Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Puggie ja zatim v klidu 🙂 blila sem jen pri prvnim tehu, ale to uz je 18 let zpatky 😀
@Puggie mě je po ránu jak po opici, než se nasnidam, pak už je to lepší. Bolí mě šíleně prsa, bolelo mě i břicho ale to přešlo před pár dny.. Ale co mě nejvíc štve, tak je únava 🤦♀️ fakt šílená.. Já jsem aktivní člověk, za celý den se nezastavim, jsem manikerka a někdy pracuju až do 18h, roma mi běhají dvě děti.. Jindy to dávám s přehledem.. TEĎ? padám na hubu ve 4h odpoledne a při práci se bojím, že si hlavu omlatim o stůl ![]()
@Puggie píše:
Holky a jak se cítíte? Máte příznaky? Nebo jste v pohodě?
Ja zatim velka unava, skoro porad bolesti podbrisku, boli me bradavky pri kojeni a jsem silene naladova! ![]()
Příspěvek upraven 04.10.21 v 21:13
@Eviga Joo naladova jsem taky
včera jsem se rozbrecela nad omáčkou, prostě mi smrdela 🤷♀️ 🤣 přítel vždycky říká AAA MÁME TU DALŠÍ DÁVKU EMOCNIHO VYPĚTÍ 🤣
@Andula2 píše:
@Eviga Joo naladova jsem takyvčera jsem se rozbrecela nad omáčkou, prostě mi smrdela 🤷♀️ 🤣 přítel vždycky říká AAA MÁME TU DALŠÍ DÁVKU EMOCNIHO VYPĚTÍ 🤣
Ja kdybych osobne nevidela ty dve carky na testu tak ani nevim ze sem v tom 😯
Taky pláču každý den, nevolnost cely den, bolí mě zada v krizi a hlava, podbrisek a prsa jen něžně. Nejhorší je ta únava a zároveň nespavost, ale ze všeho mam radost, těšila jsem se na to tak dlouho, ze si teď každý příznak užívám a jsem za nej vděčná
@Eviga Dobrý jsou ty naše výmluvy před detma proč má mamka záchvat řevu 😃 oni to ještě nevědí, takže na mě koukají jak na blázna 🤷♀️ 😃
@Andula2 u nas se to taky nevi a az se do decka dozvi tak pak teprve budou na me koukat jak na blazna 😀 uz pred dvema lety mi nejstarsi syn rekl ze sem blba 🙂 sem zvedava co z neho vypadne letos 🤔
Já dnes strašný den, od rána se vše… a v práci mazec, zvíře na zákroku a mně celý den na zvracení, takže paráda. Jinak pláč je teď u mě pořád, vždy tak na pár vteřin a zase pohoda, manžel se mi už směje, což ve mně probouzí další pláč.
![]()
@Puggie píše:
Holky a jak se cítíte? Máte příznaky? Nebo jste v pohodě?
Vcelku asi nic.
občas k večeru těžký žaludek, ale jen lehce a občas větší únava..
ale to může být spojené s málo spánkem v noci a dvěma dětma, které se přes den nezastaví. ![]()
@Andula2 píše:
@Eviga Joo naladova jsem takyvčera jsem se rozbrecela nad omáčkou, prostě mi smrdela 🤷♀️ 🤣 přítel vždycky říká AAA MÁME TU DALŠÍ DÁVKU EMOCNIHO VYPĚTÍ 🤣
Tak to je boží.
![]()
Mě teda neustále bolí a píchá v podbříšku, do toho mě bolí a motá se mi hlava, odpoledne je mi zle, ale bez zvracení, únava asi taky, ale teda prsa nic v podstatě (to je ale tím, že skoro žádné nemám
), jo a mastné vlasy
.