Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je dobře, já taky se snažím více odpočívat, i když využívám posledních teplých dnů a chodím ven, abych měla trošku pohyb a měla víc energie, seděním doma jsem pořád unavená ![]()
Jinak zítra teda jdu na kontrolu, už se těším na broučka, až ho uvidím…snad mi nenařdí dr nějak extra klidový režim
kdyby venku sněžilo a mrzlo, nevadilo by mi to ![]()
Ještě že budem s velkým bříškem přes zimu, v létě by to nebylo moc dobré ![]()
Ja byla v pondělí na velkem ultrazvuku- všechno je zatim v pořádku mame 400gramu a doopravdy čekáme kluka-nedalo se to prehlednout
uz se na nej tesim
a co vy??? Jak se vede?
@Whynot drzim pesti na dnešní kontrolu
To je dobre, venku je to ted prima
Jsem taky rada, ze v létě uz budeme drandit ![]()
@kackamk gratuluji k UTZ a chlapečkovi
A co jméno, uz vybíráte nebo mate uz zvoleno? U nás zatim vše v pořádku
Deľam poslední rajčata a chystám si pomalu pokoj pro malou. Taky trosku uz nakupuju
![]()
@kackamk
Gratuluji k chlapečkovi, příští rok se jich narodí fakt dost co tak čtu
![]()
zrovna jsem přišla od dr, dali mi přímo v ordinaci infuzi magnezka a glukozy, nemám si sahat na bříško ani hladit, prej si tak dráždím dělohu
No a čípek mi vůbec neprohlížel
já myslela, že se to dělá, aby zjistil, jestli se neotvírám ne? Strašil mě nemocnicí, ale přemluvila jsem ho
Další KO mám hned 22.9., tak mi udělá i UTZ, dnes to bylo bez, měl toho hodně ![]()
@Whynot je moc dobre, ze jsi tam zasla na KO
Jsem rada, ze se o vás postarali a ze jdete tak brzy na kontrolu. Ted na sebe dávejte pozor ![]()
@Whynot urcite děkujeme
Dej pak vědět až budeš po kontrole, ju ![]()
Tak holky, v pondeli jdu na odběr plodovky, je ji tak malo… spatne prutoky pupecnikem, dr rikala, ze vyhlidky nejsou dobre, mam pocitat s nejhorsim.
mimino stale male, sice porostlo, ale asi se nema dobre, nema vyzivu, neplni se mu moč. mechyr, nema cim, streva taky prazdne… nejhorsi je, ze tyhle 4tydny se ted neda nic delat, jen cekat, mam odpocivat…a po odberu uvidime
vam zbytku drzim pesti, at jde vse jak po masle. Neni to samozrejmost!!!
Proboha, úplně mi vháníš slzy do očí
Jak počítat s nejhorším?
![]()
zvládnete to, věřím tomu! Buď silná a mysli pozitivně, i když vím, jak je to těžké
Ach jo, jsi tak daleko, proč by se mělo tohle stát ![]()
@Efsheny moc me to mrzi
Ale když miminko povyrostlo tak to by mohl byt dobre znamení. A co budou zjišťovat z plodové vody? A kdy budeš mít výsledky, doufam, ze brzy? Hlavne se ted opatruj
![]()
@Efsheny budu na Vas myslet a drzet palce at to dobre dopadne ![]()
My zatím ještě jmeno nemame:-) u nas to bude horší uz u prvního kluka jsme se neshodli
a co vy a jména?
Taky mě zajímá, jak to s tebou vypadá! Určitě je to lepší, pevně tomu věřím ![]()
Děkuji moc
už se těším, dneska je mi celý den hrozně zle, pořád se cítím plná, pak zas hladová, když se najím ať jen trošku, opět je mi zle a pocit plnosti ![]()
Kdy máš další KO?
@Whynot až 6.10. i s testem na cukrovku. Docela to utíká a pak 7.10. biometrii plodu
Dej zitra vědět ![]()