♥️ TP - Červen 2022

Anonymní
26.9.21 20:24

♥️ TP - Červen 2022 ????

Ahoj.. je tu už někdo kdo už našel pozitivní TT? :srdce:

Budu ráda, když se přidáte a společně si tu můžeme postěžovat, co nás trápí a prostě drbarna.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10135
26.9.21 20:35

Na to se zakládá skupina, ne diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.21 20:44

@xsaleen jasné..proto tu na každý měsíc jedna diskuze je :roll:

Pokud ti ta diskuze vadí, tak si ji nevšímej.. nikdo ti ji nenutí ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.21 17:50

Ahooj, už pár dní mám čárku na testu a dnes termín menstruace. Bolí mě prsa a občas podbřišek a jsem nafouklá co u tebe? :)
 Nina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.21 19:27
@Anonymní píše:
Ahooj, už pár dní mám čárku na testu a dnes termín menstruace. Bolí mě prsa a občas podbřišek a jsem nafouklá co u tebe? :)
Nina

Ahoj, já měla ducha dva dny před ms a dneska mám tři dny zpoždění a ráno krasna čárka a ani ne z prvni moci. Jinak kvůli bolavym prsum jsem si dělala test. Mám je jak kdyby přes ne někdo jezdil smirglem. Podbrisek taková slabá tupa bolest. A teda žaludek na vodě hlavně l veceru

• Citovat
  • Upravit
82
27.9.21 19:34

Ahoj holky, taky jsem našla //.. Bylo to 22dc, docela brzy 8o ve středu „čekám“ ms tak snad nedorazí. Čárka krásně sílí, bolí mě podbrisek i prsa. Mám doma už dvě děti 9 a 4..tak snad to dobře dopadne a bude veselo :lol: přikládám můj první test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
27.9.21 19:48

Taky se přidám :mavam:ms už mi mešká 4 den :dance: test už naprostá dálnice

Už jsem i objednaná na první kontrolu.. tak už se začínám těšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.9.21 19:54

@Veveka0 :palec: kdy jdeš na první kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
27.9.21 19:57
@Andula2 píše:
@Veveka0 :palec: kdy jdeš na první kontrolu?

Příští týden ve středu (6.10) :dance: myslím, že to bude ještě zbytečně brzo. :nevim: měla bych být 6+0, ale vždy jsem měla těhotenství o týden mladší v začátku.

Ale uvidíme.. alespoň budu vědět, zda je vše na svém místě. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.9.21 20:00

@Veveka0 já jsem taky nedočkava, z předchozích tehu vím, že nemá cenu na utz tak brzy chodit. Ale mám v půlce října narozeniny, podle ms mi to vychází 5+6 a byl by to nejkrásnější dárek.. A tím, že mi vyšel pozitivní test tak brzy tak jen doufám, že tam bude jen jedno (máme v rodině dvojčata) :lol: takže jsem zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
27.9.21 20:05
@Andula2 píše:
@Veveka0 já jsem taky nedočkava, z předchozích tehu vím, že nemá cenu na utz tak brzy chodit. Ale mám v půlce října narozeniny, podle ms mi to vychází 5+6 a byl by to nejkrásnější dárek.. A tím, že mi vyšel pozitivní test tak brzy tak jen doufám, že tam bude jen jedno (máme v rodině dvojčata) :lol: takže jsem zvědavá :think:

Taky vím, že nema cenu tam chodit tak brzy.. Chtela jsem jít až 8-9tt.. taky mám už 2 prcky doma.. :)

Ale sháněla jsem nového gyn kvůli stěhování.. tak jsem nevěděla, jestli bude brát a jaké má objednací lhůty. ( Moje Dr neměla pod 3 týdny) a tento doktor raději bere takhle brzo.. ale tak už alespoň vím, jak to chodí, tak nebudu tak vystresovaná, když tam nebude to co by podle ms mělo být. :)

Ale vyšlo ti to teda krásně.. to bude krásný dáreček :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
27.9.21 20:08

@Veveka0 tak přeji ať je vše tam kde má a jak má :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.21 08:51

Ahoj všem. Já dnes/zítra neocekavam ms.. ale test krásně sílí, tak snad bude vše v pohodě.

Jedná se o moje první těhotenství, tak jsem strašně natesena :dance:

Příznaky jsem teda vyhlížela všelijaké a ve výsledku vlastně nic. :think: :mrgreen:
Sem tam dloubnuti v podbřišku nebo pnutí v prsou, ale nic co bych neznala normálně před ms

• Citovat
  • Upravit
20
28.9.21 20:03

Zdravím vas,

ja mam termin menstruace ve ctvrtek, ale nedalo mi neotestovat driv, protoze me cekala akce v praci. Alespon jsem si potvrdila proc jsem najednou extremne unavena a nemam z niceho nic absolutne chut na sex. :? K tomu mam i bolestive bradavky, pnutí v podbrisku. Mam za sebou několik biochemických těhotenství, ale tentokrat je to jine. Carka vyleze okamžitě, kazdy den silí a to jeste pred terminem MS. Drive jsem lovila duchy a potom jsem to se zpožděním dostala. Nedarilo se nam rok a 3/4, takže uz docela zoufalost. Je mi 36 a doma mam uz dve starsi deti, takze bude legrace. :mrgreen:

TP mi vychazi na 9.6., ovulaci mam ale drive, nez v pulce cyklu, coz vysvetluje, ze mam vyssi HCG jeste pred terminem MS.

Tak drzim vsem palce, at nam to vsem dobre dopadne.

Objednávat se budu asi az ve ctvrtek, nebo patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.9.21 20:07

Ahoj holky.

Nám se konečně po roce snažení povedlo, ducha na těhotenském testu jsem našla už 22DC. Nyní mi menstruace mešká už 6 dnů. Bude to naše první. K doktorce jdu už příští týden.

V poslední době jsem měla pocit, že jsou všichni kolem těhotný a já trochu připadala panice, že mi nic.

Tak jsem ráda, že se můžu připojit k vám do diskuze. Kdyby se tu ale našla nějaká žena z Plzně, ráda zajdu i na kávu popovídat si. Zatím to nechceme nikomu říkat a udržet tajemství je fakt těžké. Jak to máte vy? Tak si to chcete nechat pro sebe do nějaké doby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí