Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Puggie Teď jsem 4+1, takže je ještě fakt hodně brzo
Jsem ve fázi, kdy zkoumám, jestli mi sílí test ![]()
@Ballow A ty jsi teď kolik?
Jak tak tady koukám kdy jdete na kontrolu tak já jdu strašně pozdě mi příjde
až 20.10 to bych měla být asi cca 8 týden
Ale aspoň by teda mělo být vidět vše ![]()
@Eliinee test taky ještě zkoumám, když první byl teprve včera
, ale vypadá to že sílí, viz fotka
.
(včera jsem dělala dva různé, abych tomu vůbec věřila
)
Příspěvek upraven 05.10.21 v 09:20
@Misagom někteří tak objednávají, já jsem u syna byla 3× do 8. týdne
, ale tam jsem teda i špinila a byla mezitím naa dovolené v zahraničí, tak i kvůli tomu
. Ono je to možná i lepší, protože rovnou uvidíš i to srdíčko a miminko už bude větší
.
@Puggie Asi máš pravdu jen mi to přijde nekonečné
A nechci se radovat dokud mimi neuvidím, že tam opravdu je a je v pořádku. Takže pořád taková nejistota je to moje první těhotenství po IVF ( manžel je neplodný) takže takový malá zázrak pro nás. Ale vím, že stresování tomu nepomůže a vše bude tak jak má. ![]()
@Eliinee podle ms asi 6tt, ale že bych se v tom nějak extra orientovala, to úplně ne ![]()
@Misagom Já taky ještě na kontrolu nejdu, ještě nejsem ani objednaná 😀 A možná buď ráda, já byla v létě na první kontrole v 6+5 a ještě nebylo vidět srdíčko a pak jsem týden byla pěkně nervózní, jestli to tak má být nebo nemá a pak jsem byla v 8+0 a už bylo vidět krásně i se srdíčkem 🙂
Jinak moje sílící testy přidávám tady 🙂 První je ze soboty a ten druhý z dnešního rána.
@Misagom tohle naprosto chápu, takové to uklidnění, že je mimo na správném místě, že roste jak má, paak to srdíčko. Teď je ta doba, kdy se začínáš bát a bude to trvat až do porodu. Po porodu pak přijde strach o toho malého broučka
a předpokládám, že ten už nezmizí
.
@Puggie ja když tam volala, tak se me sestricka ptala, jestli mam nejake potize (nemela jsem v te dobe
), takze asi proto az za dyl, ale zas aspon uz bude jasno, ze prcek zacina fungovat ![]()
3× bliti za cele tehotenstvi taky beru! moje nevolnost me zatim neprinutila obejmout misu
snad to bude dobry..
@Puggie Přesně takhle byl pro mě úplně šok vidět tu druhou čárku a hned nastal strach o mimi zda je mu u mě dobře a další věci
Na záchod chodím s děsem zda nekrvácím nebo tak ![]()
Jinak je normální, že v jednu chvíli jsem unavená pak konečně se dostanu do autobusu domů, ale usnout i už nejde?
Přicházím o svůj odpolední spánek ![]()
@Eliinee Krásné testy ![]()
Ano asi je to dobře jen teda to čekání jsem si nějak nedokázala představit jaké to bude
před kontrolou mi bude určitě špatně z toho stresu zda se ukáže vše co má ![]()
@Puggie taky jdu ve příští čtvrtek a taky mi to vychází na 5+6
byla jsem se dneska objednat a sestřička mě chtěla vzít hned. Sama sobě se divím, že jsem ji řekla, že ještě počkám, protože si myslím, že je dneska ještě brzo. Tak držím palce ![]()
@Andula2 to je dobré
. Na kolik jdeš?
. Mě nabízela pondělí, úterý a čtvrtek a říkala jsem taky, že radši až ten čtvrtek
.
@Misagom ten záchod se strachem je asi všude stejný
. Jo já myslím, že to normální je
, bude se dít plno nepochopitelných věcí ještě
. To jaa bych ten odpolední ráda zavedla a chodila spát se synem, ale jsem blbá a domluvila jsem si na začátku září dvě brigády, tak mám po spánku
.