1 ![]()
Malá je ok a já taky, akorát přibírám skoro kg za týden ![]()
V út zas kontrola, už budu 38+5 ![]()
Už aby byla venku ![]()
@hundrtka jsme ba tom obdobně, tez 2v1. A tez se těším až bude malá venku. A co poslicci? U me uz začínají bolesti jako na MS a zadá tez boli
![]()
Jinak prý uz nemam zadne děložní hrdlo, ale jinak je vše ok ![]()
Taky hlasim zatim 2v1
my jsme teprve 37+1tt zitra jdu na kontrolu a pak uz mozna do porodnice budu chodit
poslicky zatim moc velke nemam u maleho to bylo horsi.ja mam cipek 2cm pokud se nic nezmenilo a jsem na spicku prstu.
@hundrtka jinak taky jsem behem Vanoc rozjedla a mam 2kila nahore zachvilku
klesla mi cukrovka tak uz tak moc dietu neresim a pak to tak dopada
a kolik mas celkem nahore???
@kackamk ať dopadne vše v poradku
Ted uz je jedno kdy ta naše mrnata půjdou na svět, uz jsou pěkné hotova ![]()
Dej vědět ![]()
@Peka77 jako ja mysela do porodnice na kontroly, ze me predaji
rodit zatim, nechci ![]()