Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Puggie Na 10h..strasne se těším a doufám, že tam bude jen jedno.. Mám doma děti 8 a 4,rozvedena, noveho přítele který má v rodině dvojčata a můj tatínek je taky z dvojčat.. To by mě asi vezli ![]()
@Andula2 já taky na 10
, tak si pak dáme vědět jo
. Jee dvojčátka jo, tak to se těším s čím přijdeš
.
@Puggie No já bych ten odpolední chtěla taky
ale nějak mi to teď posledních pár dnů nejde a pak jdu spát po 8 hodině ![]()
Tak já se budu moc těšit na to co vám doktor příští týden řekne ![]()
Ještě se zeptám, volali jste k doktorovi hned třeba následující den po pozitivním testu? Nebo jste nějakou dobu čekali?
@Misagom tyy jo, tak to já chodím spát až v 11, protože večer je jediná doba, kdy mám chvíli klid
. Ale je fakt, že třeba sedím hodinu na jednom místě a přemlouvám se zvednout se, jít do koupelny a pak do postele, že jsem tak unavená, že se mi nechce jít ani spát
.
@Puggie
no já vstávám do práce ve 4:20
takže jsem chodila spát v 9 - půl 10 ale teď jsem unavená dřív
Jo tuhle etapu znám, že sedím třeba na gauči a přemlouvám se jít něco dělat
![]()
@Eliinee já jsem chtěla volat původně až ve čtvrtek, že budu dělat každý den test, jestli sílí. Nakonec jsem volala už dnes. Každopádně já jsem skoro týden od ms, nevím jak ostatní holky, pokud našly pozitivní tt už před ms nebo v den ms, tak tam bych ještě počkala pár dnů asi
. Ale teda u syna jsem z toho byla tak hotová, že jsem volala hned, asi půl hodiny po prvním pozitivním testu
.
@Misagom jej, já vstávám o půl 7, zcela nedobrovolně, protože na mě někdo řve z postele mama
.
@Eliinee já volala na gyndu asi po 4 dnech od prvniho pozitivniho testu, poprve jsem delala test asi 2 dni po terminu MS a pak kazdy den, jednou i Clear blue, ktery jsem chtela vyzkouset ze zvedavosti ![]()
Děkuju za zkušenosti
Je to hrozný člověk si řekne, zavolám za týden nebo dva, aby bylo už něco vidět… Jenže pak mu to nedá a chtěl by všechno hned ![]()
@Kassandra18 a clearblue už ti ukázal 2-3 asi, že?
. Taky ho mám a chci zkusit pro takový ten dobrý pocit
.
@Eliinee hlavně víš co, můžeš zavolat za týden nebo dva a řeknou ti, že mají plno a objednají tě ještě pozděj třeba
Tak radši asi teď a nechat se objednat klidně za 14 dnů
.
@Puggie
no to je budíček taky ![]()
Jinak k tomu clear blue já ho zkusila taky včera a ukazuje mi tak jak má dle týdnů od tranféru. Vždycky jsem ho chtěla zkusit takže to pro mě byl takový splněný sen
![]()
@Puggie ano, ukazal 2-3 tydny, sedi to fakt…mam jeste jeden, tak treba v patek zkusim, jestli je to 3+
skoda, ze ted displej sviti jen 24h ![]()
Já volala další den, ale hlavně z důvodu, že moje bývalá doktorka se odstěhovala někam pryč a já lempl to nějak vypustila, takže jsem obvolávala, jestli mě vůbec někde vezmou
tak předpokládám, že jako první dostanu vynadano, s tím jsem se tedy rovnou hlásila do telefonu, že jsem blbá a vím to ![]()