Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj…taky se pridavam 🙂 dneska pozitivni test…takze v cervnu bude sranda😀 akorat asi rodina nadsena nebude, ale to neva…ja sem stastna jak blecha 😀
@berunecka6 píše:
No…protoze uz mame dohromady 6 deti
Tak pokud je máme jak uživit, tak přeci je jedno jestli máte 1 nebo 10. ![]()
Hlavně, že vy jste spokojení.
ona to rodina určitě vezme. ![]()
@Veveka0 jako moji rodice jo…ti sou docela v klidu. Tchyne bude vyvadet, ale na tu kaslu. Ona je nezivi a ani nehlida. A nase nejstarsi ratolesti asi taky nebudou zrovna skakat metr vysoko 🙂.
Ahoj holky, taky se rada pochlubim pozitivnim TT poprve v utery, kdy byly jiz pomerne vyrazne dalnice
samozrejme jsem hned googlila vse mozne a TP mi kalkulačky ukazuji na 6.6., snad vse pujde dobre, drzim nam vsem palce ![]()
@Veru21 Já jsem dnes 27 DC a včera na Dr. Maxovi nic. Tak nezbývá než ještě pár dní počkat. Ach ta nedočkavost!
![]()
@Dana C. To chápu, čekala jsem nantu druhou čárku 6 měsíců
tak ať se brzy objeví..
@Veru21 To si nedovedu představit čekat 6 měsíců! Byla jsem zvyklá, že to bylo šup šup na první, druhý pokus, tak snad i tentokrát. Tak teď hlavně ať ta vaše druhá čárka roste a je zdravá!
Já vyčkám do příštího týdne, úterý či středy a pak dám vědět.
@Dana C. Ja si to taky neumim predstavit tak dlouho cekat. My meli vsechny deti na prvni pokus…o dve sme se ani nesnazili a tak nejak se stalo…stacilo mi parkrat zapomenout prasek 😀
Zdravím dámy, tak já se taky přidám ![]()
První test ve čtvrtek čárky obě silné a včera taky, tak doufáme a uvidíme. V pátek na potvrzení k doktorce. Po „prvním pokusu“ před pár lety, kdy to nevyšlo, jsme se s tím s manželem dlouho vyrovnávali, tak se zatím spíš bojíme, abychom se neradovali předčasně jako tehdy. Tak držte palečky prosím ![]()
@Kassandra18 píše:
Ahoj holky, taky se rada pochlubim pozitivnim TT poprve v utery, kdy byly jiz pomerne vyrazne dalnicesamozrejme jsem hned googlila vse mozne a TP mi kalkulačky ukazuji na 6.6., snad vse pujde dobre, drzim nam vsem palce
Jee, ja mam taky termin 6.6.
moc gratuluju! ![]()
@Ballow píše:
Zdravím dámy, tak já se taky přidám
První test ve čtvrtek čárky obě silné a včera taky, tak doufáme a uvidíme. V pátek na potvrzení k doktorce. Po „prvním pokusu“ před pár lety, kdy to nevyšlo, jsme se s tím s manželem dlouho vyrovnávali, tak se zatím spíš bojíme, abychom se neradovali předčasně jako tehdy. Tak držte palečky prosím
Moc drzim pesti a gratuluju
![]()
@Veru21 píše:
@Dana C. To chápu, čekala jsem nantu druhou čárku 6 měsícůtak ať se brzy objeví..
Ja jsem cekala „jen“ 3 mesice a prislo mi to jako vecnost
prvni dcera byla na nulty pokus bez snazeni i pres ochranu, tak jsem snazeni se vubec neznala a uz jsem byla nervozni, jaktoze to tenkrat slo hned a ted ne ![]()
@Eviga jsem zvedava, jak mi vypocita termin gynekolog dle UZ a jaka bude nakonec realita
uz bych aspon chtela slyset srdicko ![]()