Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
Tak já mám tedy mít ms v neděli. Tak doufám že už nedorazí.
No ale dnes ráno jsem si dělala mamatest a nic..koupila jsem si ten clearblue který se dá dělat o 5 dní dříve (ne ten s ukazateli týdnů),chtěla bych ho zítra ráno zkusit, tak uvidíme..strašně bych si to přála 😊
Pociťují na sobě nějaký příznaky, ale nechci to úplně přiklánět k tomu že jsem těhotná abych pak nebyla zklamana 😏
Máte nějaká zkušenosti s tím testem clearblue? Citlivost 10
Jo jinak 1.den poslední ms 6.9. cyklus 27dni
Ahojky, gratuluju všem.. zatím si to taky necháváme jen pro sebe, proto jsem tady, abych se mohla vykecat trošku
plánujeme oznámení kolem vánoc, ale jak se znám, tak to stejně nevydržíme a myslím, že ani dlouho neutajime ![]()
Příspěvek upraven 29.09.21 v 18:39
@Ema98 ja jsem si dělala digi test po prvním duchovi na tt. Byla jsem 22dc, kdy přesně ovu byla nevím. Mívám cykly 26-28dni.. A vyšlo mi +1-2
Ahoj, taky se přidávám do klubu
podle MS bych dnes měla být 3+6 ![]()
@Lantela píše:
Ahoj holky.Nám se konečně po roce snažení povedlo, ducha na těhotenském testu jsem našla už 22DC. Nyní mi menstruace mešká už 6 dnů. Bude to naše první. K doktorce jdu už příští týden.
V poslední době jsem měla pocit, že jsou všichni kolem těhotný a já trochu připadala panice, že mi nic.
Tak jsem ráda, že se můžu připojit k vám do diskuze. Kdyby se tu ale našla nějaká žena z Plzně, ráda zajdu i na kávu popovídat si. Zatím to nechceme nikomu říkat a udržet tajemství je fakt těžké. Jak to máte vy? Tak si to chcete nechat pro sebe do nějaké doby?
A kdy jdeš na kontrolu? ![]()
My všechny (2) těhotenství oznamovali az po prvním screeningu.. teď to máme v plánu stejně, pokud mi teda dřív nenaroste břicho. ![]()
Holky, moc rada bych se k vam pridala, dneska jsem objevila po 3 mesicich snazeni //, tak snad to vyjde
podle internetove kalkulacky mi vychazi termin na 6.6.
bude to nas druhy prcek, doma mame dvouletou holcicku ![]()
@Eviga já po 6ti měsících, pozitivní test jsem měla už v pondělí a TP mi vychází na 9.6… a doma 15m chlapečka
@Eviga píše:
Holky, moc rada bych se k vam pridala, dneska jsem objevila po 3 mesicich snazeni //, tak snad to vyjdepodle internetove kalkulacky mi vychazi termin na 6.6.
bude to nas druhy prcek, doma mame dvouletou holcicku
Ahoooj..
tak to máme od sebe o 5 dní.
![]()
@Veveka0 píše:
Ahoooj..tak to máme od sebe o 5 dní.
![]()
Kdyz jsem zadavala podle terminu posledni ms, vyslo mi 6.6., podle data poceti 27.6.
takze proste v cervnu
pokud nebudu rodit predcasne jako u prvniho ![]()
@Eviga píše:
Kdyz jsem zadavala podle terminu posledni ms, vyslo mi 6.6., podle data poceti 27.6.takze proste v cervnu
pokud nebudu rodit predcasne jako u prvniho
Ty jo
to je celkem slusnej rozdíl ![]()
Tentokrát se určitě dopeče ![]()
Já jdu na kontrolu příští úterý. Podle kalkulačky v nějaké aplikaci mám TP na 2.6.2022, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne.
Také chci oznamovat až po prvním screeningu, ale nevím jak to do té doby vydržím
Jsem tak nafouklá, prsa mám snad už o číslo větší a pořád mám trochu obavy, aby to na mne nikdo nepoznal.
![]()
@Lantela píše:
@Veveka0Já jdu na kontrolu příští úterý. Podle kalkulačky v nějaké aplikaci mám TP na 2.6.2022, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne.
Také chci oznamovat až po prvním screeningu, ale nevím jak to do té doby vydržímJsem tak nafouklá, prsa mám snad už o číslo větší a pořád mám trochu obavy, aby to na mne nikdo nepoznal.
![]()
Tak to budu moc držet palce. ![]()
Já sem říkala, že teď je dobré období, že já už začínám nosit svetry a mikiny, takže maskuju ![]()
Ten TP se ještě bude hodně měnit
já měla většinou tak -1tyden.. a to mi teda většinou i zůstalo.
tak jsem zvědavá co tentokrát. ![]()
Určitě pak dej vědět, jak si dopadla. ![]()
@Veru21 píše:
@Eviga já po 6ti měsících, pozitivní test jsem měla už v pondělí a TP mi vychází na 9.6… a doma 15m chlapečka
@Veru21 Jaký test jsi si dělala, že vyšel pozitivní tak brzo?
@Dana C. Teď koukám, že jsem napsala pondělí, ale dělala jsem si ho už v pátek, takže ještě dřív. Obyčejný z dr.max, ten jejich papírový ![]()
@Dana C. Mě vyšel taky první tt ve 22dc a to byl ten samý pátek
asi byla ten den dobrá aura nebo co
měla jsem sluníčko z Tety. Ale myslím si, že jsem měla ovu brzy, nevím kdy přesně ale příznaky jsem pocitovala už v 9dc
moc jsem tomu nevěřila tak jsem si udělala digi a vyskočil na mě 1-2
Příspěvek upraven 30.09.21 v 13:00