Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno, dámy
tak já dnes po kontrole, těhotenství potvrzeno, něco na utz malinko vidět je, ale je ještě hodně brzy. Ale něco tam je a je v děloze, tak snad ![]()
@Ballow Ahoj to jsou krásné zprávy
a kdy jdeš na další kontrolu?? ![]()
@Ballow Ahoj, no tak skvělý! Moc gratuluju
A kolik by jsi teď měla být?
Myslím, že jsi psala předtím cca 6tt, tak jestli ti řekl nějaké přesnější info? ![]()
Já si budu volat příští úterý, tak jsem zvědavá na kdy mě pak objedná. V čevrenci jsem šla až na konci 7tt.
@Ballow to je super, hlavně, že je tam., kde má být
. Na další kontrole už bude srdíčko
.
@Misagom @Eliinee @Puggie @Majinec
Děkuji vám
![]()
Dnes jsem nejspíš 6+2(3) nevím přesně, další kontrolu mám hned teď ve středu, protože to dnes mělo být jen potvrzení, zda ano, ale nakonec jsme stihly vše, ale tu středu jsme nechaly ať je vidět, zda správně roste.
Ale tedy nervy to jsou, dnes jsem se budila co hodinu ![]()
Holky, tak já bohužel nic.. dostala jsem ms po 14 dnech zpoždění ![]()
Tak teď se jen modlím, aby vše krásně odešlo samo.. tak snad ve středu bude vše v pořádku.
@Veveka0 ach jo, to mě moc mrzí
, tak snad budete moct co nejdřív zase začít
.
@Ballow ahoj, taky moc gratuluji, tesim se aspon na tuto zpravu - neco tam je a je to v deloze, to je v uvodu nejdulezitejsi ![]()
jinak holky prosim vas, ja se v tom jen zacinam orientovat, takze trapny dotaz - kdyz napisete, ze jste v 6tt, znamena to 5+0 az 5+7?
@Veveka0 mrzi me to, je to strasne, ale na druhou stranu je dobre, kdyz pro nejakou odchylku odejde uz ted, nejspise snad bez nutnosti revize, jako zjistit pozdeji, ze neco neni v poradku, to je jeste vetsi trapeni…drzim palce do dalsiho snazeni a klidne se pak ozvi i sem, kdyz se zadari ![]()
Ahoj holky,
taky se sem s dovolením přidám. Minulou středu jsem úplně náhodou objevila 2 čárky. Clearblue hlásil 2-3 týdny. Poslední MS ale byla už 17.8., jenže jsem mívala dost dlouhé a nepravidelné cykly, takže se neodvažuju hádat, jak daleko už jsem. Snad budu vědět víc 13., to jdu na první kontrolu.
Příznaky zatím akorát děsná únava, občas se mi trochu navaluje v nevětraných místnostech, ale hlavně mám už teď skoro o číslo větší prsa.
Naštěstí ani nebolí. Tak doufám, že takhle celkem bezproblémové to bude i nadále.
Jinak všem, komu se podařilo, moc gratuluju! Je fajn moct to někde sdílet, když je na tuhle velkou novinu jinak ještě moc brzo ![]()
@Eleonor7 ahoj, to moc gratuluji
posledni MS 17.8., ty jo to je uz celkem davno…ja mela naposled MS 30.8. a vim celkem presne, kdy byla ovulace a ted bych mela byt 5+5, Clearblue 2-3 jsem mela pozitivni pred vyse tydnem…ale asi si pozdeji ovulovala…urcite se ozvi po kontrole
ja jdu poprve az 18., je to vecnost ![]()
@Kassandra18 tak já měla poslední ms 20/8 ale mám cykly 35 dnů a vín, ze ovu byla 10/9. Takže jsem na gynde nahlásila termín 27/8 což je dva týdny před ovu aby jim to sedelo tabulkové a neměli kecy o tom ze je to malé atp