Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A kolik maji ti, vasi, broucci??? My jsme meli 34+2tt 2610gramu
@hundrtka tak to je dobre, hezky se opatruj ![]()
A dekuji ![]()
@kackamk tedy krásná váha
My měli minuly tyden cca 2400g ![]()
@Peka77 @kackamk Pěkně rostou ![]()
Na 31+2 měla cca 1560g, příští týden bude doktor dělat váhový odhad. Tak jsem zvědavá. Protože jsem za 14 dní přibrala 3kg
![]()
Na dnešní kontrole odhad váhy 2640g
a 32,4cm hlavička ![]()
Dneska jsem 36+5.
Akorát po dnešním vyšetření dost špiním
,ale doktor mě na to upozorňoval. Prý je to normální. ![]()
Jak se Vám daří?
Já už cvičím s aniballem, jen dneska si dám pauzu.
@hundrtka ty jo ja asi vazne budu mit tlustocha
nevim kdo ho, porodi
jinak ja jdu az, v,pondeli na kontrolu tak uvidime jak roste, ale pocitam, ze bude mit tak uz 3kila minimalne. Dneska jsme 35+3tt uz se to blizi.mate strach s porodu???
@hundrtka krasne míry, hlavne ze jste v pořádku. Jak píše @kackamk uz se nam to krátí ![]()
Ja jdu na kontrolu zitra, tak uvidim co mi dr řekne. Budu 36+4, moc se těším ![]()
@kackamk uvidis co ti řeknou v pondělí na kontrole, jak to budeš mit s vahou. Třeba to nebude tak hrozné ![]()
Raději nad tím nepremyslim ![]()
@kackamk
Já myslím, že mít strach je normalní.
Je to mé první miminko a také se bojím, ale jak píše @Peka77 radši nad tím nepřemýšlím ![]()
Nějak to jít musí a snažím se na to připravit ![]()
Moje je to sice druhe dite, ale prvni porod maly sel cisarem. Ja strach ani s bolesti nemam to nejak zvladnu spis mam strach at je maly ok.
Zdravím vás holky, ani jsem si nevšimla, že sem píšete, nějak to tu utichlo a teď vidím, že jste se opět objevily ![]()
Jak se vám daří a miminkům? Vše zařízené? Jak jste prožily Vánoce?
Jak vidím, miminka vám hezky prospívají a TP se blíží co?
Já až začátkem února, ale i tak, utíká to, dnes jsem si konečně pořídila tašku do porodnice a pomalu začnu balit ![]()
Taky cvičím s Aniballem ![]()
Jinak já jdu na monitor 12.1. až, byla jsem v poradně nedávno a miminko nevážil ![]()
Ale 30+6 prcek měl 1700 g, což je trošku moc, ale prý odpovídá ![]()
Jinak mně se váha trošku zastavila, za poslední měsíc jsem nabrala asi 700 g, moc toho do sebe nedostanu, mám asi 8 kg nahoře, snad se to ten poslední měsíc nerozjede ![]()
Příspěvek upraven 30.12.15 v 12:40
@Whynot krasne prospivate
Jen neboj to bude zachvilu a pak uz se budeš těšit na konec
Uz ke konci moc nepriberes neboj, ja mam zatim 9kg a možná to dotahnu na 10kg, ale uvidíme ![]()
Parada, taky uz mam zabaleno do porodnice, jelikož me pořad straší porodem. Taky jsem uz dlouho malou neviděla. Dělají ted jen monitor a kontrolu čípku. Takže nevim kolik ted vůbec vážíme. Snad třeba příští tyden. Dekuju za optani, zatim vše při starém a beze změny
Opatruj se ![]()
Tak to tady budeš první maminka ![]()
Já jdu na monitor až v 37.tt
Už aby miminko bylo venku, co? Já nemůžu už ani chodit, všechno mě bolí
díky bohu, že jsme moc nepřibraly, ještě tahat kila navíc, to už bych se přesouvala asi na kolečkovém křesle ![]()
@Whynot jeste mame cas, verim ze nam klapne termín. Nebo kdyz mi třeba vysadí magnezium pak kdo ví ![]()
Ju povidej mi o tom ![]()