Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky můžu se přidat? Já si dělala test 24.9 kdy jsem byla 11 den po KET ( transfer rozmraženého embrya
) Vůbec jsem nečekala pozitivní výsledek tenhle pokus jsem brala tak, že to určitě nevyjde a dělala jsem vše běžně jako před tím i nějaký ten šampus tam byl. O to větší bylo překvapení při pozitivním výsledku vůbec jsem to nechápala
Dneska jsem dělala ještě clearblue, ale ten jen protože jsem ho chtěla zkusit vždycky
Jinak HCG 15 den po tranferu jsem měla 1939 a kontrola mě čeká až 20.10
Mám pocit, že to pomalu utíká tak snad bude vše v pořádku a dočkáme se zdravého miminka
Příznak mám jediný a to bolest prsou to se mě drží už od transferu, ale přisuzovala jsem to lékům co beru.
![]()
@Puggie Zombikum zdar ![]()
Já už v práci ale tedy žaludek se dnes moc netváří, tak snad nepoběžim ![]()
@Misagom gratuluji a držím palečky ![]()
@Ballow Děkuji
říkám si, že do třetice už by to mohlo klapnout. Je to poprvé co mám dvě čárky na testu za 4 roky snažení ![]()
@Misagom určitě ano
hlavní je věřit ![]()
U nás je to druhý pokus, první neúspěch nás celkem sebral, to je už 6 let, pak různé starosti a stres a i když jsem moc doufala, tak stále nic a najednou jsem se teď tak zvláštně vnitřně uklidnila a hned to vyšlo
tak doufáme, že by snad konečně ![]()
Všem moc gratuluju
![]()
Mě čeká první kontrola už ve středu, tak už začínám být strašně nedočkavá
a zároveň mám strach, jestli bude vše v pořádku
@Eviga píše:
Pamatuju si u prvniho, ze mi gynekolozka vypocitala uuuuplne jiny termin, nez ktery mi vyplivla tehotenska kalkulacka, rozdil tam byl skoro 2 tydny, tak jsem taky zvedava, co ted vymysli za terminale kontrolu mam az za necele dva tydny, tak si jeste pockam
Taky jsme u prvního měla o dva týdny jiný termin
u druhého už jen o týden ![]()
Tak jsem zvědavá co bude tentokrát ![]()
@Veveka0 držím palce, ať je všechno, jak má být
. Já budu volat ve čtvrtek k doktorce teprve, tak snad půjdu taky brzo
.
Příspěvek upraven 04.10.21 v 12:50
@Puggie píše:
@Veveka0 držím palce, ať je všechno, jak má být. Já budu volat ve čtvrtek k doktorce teprve, tak snad půjdu tašky brzo
.
Děkuju. ![]()
Tak držím palce, aby ti doktorka dala nějaký brzký termín
to čekání je dlouhé. ![]()
Ahojky, všem moc gratuluji a těším se na další s pozitivními testy 😊
Ráda bych se k vám přidala. S manželem se snažíme od ledna, v červnu to vyšlo, ale v srpnu ZT a revize. Nechali jsme proběhnout jednu MS a teď už snad druhá nedorazí 😀
V sobotu jsem si dělala hned ráno test, to jsem byla 27 DC a vyšla taková slabá čárka, dneska jsem si došla do lékárny pro další a samozřejmě jsem si ho musela udělat i když bylo odpoledne a na to že je odpoledne a jsem teprve 29 DC, tak mám z testu radost 😀
Omlouvám se za román, ale po minulé zkušenosti si to chceme nechat nějakou dobu pro sebe a já z toho mám vážně radost 😀 Jinak TP podle internetové kalkulačky zatím vychází na 11.6. ![]()
@Eliinee ahooj, krásný testík, taky gratuluji a přeji ti, ať to tentokrát dopadne dobře
. Mě to zatím vychází na 10.6. ![]()
@Eliinee ahoj krásný test
moc ti přeju aby to vyšlo tentokrat
![]()
Ja mám termín 1.6 podle kalkulačky ale kdo ví jak to bude nakonec
snad se toho dockam a bude vše ok ![]()
Dobrý den, tak dnes mam z krve potvrzeno, ze se konečně zadarilo, pokoušet jsem se začala s předchozím partnerem před 9.ti lety a nyní několik roku se současným a po prvním IVF ( před tím 3 neúspěšně inseminace) se nám už sedmý den ukázala slabá čárka a každý den sílila, dnes už byla stejně silná jako kontrolní. Jinak už cca týden mam žaludek na vodě cely den, nespim a když už zaberu vzbudí mě šílený sen a jsem unavená, spím i přes den. TP by měl být 13.6.. tak teď se jen modlíme aby se nám drobecek zdárně vyvíjel. Všem přeju totéž ať vám vše dobre dopadne!