♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
30.9.21 12:59

Ahoj…taky se pridavam 🙂 dneska pozitivni test…takze v cervnu bude sranda😀 akorat asi rodina nadsena nebude, ale to neva…ja sem stastna jak blecha 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.9.21 13:02

@berunecka6 jakto, že rodina neee? :( jinak gratuluju 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.9.21 13:07

No…protoze uz mame dohromady 6 deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
30.9.21 13:11
@berunecka6 píše:
No…protoze uz mame dohromady 6 deti

Tak pokud je máme jak uživit, tak přeci je jedno jestli máte 1 nebo 10. :hug:

Hlavně, že vy jste spokojení. :dance: ona to rodina určitě vezme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.9.21 13:16

@Veveka0 jako moji rodice jo…ti sou docela v klidu. Tchyne bude vyvadet, ale na tu kaslu. Ona je nezivi a ani nehlida. A nase nejstarsi ratolesti asi taky nebudou zrovna skakat metr vysoko 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.9.21 20:08

Ahoj holky, taky se rada pochlubim pozitivnim TT poprve v utery, kdy byly jiz pomerne vyrazne dalnice :) samozrejme jsem hned googlila vse mozne a TP mi kalkulačky ukazuji na 6.6., snad vse pujde dobre, drzim nam vsem palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.10.21 07:13

@Veru21 Já jsem dnes 27 DC a včera na Dr. Maxovi nic. Tak nezbývá než ještě pár dní počkat. Ach ta nedočkavost! :roll: ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
1.10.21 12:26

@Dana C. To chápu, čekala jsem nantu druhou čárku 6 měsíců :zed: tak ať se brzy objeví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.10.21 18:42

@Veru21 To si nedovedu představit čekat 6 měsíců! Byla jsem zvyklá, že to bylo šup šup na první, druhý pokus, tak snad i tentokrát. Tak teď hlavně ať ta vaše druhá čárka roste a je zdravá! :srdce: Já vyčkám do příštího týdne, úterý či středy a pak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.10.21 19:30

@Dana C. Ja si to taky neumim predstavit tak dlouho cekat. My meli vsechny deti na prvni pokus…o dve sme se ani nesnazili a tak nejak se stalo…stacilo mi parkrat zapomenout prasek 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
2.10.21 15:20

Zdravím dámy, tak já se taky přidám :)
První test ve čtvrtek čárky obě silné a včera taky, tak doufáme a uvidíme. V pátek na potvrzení k doktorce. Po „prvním pokusu“ před pár lety, kdy to nevyšlo, jsme se s tím s manželem dlouho vyrovnávali, tak se zatím spíš bojíme, abychom se neradovali předčasně jako tehdy. Tak držte palečky prosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.10.21 19:50
@Kassandra18 píše:
Ahoj holky, taky se rada pochlubim pozitivnim TT poprve v utery, kdy byly jiz pomerne vyrazne dalnice :) samozrejme jsem hned googlila vse mozne a TP mi kalkulačky ukazuji na 6.6., snad vse pujde dobre, drzim nam vsem palce :mavam:

Jee, ja mam taky termin 6.6. :dance: moc gratuluju!  :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.10.21 19:50
@Ballow píše:
Zdravím dámy, tak já se taky přidám :)
První test ve čtvrtek čárky obě silné a včera taky, tak doufáme a uvidíme. V pátek na potvrzení k doktorce. Po „prvním pokusu“ před pár lety, kdy to nevyšlo, jsme se s tím s manželem dlouho vyrovnávali, tak se zatím spíš bojíme, abychom se neradovali předčasně jako tehdy. Tak držte palečky prosím :)

Moc drzim pesti a gratuluju :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
2.10.21 19:53
@Veru21 píše:
@Dana C. To chápu, čekala jsem nantu druhou čárku 6 měsíců :zed: tak ať se brzy objeví..

Ja jsem cekala „jen“ 3 mesice a prislo mi to jako vecnost :zed: prvni dcera byla na nulty pokus bez snazeni i pres ochranu, tak jsem snazeni se vubec neznala a uz jsem byla nervozni, jaktoze to tenkrat slo hned a ted ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
3.10.21 09:11

@Eviga jsem zvedava, jak mi vypocita termin gynekolog dle UZ a jaka bude nakonec realita :) uz bych aspon chtela slyset srdicko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí