// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
28.8.15 07:41

@Efsheny

To uteče, já jdu až 25.9. :( ale zase ty ještě nevíš pohlaví, tak doufá, že mimčo nebude dělat drahoty a ukáže se :D Co tušíš, že to bude? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
28.8.15 08:17

@Whynot a @Efsheny pevně doufám, že nám všem dopadne screening dobře a miminka budou v pořádku :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
28.8.15 09:20

Holky dik za prani, chci holcicku, tusim kluka no… klasika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
28.8.15 10:06

@Efsheny měla jsem stejne tušení a je z toho holcicka :mrgreen: Ještě uvidis :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.9.15 10:20

Ahoj holky,
tak přidávám fotku svého pupíku v 19tt+4.
Zítra kontrola, tak pak přidám fotku naší malé Šarloty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
1.9.15 11:02

@hundrtka moc ti to sluší :palec: Jak vidím jste o 1 den před námi :mrgreen: A určitě dej vědět, těším se na nové zprávy i fotku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
3.9.15 10:11

Ahoj holky, jak se vám vede? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
3.9.15 11:13

@Peka77 Ahojky, tak kontrola nám dopadla dobře, malá je zdravá a má se čile k světu.
Už váží 280g. Jen fotku nemám, ležela zády k nám, tak by to nebylo hezké, snad se příště otočí a koukne se na nás :)
Co Vy?

@Whynot Já něco málo nakupovala v Tescu, mají tem hezké věci pro mimi :) Co už všechno máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
3.9.15 12:01

@hundrtka to je báječná zpráva a gratuluji a snad příště bude hezká fotka :mrgreen: Hlavně, že je vše v pořádku :hug:
U nás vše v pořádku. Už jsem si dala dohromady kočárek a tak se chystám na další seznam :mrgreen: V Lidlu jsem koupila 2 bodyčka s dlouhým rukávem a jedny botky do 1 screeningu. Tak jestli to dopadne dobře, tak si příští týden po 2 screeningu uděláme další radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.15 09:44

Ahoj děvčátka, byla jsem na pár dní na malé dovolené, jak se vám daří?
Já už začala cítit pohyby a ve velkém, je to nádhera :dance:

@hundrtka

Šarlotka je krásné jméno, taky jsem přemýšlela o tomto jméně pro holčičku :kytka: A gratuluji ke kontrole :kytka:
A bříško už vykukuje, taky se fotím po 2 týdnech, jsem teď 17+6 takto rostu :lol:
Já mám z Tesca jen bodyčko, ponožečky a z Kiku (obávám se kvality, ale oblečky mají krásné) co je na obrázku o stránku dozadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.15 09:47

@Efsheny

Ahojky, jak se daří?
Chtěla bych se zeptat, jestli se ti někdy udělala po injekci tvrdá bulka v místě vpichu? Já to objevila pře pár dny, bolí to a dost mě to vyděsilo…modřiny už mám, nevím kam to pořád píchat, dost mě to už bolí :( Ale ta tvrdá kulička teda nevím co to je, ale někdo to psal, že se mu to taky dělá po tom heparinu :nevim:

Jak to zvládáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
5.9.15 14:13

@Whynot hezká fotka :potlesk: Tedy to je dobry, ze cítis pohyby uz ted. Ja je zaznamenala tak minuly tyden teprve. Ale mas pravdu je to super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
5.9.15 15:34

@Peka77

Je fakt, že každý to má jinak..já poprvé ucítila 17+1 tt a to sem si fakt nebyla jistá, přikládala jsem to něčemu jinému..hlavně nechápu, jak to někdo popisuje jako bublinky, to přece poznat nejde, cítím to jako opravdu kdyby mi něco živého naráželo uvnitř břicha, třeba rybka, nebo něco, jenom těhulka to pozná, že je to ono :) Navíc se mi u toho i na pohled hýbe bříško :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
5.9.15 17:06

@Whynot ju to je ono :mrgreen: Ono to vypadá jako něco bublinky nebo spis jsem měla pocit, ze ti něco prdi :oops: do bříška :lol: Je pravda, ze na poprvé se to špatně poznává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
6.9.15 20:36

@Whynot jasne neboj, i tvrde boule se delaji, modrin nepočítaně…kolikrat musim pichat na nekolikrat…jakoze nez zabodnu, tak musim hledat misto kde to neboli… ale co uz. Muzem pichat i do stehna, tam to ale taky boli no… vydržat :-)
Jinak se mam docela dobre. Jedeme ted ve stredu taky na minidovcu, houby a vychazky… tak se tesim. Jinak pohyby…spis citim jen takove tlačení a protahování… vyloženě kopani ne. V utery jedu do rizikovky 70km do brna. Tak uvidim, jedu zaroven i na hematologii, tak pul dne v…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí