Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Whynot tak máme po screeningu a zatim je vše v pořádku
Nechtěl se nechat změřit, ale máme vše co máme mít
Bohuzel pohlaví kvůli délce vyšetření nikdo nezjisťoval, ale to nevadí, příště. je to krásný pocit
:
Ahoj holky tak uz mam taky po
a měření proběhlo v pořádku a nosní kustka taky ok. Uz jen cekam na krevní testy do příští středy
konecne jsem dostala prukazku a jediné co tak mi hrozil otvíránim kvuli konizaci co jsem měla loni… Jinak posílám fotecku
roztahuje se tam jak chlap
ale pohlaví budou zkoumat az na dalším vyšetření ![]()
Mohla bych se zeptat vy co uz mate po screeningu vite hodnoty krve? To papp a volne hcg? Me to ceka v pondělí ![]()
@StáleKrásně parada moc gratuluji
Hlavne, ze jste v pořádku
Urcite i testy krevní dopadnou na 1. Užívejte léta
Krásná fotecka ![]()
@Peka77 dekuji moc:-) uz bych to taky rada mela za sebou a vedela, ze prcek je v poradku
e
@kackamk píši ty hodnoty: PAPP-A: 2,12 mIU/ml = 1,4 MoM a F£hCG: 27 ng/ ml = 0,49 MoM. Vše je prý v pořádku. Říkali mi, ze kdyby hCG bylo vyšší, tak by se prý o hodnotu zajímali. Ale obě jsou prý dobre. Riziko vývojových vad vychází na 1:7050. Snad ti to pomůže, verim ze ti to vysvětli a bude vše v pořádku ![]()
@Peka77 dekuji moc ja mam prave bfhcg 13.11 a zda se mi to malo, ale nevim. ![]()
Ahojky holky,
tak už mám po ![]()
Jsme v pořádku a bude to asi pěkný ďáblík, doktorka měla co dělat, aby to vše změřila, prcek se pořád kroutil a pak stál i na hlavě ![]()
Přikládám foto, pohlaví také budeme koumat až za měsíc.
Přeji všem, ať je vše v pořádku ![]()
@kackamk to snad ne, menší hodnota je lepsi nez-li vyšší, alespoň to říkal dr.. Urcite budete v pořádku ![]()
@hundrtka gratuluji to je míč dobre
![]()
@Peka77 a co si prejete??? Ja uz čekám druhe. prvniho mam chlapecka ma 2 roky
takze bych byla rada kdyby to ted byla holcicka, ale pokud ne nevadi hlavne at je to zdrave ![]()