// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
30.9.15 10:43

@Efsheny

Ahoj, je mi moc líto, co prožíváš…:( Musí to být strašné! :zed:
Takže ještě to není jisté, že musíš na potrat? To musí být noční můra…jen se zeptám…nedala bys šanci, aby ho od 24.tt zachránili? :,( Apsoń to zkusili?
Moc me mrzí, co se to děje :zed: chudák chlapeček, je to už miminko, není to embryo, ale v ČR je péče o nedonošené děti vynikající, aspoň bych se o to pokusila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.9.15 10:45

Omlouvám se, že píšu tak pozdě, nevím, proč mi na toto téma nechodí upozornění, musím si to nějak nastavit.

Budu na tebe myslet a dej vědět, jak se to vyvíjí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
30.9.15 10:55

@Whynot ma jen 250g. Zivotaschopne je od min pul kg. Potrat v pripade, ze to nebude ta chromoz.vada,je na moje rozhodnuti. Ale proste ne. Dr.to ani nedoporucovala. To mi jeste rikala, ze to oddaluji vzhledem k memu zdrav. stavu, takze ja uz jsem pripravena. Na vikend jedeme na burcakovy pochod a v pondeli nastup. Porad jsem tajne doufala, ze prijedu na kontrolu a on skokove poroste…pristi pondeli ale bude zas o dalsi tyden mensi, a to uz bude -5 týdnů. Opravdu za 4 tydny pribral jen 30g necelých. Voda uz tam neni skoro zadna. Nechám si udelat v po posledni foto. Po porodu ho asi videt nechci, nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
30.9.15 15:53

@Efsheny je mi moc lito co prozivas :,( tohle by se stavat nemělo aby musela žena rozhodovat o tom zda dite prezije ci nikoliv :( doufam, ze to vyjde všechno podle tvych predstav.bzdu na tebe myslet. opatruj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
30.9.15 17:04

@Efsheny

ach jo :( to je fakt malinké :? Máš pravdu, dej na radu doktorů raději…pokud to nedohání a málo přibírá, někde je chyba :( Zbytečně si to budeš prodlužovat a třeba miminko by nebylo schopné ani přežít :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.10.15 10:12

Caute holky, jak se Vam daří a hlavně miminkům??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.10.15 11:29

@kackamk mame se dobre zatim :andel: :mrgreen: A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.10.15 13:31

@Peka77 my jdeme ve čtvrtek na cukrovku tak jsem zvedava jelikoz na posledni kontrole jsem mela v moci cukr :think: ve kterem jsi tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.10.15 19:01

@kackamk drzim pesti, aby dopadl test dobre :hug: Zacinsme 27tt a ty jsi tak 24-25tt? Jak se vede tobě a miminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.10.15 19:48

@Peka77 ja zacinam 26tt :) jde to, ale cim je clovek starsi tim to je horsi :lol: zada me boli a pribiram rychleji jak u maleho, ale za to miminko to stoji :* a jak se vede tobe??? Uzivas těhotenství???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.10.15 19:48

@Efsheny a co vy jak jste nakonec dopadli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.10.15 22:38

Ahoj děvčata, to je dobře, se vám daří a miminkům taky, zajímalo by mě, jak je na tom @Efsheny :(
Já začínám zítra 25.tt a cítím se dobře, mimi mě kope v noci občas do žeber, jinak v pohodě :D Já jdu na cukrovku ve středu :poblion:
A hrozně se těším na 3D UTZ v listopadu :dance:
Co výbavička? Já z oblečení už většinu (no spíš vše :D) mám, ale zatím velikosti 56 a 62, sem tam 68, ale nic moc. Kočárek jsem strašně chtěla tento, ale bude nepraktický ta bílá barva :( Jinak máme postýlu, přebal. komodu, košík, povlečení, matraci a a ostatní věci..krom kočárku a kosmetiky a fusaku jinak vše. Co vyyy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.10.15 13:10

@Whynot jee teda ty to mas krasne nachystane :kytka: stejne to me na tom bavilo nrjvic vybirat kočárek atd :* ja uz skoro všechno mam po prvnim takze ted uz jen par malickosti a to staci pred porodem :palec: hlavně chci novy monitor dechu uplne uzasna věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.10.15 14:10

@Whynot mas to opravdu nádherné nachystane a připravené :palec: S oblečením na tom jsem co se tyče velikosti podobne. Uz si myslim, ze toho mame dost, prinejhorsim se dokoupi dalsi. Mame kombinezku na cestu z porodnice, zimní výbavu. O vikendu jsme pořídili postýlku se vším všudy :mrgreen: Jeste musím zajet podívat se na cestovní. Ale ted me trápí tvrdnuti bříška, takže budeme muset počkat :mrgreen: Ale jeste je cas :mrgreen:

@kackamk monitor dechu a chuvicku jsme taky pořídili tu 2 v 1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.10.15 14:20

Holky kde jste kupovaly tu chůvičku a monitor 2v1?
Já si říkám, že chůvička ani nebude potřeba, máme byt a když miminko bude spinkat přes den, tak v tom košíku v obýváku, odkud slyším vše a košík má kolečka, v noci já s ním normálně v jedné místnosti.
Tak nevím, ale monitor dechu jsem si chtěla pořídit, alespoň půjčit, ten chci určitě.
Postýlku mám taky už se vším a i nebesa, ale co tak čtu, tak miminka se peřinkou nezakrývají, spinají bud v zavince, nebo ve spacím pytli, prý přikrývka až hodně později. Nebo jak to plánujete vy?
Já mám tyto zavinky, ale otázka, aby to mimčo chtělo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital