Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peka77 Na kontrolu jdu příští týden v úterý. Taky neprestavam věřit a porad na toho prcka mluvím, at je silný a vydrží to.
Studují učitelství informatiky pro střední školy. Příští rok statnicuji. ![]()
No dneska cely den ležím, ale šla jsem PřP vysavač, protože jsem vysypala oplatky na sedačku a jak jsem vstavala tak jsem zase zakrvacela. Tak snad to nic není a snad léky už zaberou ![]()
@Michaela888 vidím, ze i v tomto to máme podobne, též na nej mluvím ![]()
Věřím, ze to bude dobry ![]()
S tím luxem bych to neprehanela.
@Peka77 nakonec jsem to nechala na pritelovi, raději nebudu dělat nic… Ale je to hrozná nuda že?.. Já věřím ze se nám prckove udrží a budeme maminky ![]()
@Michaela888 ani mi nemluv, ale člověk udělá vše, aby jsme dobre dopadly což
Tak, tak, též doma nic teď z domácích práci raději nedělám. Též věřím, ze toto bude stát za to a dočkáme se ![]()
@ladus88 gratuluji. ![]()
@Michaela888 páni, tak to tě obdivuji, že musíš jen a jen ležet, čím se bavíš?
@Lady Vju gratuluji. ![]()
@Vandulle dívám se na televizi a jsem na počítači a spim… Je to hrozné., ale nedá se ![]()
@Peka77 no dneska ze me jde už jen trochu tmavě hnědá krev tak snad už to přestane ![]()
Těhulky ![]()
chtěla jsem se Vás zeptat, zda budete chodit do práce až do nástupu na mateřskou a nebo půjdete na neschopenku?
U nás v práci je to takový trend, že po 1. trimestru se hodíš marod a užíváš si to doma.
Pokud je vše jak má být.
Kdy to řeknete v šéfům?
Děkuji za reakce ![]()
@hundrtka musela jsem s pravdou ven uz toto pondělí, jelikož su na neschopence. Ale jinak bych ni neřekla a jestli me pustí za 14 dni do prace, tak bych šla ![]()
@Peka77 Dekuji jeste se budu radovat vic az budu mit v ruce prukazku
![]()
@Lady Vju - gratuluju - to jsme nastejno
TAky poslední MS 24.4. - a k dr. jdu až příští pátek ![]()
Ahoj, tak se přidávám. Včera 10.6.2015 jsem je našla // ![]()
Ale pořád tomu ještě nemůžu uvěřit. Kdy myslíte, že bych měla jít k doktorovi? Kamarádka, která má už děti mi radila, ať ještě tak 2 týdny počkám.
Poslední menstruace byla 12.5. ![]()
@johanule gratuluji a kamarádka bude mít pravdu, tedy v případě ze nejsi v nějakém centru a nemáš nějakou kontrolu uz naplánovanou ![]()