♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
6.10.21 15:42

Ahoj holky,

Taky jsem před pár dny našla dvě čárky na testu. S přítelem jsme se v červnu shodli, že si přestane dávat pozor, v září jsme to zkusili a hned na poprvé bum - jsou tam dvě čárky. Nebyla jste z toho některá taky v šoku? Všude čtu šťastný příspěvky od šťastných maminek a já si přijdu hrozně, protože jsem z toho, že ve mně roste nový život tak v šoku, že vlastně vůbec nic necítim. Nějak jsem měla pocit, že až to přijde, tak to bude nejšťastnější den v životě a zatim se teda s těhotenstvím vůbec nesžívám. Je mi špatně od žaludku, bolí mi podbřišek, čtení o porodu mi taky moc nepřidává :D v pátek začíná 5 týden podle doktorky a mam přijít ve středu. Táhne mi na 28 let, první těhotenství a docílila jsem zatim jen toho, že jsem přestala kouřit. A ty návaly nálad a slz bez důvodu jsou teda šílený. Nehledě na to, že cítim divný věci :D Přijdu si fakt strašně jenom kvůli tomu, že vlastně necítim to štěstí, který bych asi měla cítit.

@Lantela taky jsem z Plzně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.10.21 16:10

@Majinec ahoj, prave jsem sem sla napsat o mojem prvnim emocionalnim vykyvu, ktery pritel vubec nepochopil a radsi ted odesel :lol: asi je to kvuli tomu, ze jsem poradne nic nejedla cely den, protoze nemam hlad a vubec ani nevim, co bych si dala…je to na palici se mnou
a to, ze jsi jeste v soku, je uplne normalni, vyslo vam to hned, to si urcite taky necekala, nemela si cas se na to poradne zacit tesit, neboj to se jeste cele zmeni k lepsimu, verim tomu :) o porodu si ted necti, to je zbytecne a odrazujici, spise si cti, jak ted drobec tyden po tydnu roste a jaky je to vlastne zazrak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
6.10.21 16:11

Ahoj holky.. tak já dnes na kontrole s vypadá to, že asi nic.

Měla bych být 6+0 a na utz horko těžko našel bublinku 4mm..

Do toho jsme začala dnes špinit.. tak říkal, že si netroufne říct jestli je jen opožděný nebo začínající potrat.. ještě mě strašil mimoděložním. :roll:

Tak teď ten týden bude dlouhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.10.21 16:49

@Veveka0 to me strasne mrzi :( a jaky je ted postup? pozval te jeste na nejakou kontrolu? nebo uz proste nic..spineni predse jeste nemusi nic spatne znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
6.10.21 17:01
@Kassandra18 píše:
@Veveka0 to me strasne mrzi :( a jaky je ted postup? pozval te jeste na nejakou kontrolu? nebo uz proste nic..spineni predse jeste nemusi nic spatne znamenat

Za týden mám přijít a uvidíte jestli roste/neroste.. u uvidíme co dál..

Jen říkal, že při nějakém větším krvácení raději do nemocnice, kdyby se jednalo o mimoděložní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.10.21 17:23

@Veveka0 budu na tebe myslet, at to dobre dopadne, vzdy je nadej, hlavne v klidu, zadne stresy (vim, je to tezke)…dej vedet a drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
6.10.21 17:27

@Veveka0 držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
6.10.21 17:31

@Kassandra18 já jsem měla dneska z práce cestou taky emociální nával. Trvalo to jen sotva 5 minut, ale měla sem co dělat dojít domů :D přítel se mi směje převážně páč nedokážu říct důvod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
6.10.21 17:41

Děkuju holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.10.21 18:45

@Majinec to ja jsem taky nevedela duvod :mrgreen: ale preslo to jak pises za 5 minut, to jsem se uz usmivala :lol: a ted v Globusu mi prislo blbe, tak jsem upalovala na vzduch, tak pritel byl rad za zkraceni doby v obchode :lol: bude to vesele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.10.21 18:46

Ahoj devcata, ja bych mela byt 5+1, pokud dobre pocitam :D
Citim se, jako bych tehotna vubec nebyla. Jen ty prsa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
6.10.21 18:49

@Veveka0 jeste neni nic ztraceno. Take jsem mela kdysi hrozne scenare zpocatku a nakonec zdravy kluk. Snad pristi kontrola ukaze vic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
6.10.21 18:59
@Kateřina33 píše:
@Veveka0 jeste neni nic ztraceno. Take jsem mela kdysi hrozne scenare zpocatku a nakonec zdravy kluk. Snad pristi kontrola ukaze vic :hug:

Děkuji za zkušenost :hug:

Naštěstí to beru celkem v klidu.. jako zamrzí to, jak byl člověk natěšený.. ale prostě to bude tak, jak to být má… stejně to neovlivním a raději počítám s horší variantou, když za ten týden vyroste, tak určitě zklamaná nebudu.. ale kdybych se upla na to, že to nic, všechno nejlepší, tak to bude pro mě akorát horší..
ale říkám si, že případně lepší teď, než později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
6.10.21 20:25

@Kateřina33 mám to úplně stejně ty prsa jsou děsný :lol: musím říct že fakt bolí hlavně v noci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
6.10.21 22:13

@Kateřina33 to ti závidím - sem tam je mi špatně dost. Hlavně večer kolem půl sedmé :D ranní nevolnost jde kolem, ráno jsem ok, ale večer mi pomůže akorát větrovej bombón :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí