♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
4.10.21 08:59

Ahoj holky můžu se přidat? Já si dělala test 24.9 kdy jsem byla 11 den po KET ( transfer rozmraženého embrya :) ) Vůbec jsem nečekala pozitivní výsledek tenhle pokus jsem brala tak, že to určitě nevyjde a dělala jsem vše běžně jako před tím i nějaký ten šampus tam byl. O to větší bylo překvapení při pozitivním výsledku vůbec jsem to nechápala :mrgreen: :mrgreen: Dneska jsem dělala ještě clearblue, ale ten jen protože jsem ho chtěla zkusit vždycky :mrgreen: :mavam: Jinak HCG 15 den po tranferu jsem měla 1939 a kontrola mě čeká až 20.10 :dance: Mám pocit, že to pomalu utíká tak snad bude vše v pořádku a dočkáme se zdravého miminka :mavam: :mavam: Příznak mám jediný a to bolest prsou to se mě drží už od transferu, ale přisuzovala jsem to lékům co beru. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.10.21 09:25

@Puggie Zombikum zdar :lol:
Já už v práci ale tedy žaludek se dnes moc netváří, tak snad nepoběžim :mrgreen:
@Misagom gratuluji a držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.10.21 09:28

@Ballow Děkuji :D říkám si, že do třetice už by to mohlo klapnout. Je to poprvé co mám dvě čárky na testu za 4 roky snažení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.10.21 10:07

@Misagom určitě ano :) hlavní je věřit :)
U nás je to druhý pokus, první neúspěch nás celkem sebral, to je už 6 let, pak různé starosti a stres a i když jsem moc doufala, tak stále nic a najednou jsem se teď tak zvláštně vnitřně uklidnila a hned to vyšlo :oops: tak doufáme, že by snad konečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.10.21 10:28

@Ballow určitě to bude dobrý :dance: :palec: a dotáhneme to do konce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.10.21 11:03

@Misagom gratuluji :srdce:, ať je všechno v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
4.10.21 11:06

Všem moc gratuluju :hug: :dance:

Mě čeká první kontrola už ve středu, tak už začínám být strašně nedočkavá :mrgreen: a zároveň mám strach, jestli bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.10.21 11:08

@Puggie Děkuji :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
4.10.21 11:09
@Eviga píše:
Pamatuju si u prvniho, ze mi gynekolozka vypocitala uuuuplne jiny termin, nez ktery mi vyplivla tehotenska kalkulacka, rozdil tam byl skoro 2 tydny, tak jsem taky zvedava, co ted vymysli za termin :lol: ale kontrolu mam az za necele dva tydny, tak si jeste pockam :lol:

Taky jsme u prvního měla o dva týdny jiný termin :mrgreen: u druhého už jen o týden :mrgreen:
Tak jsem zvědavá co bude tentokrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.10.21 11:10

@Veveka0 držím palce, ať je všechno, jak má být :dance:. Já budu volat ve čtvrtek k doktorce teprve, tak snad půjdu taky brzo :palec:.

Příspěvek upraven 04.10.21 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
4.10.21 11:14
@Puggie píše:
@Veveka0 držím palce, ať je všechno, jak má být :dance:. Já budu volat ve čtvrtek k doktorce teprve, tak snad půjdu tašky brzo :palec:.

Děkuju. :oops:
Tak držím palce, aby ti doktorka dala nějaký brzký termín :dance: to čekání je dlouhé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
4.10.21 16:38

Ahojky, všem moc gratuluji a těším se na další s pozitivními testy 😊
Ráda bych se k vám přidala. S manželem se snažíme od ledna, v červnu to vyšlo, ale v srpnu ZT a revize. Nechali jsme proběhnout jednu MS a teď už snad druhá nedorazí 😀
V sobotu jsem si dělala hned ráno test, to jsem byla 27 DC a vyšla taková slabá čárka, dneska jsem si došla do lékárny pro další a samozřejmě jsem si ho musela udělat i když bylo odpoledne a na to že je odpoledne a jsem teprve 29 DC, tak mám z testu radost 😀
Omlouvám se za román, ale po minulé zkušenosti si to chceme nechat nějakou dobu pro sebe a já z toho mám vážně radost 😀 Jinak TP podle internetové kalkulačky zatím vychází na 11.6. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
4.10.21 17:14

@Eliinee ahooj, krásný testík, taky gratuluji a přeji ti, ať to tentokrát dopadne dobře :*. Mě to zatím vychází na 10.6. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
4.10.21 18:25

@Eliinee ahoj krásný test :palec: moc ti přeju aby to vyšlo tentokrat :dance: :dance:
Ja mám termín 1.6 podle kalkulačky ale kdo ví jak to bude nakonec :lol: :D snad se toho dockam a bude vše ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.21 19:14

Dobrý den, tak dnes mam z krve potvrzeno, ze se konečně zadarilo, pokoušet jsem se začala s předchozím partnerem před 9.ti lety a nyní několik roku se současným a po prvním IVF ( před tím 3 neúspěšně inseminace) se nám už sedmý den ukázala slabá čárka a každý den sílila, dnes už byla stejně silná jako kontrolní. Jinak už cca týden mam žaludek na vodě cely den, nespim a když už zaberu vzbudí mě šílený sen a jsem unavená, spím i přes den. TP by měl být 13.6.. tak teď se jen modlíme aby se nám drobecek zdárně vyvíjel. Všem přeju totéž ať vám vše dobre dopadne!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky