♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
3.10.21 11:09
@Kassandra18 píše:
@Eviga jsem zvedava, jak mi vypocita termin gynekolog dle UZ a jaka bude nakonec realita :) uz bych aspon chtela slyset srdicko :srdce:

Pamatuju si u prvniho, ze mi gynekolozka vypocitala uuuuplne jiny termin, nez ktery mi vyplivla tehotenska kalkulacka, rozdil tam byl skoro 2 tydny, tak jsem taky zvedava, co ted vymysli za termin :lol: ale kontrolu mam az za necele dva tydny, tak si jeste pockam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.10.21 11:18

@Eviga Moc děkuji :)
Nemůžu se dočkat té první kontroly a ty dny se teď tak táhnou :zed:
Jinak s tím oznamovánim, bych to taky nechala nejradši co nejpozději, ale obávám se, že třeba v práci to moc nepůjde. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.10.21 12:13

@Eviga taky mam kontrolu az za 2 tydny (18.10.), to cekani je hrozne, ale snazim se byt v klidu a v pohode, poctive beru Femibion a jeste musim na endokrinologii - mam snizenou funkci stitne zlazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.10.21 13:28

Krásnou neděli všem. Tak já byla na gyndě ve čtvrtek.. ale zjistilo se, že ještě není nic moc vidět, protože mám ovulaci déle, než je běžné.. takže reálně budu těhotná kratší dobu, než tvrdí internetové kalhulačky. Na kontrolu jdu za týden, tak uvidíme. :)

A ještě k tomu oznamování. Mne chybí ještě necelé dva měsíce do konce zkušební doby. Takže se modlím, ať je všechno v pořádku. Nechci přijít o mimčo a ani o práci. Aneb jak mi jedno děvče před pár měsíci řeklo, že se to povede v tu nejméně vhodnou chvíli. A je to prvda :D Naštěstí sedím v kanceláři u počítače a nemám náročnou práci.

A ano souhlasím, to čekání je hrozné!

Jak vám mimochodem je? Jaké těhotenské příznaky vás trápí? Jestli už tedy nějaké jsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
3.10.21 13:49

@Lantela Ahoj, já mám kontrolu až na konci měsíce (měla bych být v 8tt), tak už se těším i na srdíčko :srdce:..
Příznaky vůbec žádný :D
Ale s tou prací - když jsem byla těhotná poprvé, taky jsem byla čerstvě v nové práci :lol:
Ať ti vše dobře dopadne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.10.21 14:22

@Lantela moje priznaky jsou skoro zadne :lol: asi 2× jsem mela chvilkovou nevolnost anebo se stava, ze mam na neco chut a neprijdu na co a kdyz uz si neco pripravim, tak to sni pritel :lol: snad to takto dlouho vydrzi..
a s tou nevhodnou chvili je to pravda! ceka me jeste za necele 2 mesice takova zkouska v ramci prace, takze mam duvod se nestresovat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.10.21 16:57

No já v práci jsem právě 12h na nohou a celkem v zápřahu, tak jsem zvědavá.
Co se týče příznaků, tak nevím, pořád odbiham na WC a většinou večer mi hapruje žaludek a pobolivaji prsa :)
Jinak k doktorce jdu teď v pátek na potvrzení a další středu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.10.21 18:04

@Ballow tak pak napis, jak si dopadla :) budu drzet palce!
jinak s tim zaludkem to mam stejne - spise na vecer ho mam na vode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.10.21 18:36

@Kassandra18 určitě dám vědět, děkuji :kytka: to víš, jsme zatím s manželem vybátí, tak o tom ani nemluvíme radši :oops:
Ale teď to cítím nějak jinak, tak věřím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.10.21 19:03

@Ballow urcite to dobre dopadne, je potreba pozitivne myslet a pociti to i ta mala fazolka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
3.10.21 19:18

@Kassandra18 děkuji :kytka: ano věřím tomu ;) a stejně tak to přeji i ostatním samozřejmě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.10.21 03:54

Ahoj holky :mavam:, můžu k vám? Právě mi vyšel pozitivní test :srdce:.
(nemohla jsem dospat a musela jsem ho prostě udělat :lol:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
4.10.21 07:01

@Puggie ahoj, tak to moc gratuluji :kytka: taky jsem to tak mela, celou noc jsem se prehazovala, rano porad vysoka teplota a pak pozitivni test…od te doby mam porad lehke spani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.10.21 07:18

Dobré ráno :) koukám, všude stejné, já se noc před testem budila od 3h a čekala, kdy půjde manžel do práce :D
A taky od té doby vstávám brzo i brzo usínám a to jsem vždy byla ukázková sova. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.10.21 07:58

@Kassandra18 @Ballow nešlo to no :lol:, každopádně syn už je vzhůru, tak budu jak zombie dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí