// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
17.9.15 10:34

To je dobře, já taky se snažím více odpočívat, i když využívám posledních teplých dnů a chodím ven, abych měla trošku pohyb a měla víc energie, seděním doma jsem pořád unavená :?

Jinak zítra teda jdu na kontrolu, už se těším na broučka, až ho uvidím…snad mi nenařdí dr nějak extra klidový režim :think: kdyby venku sněžilo a mrzlo, nevadilo by mi to :lol:
Ještě že budem s velkým bříškem přes zimu, v létě by to nebylo moc dobré :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.9.15 12:22

Ja byla v pondělí na velkem ultrazvuku- všechno je zatim v pořádku mame 400gramu a doopravdy čekáme kluka-nedalo se to prehlednout :lol: uz se na nej tesim :* a co vy??? Jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.9.15 10:18

@Whynot drzim pesti na dnešní kontrolu :hug: To je dobre, venku je to ted prima :mrgreen: Jsem taky rada, ze v létě uz budeme drandit :dance:

@kackamk gratuluji k UTZ a chlapečkovi :hug: A co jméno, uz vybíráte nebo mate uz zvoleno? U nás zatim vše v pořádku :andel: Deľam poslední rajčata a chystám si pomalu pokoj pro malou. Taky trosku uz nakupuju :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.9.15 13:26

@kackamk
Gratuluji k chlapečkovi, příští rok se jich narodí fakt dost co tak čtu :) :kytka:

@Peka77

zrovna jsem přišla od dr, dali mi přímo v ordinaci infuzi magnezka a glukozy, nemám si sahat na bříško ani hladit, prej si tak dráždím dělohu :nevim: No a čípek mi vůbec neprohlížel :think: já myslela, že se to dělá, aby zjistil, jestli se neotvírám ne? Strašil mě nemocnicí, ale přemluvila jsem ho :D Další KO mám hned 22.9., tak mi udělá i UTZ, dnes to bylo bez, měl toho hodně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.9.15 14:26

@Whynot je moc dobre, ze jsi tam zasla na KO :hug: Jsem rada, ze se o vás postarali a ze jdete tak brzy na kontrolu. Ted na sebe dávejte pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.9.15 14:59

@Peka77

Děkuji, jsi hodná, vy dvě holky samozřejmě taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
18.9.15 18:16

@Whynot urcite děkujeme :lol: Dej pak vědět až budeš po kontrole, ju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
18.9.15 19:25

Tak holky, v pondeli jdu na odběr plodovky, je ji tak malo… spatne prutoky pupecnikem, dr rikala, ze vyhlidky nejsou dobre, mam pocitat s nejhorsim. :,( :,( :,( mimino stale male, sice porostlo, ale asi se nema dobre, nema vyzivu, neplni se mu moč. mechyr, nema cim, streva taky prazdne… nejhorsi je, ze tyhle 4tydny se ted neda nic delat, jen cekat, mam odpocivat…a po odberu uvidime :,( :( vam zbytku drzim pesti, at jde vse jak po masle. Neni to samozrejmost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
18.9.15 21:11

@Efsheny

Proboha, úplně mi vháníš slzy do očí :( Jak počítat s nejhorším? :nevim: :nevim:
zvládnete to, věřím tomu! Buď silná a mysli pozitivně, i když vím, jak je to těžké :( Ach jo, jsi tak daleko, proč by se mělo tohle stát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
19.9.15 08:54

@Efsheny moc me to mrzi :,( :hug: Ale když miminko povyrostlo tak to by mohl byt dobre znamení. A co budou zjišťovat z plodové vody? A kdy budeš mít výsledky, doufam, ze brzy? Hlavne se ted opatruj :hug: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.9.15 14:14

@Efsheny budu na Vas myslet a drzet palce at to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.9.15 14:15

My zatím ještě jmeno nemame:-) u nas to bude horší uz u prvního kluka jsme se neshodli :roll: :roll: a co vy a jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
21.9.15 15:26

@Efsheny jak to s tebou vypadá? Kdy jdeš na kontrolu? :hug:

@Whynot zitra hodně štěstí na kontrole :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
21.9.15 16:37

@Efsheny

Taky mě zajímá, jak to s tebou vypadá! Určitě je to lepší, pevně tomu věřím :hug:

@Peka77

Děkuji moc :hug: už se těším, dneska je mi celý den hrozně zle, pořád se cítím plná, pak zas hladová, když se najím ať jen trošku, opět je mi zle a pocit plnosti :zed:
Kdy máš další KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
21.9.15 16:51

@Whynot až 6.10. i s testem na cukrovku. Docela to utíká a pak 7.10. biometrii plodu :lol: Dej zitra vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí