// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
6.9.15 20:56

@Efsheny

Já měla tu bouli poprvé a nevěděla jsem co to je,..je to otrava co? :( a píchat to do porodu :? Přesně tak, já taky to napíchnu asi 3× a bolí to jak čert, že to nedokončím a musím píchnout někam jinam :?
Do stehna bych to nedala 8o to musí být ještě horší…
Já se do poradny vždy těším, ale vyšetření jako hematologie, endokrinologie (zrovna jdu zítra) nesnáším :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
8.9.15 16:47

@Whynot tak se hlasim z kontroly. Vsechno na ho… malo plodovky mimino mensi o 2tydny. Pristi patek znovu na utz+kardio mimina. A uvidi se. Bud mi nasadi ke dnes zvysene davce injekcijeste kortikoidy… nebu zutavam hospitalizovana na pozorovani, zda se neco vubec deje… potom rikala dr. Ze uz by se mohlo prejit k infuzim na dozrani plic. Ach jo holjy, ani nevíte jak me to se*e a mrzi. Druhyho nedonosence :-( proc ja… a pohlavi zustalo zkrz plodovku zkryto. Nastesti aspon proporce koncetin a hlava orgány ok. Uvidim. Snad. Drzte mi palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
8.9.15 21:20

@Efsheny to je mi moc líto, ze nevyšla kontrola zcela dobre :hug: :,(
Jsem ale rada, ze si vás nechali v nemocnici a budou na vás dohlížet :hug: Snad se vše spraví a budete v pořádku, hodně zdravi zejména a štěstí :kytka: Dej zas vědět co a jak? A nebudou te kontrolovat i dříve, nebo až za tyden? Drz se :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
8.9.15 22:52

@Peka77 jeste nejsem v nemocnici. Potrebuji trochu odstup aby videli jestli poroste, nebo jak se vyvyji léčba, tak uvudim no. Pristi patek do brna, ale za tyden v utery do Zl na screening

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.9.15 08:31

@Efsheny

To snad ne, to mě mrzí :( Ale miminko to zlvádne :hug: To je pořád něco, kde kdo donosí miminko, které ani nechce a je zdravé :(
Zajímalo by mě, čím to může být, že je o 12 týdny menší :( není nějak špatně vyživované? Podle mě to může i souviset s tou mutací :nevim:
Mylsím na tebe, vše bud v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
9.9.15 09:18

@Efsheny aha špatně jsem to pochopila, promin. Verim, ze mas bojovníka a budete v pořádku, hlavne se ted opatruj :hug: :andel:

@Whynot jak se vede tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.9.15 10:08

@Peka77

Já vše v pořádku, už se nemůžu dočkat toho velkého UTZ, už jsem nakoupila přes net i nějaké potřeby jako matraci do postýlky, povlečení, prostěradla, zavinovačku, deku, 2 lahvičky, dudlík :oops:
Je toho dost a chci to postupně, než toho mít pak dost a to jsem říkala, jak mě nákupy ještě nelákají :mrgreen:
Moc se mi líbí neutrální barvičky, bílo béžové, než vyloženě modrá atd.
Na tuto postýlku si brousím zuby, chtěla bych nábytek do bílo béžova, doplnky se dají vždy doladit barevně :)
A co ty, jak se vede a co máš pokoupeno? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
9.9.15 14:40

@Whynot to je dobre :palec: Postylka vypadá dobre :potlesk: Taky budu hledat postupně, ale rada bych aby měla kolečka. No vidíš jaká jsi sikulka. Kdy, ze to vlastně jdeš? Opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
9.9.15 15:07

@Peka77

Vidiš, na kolečka, to by mě nanapadlo :roll: to je dobrý nápad :palec:
Jdu až 25.9. ještě dlouhých 14 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
9.9.15 16:00

@Whynot jen neboj uteče to rychle a bude tu kontrola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.9.15 12:20

@Efsheny a nemůže byt miminko jrn menší kvuli tomu, že pořád zvracis??? Ja věřim, ze to bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
12.9.15 14:41

@kackamk :( asi ne, ptala jsem se na to i doktorky. Ale nadruhou stranu, u prvniho mi taky v tom 20.tt zjistili ze je mensi, a zustal az do porodu,,hypotroficky,, narodil se 1,56kg takze v tomto ohledu jsem klidna, ja pres obriky asi nebudu 8) co me vic stresuje, je ta plodovka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.9.15 19:42

@Efsheny třeba se ti plodovka dotvoří :') ty jo a to si rodila v terminu a mel jen 1.56kg??Budu ti držet palečky :kytka: a co ti k tomu nalezu řekla doktorka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.9.15 19:45

@Efsheny myslim, ze jsem i nekde cetla, ze se da plodovka umele dodat do bříška, ale tim si nejsem na 100% jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
13.9.15 10:27

@kackamk zatim mi k tomu nic moc nerekli, jen ze uvidime v patek, pomerime a bude. Kdyby to bylo porad špatně, tak od 23tt by me tam pry nechali a davali mi infuze na dozrani plic, popripade kortikoidy pro mě, ze by to jeste zkusili nejak posoupnout. Uvidim, no. Nevim, jestli si to nevsugerovavam, ale zdá se mi, ze mi brisko trochu porostlo a i pohyby obcas citim… jsem sama zvedava, v patek pred kontrolou UZ, jedeme jeste na detske kardio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí