// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
249
16.5.15 11:47

@Liliana30 není zač, pro nás to byl trochu šok, vyšlo to na první pokus který byl týden před MS… A mrcha už nedošla :mrgreen: Ještě to tedy není potvrzené doktorem… Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
16.5.15 11:52

@HanickaK
To bych taky byla strašně ráda kdyby to vyšlo na první pokus ale už se s manželem o první miminko snažíme 11 měsíců tak snad to vyjde už konečně v červnu :palec:

• Citovat
  • Upravit
249
16.5.15 11:58

@Liliana.30 tak to už je nejvyšší čas :mrgreen: Přeju aby se zadařilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
16.5.15 12:16

@HanickaK
Také si myslím že je nejvyšší čas aby se nám zadařilo 8) Děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
508
16.5.15 19:54

@Liliana.30 Děkuji,je to spíš šok a zázrak. Já mám neprůchodný vejcovody, tak chlapečka máme umělou cestou ze zkumavky.Ale jsme rádi, že za půl roku nemusíme znovu a šlo to samo. :D
Tobě držím palečky, zkoušejte to dál a pro jistotu se nechte oba vyšetřit, ať víte, na čem jste.My jsme se snažili a pak mi náhodou objevili cystu, tak jsem byla na laparoskopii a zjistili mi bohužel i tohle. Nevím, jak se mi vejcovody mohly zprůchodnit, ale asi stačí malá trhlinka v jednom a je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
16.5.15 19:57
@BarčaM píše:
Zdravím, já našla // včera snažíme se 8 měsíců v prosinci samovolný potrat, tak doufám že teď už bude vše v pořádku, k dr. se obědnáv v pondělí, máme už doma dva prcky 5,5 let kluka a 21měsíců holčičku
@Jandule88 gratuluji :kytka: tak to to máme časově podobně ;)…a kdy půjdeš k dr ty?
@Liliana.30 určitě už brzy dvě budou // já držím palečky ať jsou hned další cyklus :lol:Ahoj,to je bezva :) Já jdu k dr.21.5.Dnes jsem si dělala další test a znovu pozitivní asi 3 týden od početí dle testu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
16.5.15 20:13

@Jandule88
Já ještě tomu dávám poslední měsíc což se budeme snažit rok a potom bych chtěla zajít za mojí paní gynekoložkou a řešit kde je problém tak doufám že to ale nebude potřeba třeba se zadaří v červnu byla bych moc ráda. Ale mluvila jsem i s manželem zdali by byl ochotný zajít když tak na spermiogram kdyby to bylo nutné a řekl mi že to nebude problém že klidně že mu to nevadí tak jsem si oddechla že ho nebudu muset přemlouvat.

• Citovat
  • Upravit
300
16.5.15 23:45

@HanickaK moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
16.5.15 23:52

@Jandule88 ty jo tak to je jako zázrak, to gratulace dvojnásobná, vůbec to nemáš jednoduché a povedlo se…
@Liliana.30 to chápu že jsi ráda ne každý by asi hned kývl, já si vůbec neumím představit jak bych manželá přesvědčila, i když je možný že by mě překvapil a šel taky bez přemlouvání
myslím že je to důležité, že oba musí držet při sobě, oba podstoupit vyšetření, aby bylo jasno, a pak společně jásat nad // na testu…ale věřím, že Vám to v červnu vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
17.5.15 08:18

@BarčaM
No právě já jsem se bála že jen tak hned nekývne, ale vůbec jsem nevěděla jak se ho mám na to zeptat protože než já se vymáčknu tak to pokaždé trvá než jsem to ze sebe vytáhla tak se mě zeptal proč si mi to hned neřekla rovnou a děláš kolem toho takové manývry pro mě to nebylo vůbec jednoduché na to se ho zeptat. Manžel si myslí že je zdravý takže by se uvidělo až na spermiogramu jestli má pravdu. Důležité to je aby jsme oba drželi při sobě i ohledně toho vyšetření kdyby náhodou na to přeci jenom došlo at přece víme kde je ta chyba. Já tomu taky věřím že v červnu nám to vyjde a nebudeme muset lítat po doktorech musíme myslet pozitivně že to klapne že v červnu budou // na testu. ;)

• Citovat
  • Upravit
52
17.5.15 10:02

Včera jsem našla, sice teprve 11dpo ale doufám ze vše dobře dopadne v únoru sem byla na revizi v 11+3 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
17.5.15 10:06

@ladus88
Tak budu držet pěstičky pěsti štěstí :palec: at všechno dobře dopadne :palec:

• Citovat
  • Upravit
52
17.5.15 10:07
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
17.5.15 10:10

@ladus88
Já tam vidím krásně slabou druhou čárku :palec: vidím to nadějně ;) Zkus testnou za 2 dny a měla by ti sílit čárka.

• Citovat
  • Upravit
4611
17.5.15 14:30

Ahoj holky,
též se přidám jestli nevadí.

6.5. jsme byli na KET. Z posledního IVF nám zůstali 2 embryjka, která mi zavedli. Zatím jsem to nikomu, mimo manžela, neřekla. Ale 13.5. jsme objevila //. Prozatím mám obavy, ale snažím se být vklidu. I když jak to znáte vy, nejde to moc dobře. Ve středu 12.5. jdu na krev a pak snad budu o něco maličko klidnější.
Posílám foto, snad nevadí.

zatím ahoj všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí