♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.21 22:41

4+4, TP 09.06.2022

Ahojky holky :kytka:

Ráda bych se k vám přidala, zatím anonymně :oops:

Poslední ms 2.9., ovulaci mívám brzy a krátké cykly, cca 26 dní. Teď bych měla být 4+4,tp 9.6.2022.

Od 17.dne cyklu mi bylo mírně soufl a 19.den cyklu jsem objevila pidimididousek na testu :lol: 21. a 22.den cyklu živé sny, 24.den cyklu dálnice a 26.digitalní 1-2 týdny :dance: :dance:

Vůbec netuším, který den byla ovu, jelikož jsem to na sobě výjimečně nepoznala, možná o to, to bylo pro nás větší překvapení, že to vyšlo :pankac:

K doktorovi se musím teprve objednat.

Mám doma holčičku skoro 2,5letou, narodila se mi přesně na stanovený termín i když nakonec to muselo být ukončené císařským řezem.

Ivuska :andel:

• Citovat
  • Upravit
4.10.21 22:53

Ahojky no přala bych si to, mam ctyri dny do Ms, ale mam strasny bolesti zad, a podbrisku me picha chvilkami 🤣 🤗tak uvidime snad ta mrcha neprijde 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.10.21 22:58
@Anonymní píše:
Ahojky holky :kytka:

Ráda bych se k vám přidala, zatím anonymně :oops:

Poslední ms 2.9., ovulaci mívám brzy a krátké cykly, cca 26 dní. Teď bych měla být 4+4,tp 9.6.2022.

Od 17.dne cyklu mi bylo mírně soufl a 19.den cyklu jsem objevila pidimididousek na testu :lol: 21. a 22.den cyklu živé sny, 24.den cyklu dálnice a 26.digitalní 1-2 týdny :dance: :dance:

Vůbec netuším, který den byla ovu, jelikož jsem to na sobě výjimečně nepoznala, možná o to, to bylo pro nás větší překvapení, že to vyšlo :pankac:

K doktorovi se musím teprve objednat.

Mám doma holčičku skoro 2,5letou, narodila se mi přesně na stanovený termín i když nakonec to muselo být ukončené císařským řezem.

Ivuska :andel:

Ahoj, to jsme podobně :palec:. Poslední ms 3.9., cykly 27 dní a termín 10.9. a jsem 4+3 :lol:.
Taky se budu teprve objednávat k doktorce. A mám syna téměř rok a půl :srdce:. Tak ať jde všechno tak, jak má a hodně štěstí :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.10.21 07:36

@Puggie ja bych mela byt ted asi 5+1 a od vcera to zacalo trochu, dopoledne me asi hodku strasne tlacil zaludek, jinak cely den jsem takova na vode, unavena, jako kdyby me nekdo prastil po hlave…porad si rikam, ze muze byt i hur :lol: jinak podbrisek uz bolet prestal, prsa jsou citlivejsi na dotek…ale prvni kontrola u gyndare az 18., je to jako vecnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.10.21 08:27

@Puggie No mě právě překvapuje, že žádné příznaky nemám. Teda kromě šílené únavy, to jsem měla i v létě, ale v létě mě tedy i šíleně bolely prsa a ty jsou zatím úplně v pohodě :D A sem tam cítím podbřišek, že se vždycky leknu, že přišla MS. Tak se i trochu bojím, aby to bylo v pohodě, když mi nic není :D Ale je taky možné, že je ještě na nějaké příznaky brzo.
Já jsem k doktorovi ještě ani nevolala, budu mu volat za týden, stejně mě objedná až tak za 2 týdny, tak nemá cenu volat moc dopředu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 08:38

@Eliinee a termín ms už jsi měla nebo jak jsi na tom? :) Já jsem od minulého čtvrtka chodila při každém píchnutí nebo pocitu mokra už jsem kontrolovala jestli přišla ms :lol:. Už jsem si připadala jak blázen :lol:.

Příspěvek upraven 05.10.21 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.10.21 08:43

@Puggie No měla neměla :D Před otěhotněním v červnu mi chodila MS pravidelně po 26 dnech. Po ZT mi přišla po cca 30 dnech, ale to je prý normální. A teď jsem 30 dní od poslední MS, takže už pravděpodobně po termínu mám :) Ale mám to stejně, taky při každém pocitu mokra, nebo nějakém větším píchnutí běžím na WC to kontrolovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 08:49

@Eliinee chápu :lol:, já mám dneska 6. den od termínu ms, ale i tak mám furt pocit, že musím všechno kontrolovat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.10.21 08:54

@Puggie A ty už jsi objednaná k doktorovi? :)
A je tu někdo, komu už se třeba blíží kontrola? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 09:03

@Eliinee nakonec jsem dneska volala a jdu příští čtvrtek, to budu 5+6 :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.10.21 09:05

@Puggie Tyjo, tak to je super, to ani na kontrolu nečekáš tak dlouho :D Mě minule objednal až když jsem měla být 6+5, tak mu právě nechci volat tak brzo, aby mi řekl, že až za dva týdny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 09:07

@Kassandra18 to jdeš až za dlouho celkem, ale to už bude i srdíčko :srdce:. Určitě může být hůř a doufám, že to se mi vyhne :lol:. U syna jsem zvracela za celou dobu asi 3×, tak snad to tak bude i teď :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 09:08

@Eliinee teď jsi kolik? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
5.10.21 09:08

Já jdu teď v pátek na potvrzení a 13.10. na kontrolu, tak se těším a jsem nervózní. Teď v práci padlo, zda nejsem těhotná, jelikož už týden vypadám asi tak, jak se můj žaludek cítí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.10.21 09:09

@Puggie U mě jediné co že mě dost bolí prsa :lol: už vlastně před tím než jsem zjistila, že to klaplo :dance: Občas trochu těžký žaludek, ale to může být z čehokoliv :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí