Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je mi moc líto, co prožíváš…:( Musí to být strašné! ![]()
Takže ještě to není jisté, že musíš na potrat? To musí být noční můra…jen se zeptám…nedala bys šanci, aby ho od 24.tt zachránili?
Apsoń to zkusili?
Moc me mrzí, co se to děje
chudák chlapeček, je to už miminko, není to embryo, ale v ČR je péče o nedonošené děti vynikající, aspoň bych se o to pokusila ![]()
Omlouvám se, že píšu tak pozdě, nevím, proč mi na toto téma nechodí upozornění, musím si to nějak nastavit.
Budu na tebe myslet a dej vědět, jak se to vyvíjí ![]()
@Whynot ma jen 250g. Zivotaschopne je od min pul kg. Potrat v pripade, ze to nebude ta chromoz.vada,je na moje rozhodnuti. Ale proste ne. Dr.to ani nedoporucovala. To mi jeste rikala, ze to oddaluji vzhledem k memu zdrav. stavu, takze ja uz jsem pripravena. Na vikend jedeme na burcakovy pochod a v pondeli nastup. Porad jsem tajne doufala, ze prijedu na kontrolu a on skokove poroste…pristi pondeli ale bude zas o dalsi tyden mensi, a to uz bude -5 týdnů. Opravdu za 4 tydny pribral jen 30g necelých. Voda uz tam neni skoro zadna. Nechám si udelat v po posledni foto. Po porodu ho asi videt nechci, nevim…
@Efsheny je mi moc lito co prozivas
tohle by se stavat nemělo aby musela žena rozhodovat o tom zda dite prezije ci nikoliv
doufam, ze to vyjde všechno podle tvych predstav.bzdu na tebe myslet. opatruj se
ach jo
to je fakt malinké
Máš pravdu, dej na radu doktorů raději…pokud to nedohání a málo přibírá, někde je chyba
Zbytečně si to budeš prodlužovat a třeba miminko by nebylo schopné ani přežít ![]()
@Peka77 my jdeme ve čtvrtek na cukrovku tak jsem zvedava jelikoz na posledni kontrole jsem mela v moci cukr
ve kterem jsi tydnu?
@kackamk drzim pesti, aby dopadl test dobre
Zacinsme 27tt a ty jsi tak 24-25tt? Jak se vede tobě a miminku?
@Peka77 ja zacinam 26tt
jde to, ale cim je clovek starsi tim to je horsi
zada me boli a pribiram rychleji jak u maleho, ale za to miminko to stoji
a jak se vede tobe??? Uzivas těhotenství???
Ahoj děvčata, to je dobře, se vám daří a miminkům taky, zajímalo by mě, jak je na tom @Efsheny ![]()
Já začínám zítra 25.tt a cítím se dobře, mimi mě kope v noci občas do žeber, jinak v pohodě
Já jdu na cukrovku ve středu ![]()
A hrozně se těším na 3D UTZ v listopadu ![]()
Co výbavička? Já z oblečení už většinu (no spíš vše
) mám, ale zatím velikosti 56 a 62, sem tam 68, ale nic moc. Kočárek jsem strašně chtěla tento, ale bude nepraktický ta bílá barva
Jinak máme postýlu, přebal. komodu, košík, povlečení, matraci a a ostatní věci..krom kočárku a kosmetiky a fusaku jinak vše. Co vyyy? ![]()
@Whynot jee teda ty to mas krasne nachystane
stejne to me na tom bavilo nrjvic vybirat kočárek atd
ja uz skoro všechno mam po prvnim takze ted uz jen par malickosti a to staci pred porodem
hlavně chci novy monitor dechu uplne uzasna věc.
@Whynot mas to opravdu nádherné nachystane a připravené
S oblečením na tom jsem co se tyče velikosti podobne. Uz si myslim, ze toho mame dost, prinejhorsim se dokoupi dalsi. Mame kombinezku na cestu z porodnice, zimní výbavu. O vikendu jsme pořídili postýlku se vším všudy
Jeste musím zajet podívat se na cestovní. Ale ted me trápí tvrdnuti bříška, takže budeme muset počkat
Ale jeste je cas ![]()
@kackamk monitor dechu a chuvicku jsme taky pořídili tu 2 v 1 ![]()
Holky kde jste kupovaly tu chůvičku a monitor 2v1?
Já si říkám, že chůvička ani nebude potřeba, máme byt a když miminko bude spinkat přes den, tak v tom košíku v obýváku, odkud slyším vše a košík má kolečka, v noci já s ním normálně v jedné místnosti.
Tak nevím, ale monitor dechu jsem si chtěla pořídit, alespoň půjčit, ten chci určitě.
Postýlku mám taky už se vším a i nebesa, ale co tak čtu, tak miminka se peřinkou nezakrývají, spinají bud v zavince, nebo ve spacím pytli, prý přikrývka až hodně později. Nebo jak to plánujete vy?
Já mám tyto zavinky, ale otázka, aby to mimčo chtělo ![]()