Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já do teď asi 2,2 kg
zatím to nikde nepocituju krom bříška, ale ono se to rozjede
a ty?
Tak jsem byla u dr a vše je jak má být, miminko odpovídá velikosti, ne jak mi řekli v nemocnici a už jsem objednaná na ten UTZ ve 20.tt , tak se už těším ![]()
@Whynot ja jsem prave pribrala uz skoro 4 kila
a kdy jdes na ten ultrazvuk? ![]()
@Whynot no super jsem moc rada, ze je vše v pořádku
No kdypak jdeš?
To jste přibraly akorát, někde jsem tu četla, že jedna holčina přibrala za 1. trimestr 8 kg ![]()
Na ten 2. screening jdu za měsíc 25.9., to se snad ani nedočkám ![]()
Jo, ještě jsem zapomněla, dnes jsem byla na triple testech, kdy se dozvím výsledky, nevíte?
Mně jen sestra řekla, že kdyby bylo něco blbě, že se ozve ![]()
@Whynot někdo to tak ma a bohuzel přibírá hodně
Ono se ta kila pak jen hůře schazuji ![]()
Triple testy mi nedělali takže ![]()
Ani se ti nedivím, vypadá to dlouhé, ale neboj uteče to ![]()
Cau holky…po dlouhe dobe se hlasim. Nevolnosti neustavaji, dnes 4× zvracet… cely den na bliti. Zitra si jdu k dr pro nejaky prasky, uz nehodlam trpet…co je moc, tj moc… pohlavi se nam ve 13tt taky beukazalo. Muj gyn ma blbej utz takze tam jde ztěží poznat co je hlava a co tělo. Na velky utz jdu v pulce září tak uz se nemuzu dockat…ja bych tak chtela holčičku…no cekam ale beztak kluka. Jinak krom nevolnosti vse ok. hematologicky vse v poradku. Stale na injekcich a godasalu. Zhubla jsem 6kg heč. Samozrejme me to netěší…
![]()
Ahojky, ![]()
já si říkala, co s tebou je ![]()
Ty nevolnosti to je hrůza, nedovedu si to představit
zhubla jsi tolik jo? A to tě nikdo neposlal do nemocnice? To je přece nebezpečné!
Kolik tt jsi?
A ty jsi nebyla na tom NT screeningu? Tam by neměli mít špatný UTZ, ale právě ten nejlepší, kde pohlaví jde krásně vidět. Třeba tam holčička bude, moc bych ti ji přála ![]()
Taky jsem si ji přála, tak snad bude příště ![]()
Já bohužel taky píchám pořád injekce a budu až po porodu a šestinedělí
Už mně je chtěli vysadit, ale zapomněli, že mám protilátky proti placentě, kdyby mi je vysadili, asi by to pro mimčo nedopadlo dobře, musela jsem jim to připomenout
co si člověk neohlídá, tak by se moha stát tragédie… ![]()
@Whynot píše:
@EfshenyAhojky,
já si říkala, co s tebou je
A ty jsi nebyla na tom NT screeningu? Tam by neměli mít špatný UTZ, ale právě ten nejlepší, kde pohlaví jde krásně vidět. Třeba tam holčička bude, moc bych ti ji přála
Ty nevolnosti to je hrůza, nedovedu si to představitzhubla jsi tolik jo? A to tě nikdo neposlal do nemocnice? To je přece nebezpečné!
Kolik tt jsi?
Taky jsem si ji přála, tak snad bude příště
Já bohužel taky píchám pořád injekce a budu až po porodu a šestinedělíUž mně je chtěli vysadit, ale zapomněli, že mám protilátky proti placentě, kdyby mi je vysadili, asi by to pro mimčo nedopadlo dobře, musela jsem jim to připomenout
co si člověk neohlídá, tak by se moha stát tragédie…
Jo na nt byl dobry utz, ale sla jsem tam na 4×. Mimi bylo skovane, spatne natočené, tak jsem si musela jit na horkou cokoladu, pak koláč, cokoladovou musli tyč. Na cocacolu, hruza, pak jsem mela co delat to udrzet. Takze pi takovem asi 2h kolecku jsme to pohlavi ani neresili, asi tak. Ja jsem ted 18+3
Jo táák, to je fakt mimčo může být špatně natočené
Tak počkej na UTZ ve 20.tt kdy jdeš?
@Whynot píše:Jo na nt byl dobry utz,ale sla jsem tam na 4×. Mimi bylo skovane,spatne natočené, tak jsem si musela jit na horkou cokoladu,pak koláč, cokoladovou musli tyč. Na cocacolu,hruza,pak jsem mela co delat to udrzet. Takze pi takovem asi 2h kolecku jsme to pohlavi ani neresili,asi tak. Ja jsem ted 18+3
@EfshenyAhojky,
já si říkala, co s tebou je
A ty jsi nebyla na tom NT screeningu? Tam by neměli mít špatný UTZ, ale právě ten nejlepší, kde pohlaví jde krásně vidět. Třeba tam holčička bude, moc bych ti ji přála
Ty nevolnosti to je hrůza, nedovedu si to představitzhubla jsi tolik jo? A to tě nikdo neposlal do nemocnice? To je přece nebezpečné!
Kolik tt jsi?
Taky jsem si ji přála, tak snad bude příště
Já bohužel taky píchám pořád injekce a budu až po porodu a šestinedělíUž mně je chtěli vysadit, ale zapomněli, že mám protilátky proti placentě, kdyby mi je vysadili, asi by to pro mimčo nedopadlo dobře, musela jsem jim to připomenout
co si člověk neohlídá, tak by se moha stát tragédie…
@Whynot píše:
@EfshenyJo táák, to je fakt mimčo může být špatně natočenéTak počkej na UTZ ve 20.tt kdy jdeš?
Myslim ze nejak 11.9. Nebo tak nejak…uz se nemuzu dockat. ![]()