♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
28.9.21 20:24

Ahoj holky :mavam:
Tak já mám tedy mít ms v neděli. Tak doufám že už nedorazí.
No ale dnes ráno jsem si dělala mamatest a nic..koupila jsem si ten clearblue který se dá dělat o 5 dní dříve (ne ten s ukazateli týdnů),chtěla bych ho zítra ráno zkusit, tak uvidíme..strašně bych si to přála 😊
Pociťují na sobě nějaký příznaky, ale nechci to úplně přiklánět k tomu že jsem těhotná abych pak nebyla zklamana 😏
Máte nějaká zkušenosti s tím testem clearblue? Citlivost 10
Jo jinak 1.den poslední ms 6.9. cyklus 27dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.9.21 20:45

Ahojky, gratuluju všem.. zatím si to taky necháváme jen pro sebe, proto jsem tady, abych se mohla vykecat trošku :lol: plánujeme oznámení kolem vánoc, ale jak se znám, tak to stejně nevydržíme a myslím, že ani dlouho neutajime :lol:

Příspěvek upraven 29.09.21 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.9.21 20:47

@Ema98 ja jsem si dělala digi test po prvním duchovi na tt. Byla jsem 22dc, kdy přesně ovu byla nevím. Mívám cykly 26-28dni.. A vyšlo mi +1-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.9.21 11:57

Ahoj, taky se přidávám do klubu :srdce: podle MS bych dnes měla být 3+6 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
29.9.21 13:06
@Lantela píše:
Ahoj holky.

Nám se konečně po roce snažení povedlo, ducha na těhotenském testu jsem našla už 22DC. Nyní mi menstruace mešká už 6 dnů. Bude to naše první. K doktorce jdu už příští týden.

V poslední době jsem měla pocit, že jsou všichni kolem těhotný a já trochu připadala panice, že mi nic.

Tak jsem ráda, že se můžu připojit k vám do diskuze. Kdyby se tu ale našla nějaká žena z Plzně, ráda zajdu i na kávu popovídat si. Zatím to nechceme nikomu říkat a udržet tajemství je fakt těžké. Jak to máte vy? Tak si to chcete nechat pro sebe do nějaké doby?

A kdy jdeš na kontrolu? :dance:

My všechny (2) těhotenství oznamovali az po prvním screeningu.. teď to máme v plánu stejně, pokud mi teda dřív nenaroste břicho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.9.21 18:53

Holky, moc rada bych se k vam pridala, dneska jsem objevila po 3 mesicich snazeni //, tak snad to vyjde :dance: podle internetove kalkulacky mi vychazi termin na 6.6. :) bude to nas druhy prcek, doma mame dvouletou holcicku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
29.9.21 18:54

@Eviga já po 6ti měsících, pozitivní test jsem měla už v pondělí a TP mi vychází na 9.6… a doma 15m chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
29.9.21 19:25
@Eviga píše:
Holky, moc rada bych se k vam pridala, dneska jsem objevila po 3 mesicich snazeni //, tak snad to vyjde :dance: podle internetove kalkulacky mi vychazi termin na 6.6. :) bude to nas druhy prcek, doma mame dvouletou holcicku :srdce:

Ahoooj.. :mavam: tak to máme od sebe o 5 dní. :dance: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
29.9.21 20:07
@Veveka0 píše:
Ahoooj.. :mavam: tak to máme od sebe o 5 dní. :dance: :oops:

Kdyz jsem zadavala podle terminu posledni ms, vyslo mi 6.6., podle data poceti 27.6. :nevim: takze proste v cervnu :lol: pokud nebudu rodit predcasne jako u prvniho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
29.9.21 20:19
@Eviga píše:
Kdyz jsem zadavala podle terminu posledni ms, vyslo mi 6.6., podle data poceti 27.6. :nevim: takze proste v cervnu :lol: pokud nebudu rodit predcasne jako u prvniho :)

Ty jo :think: to je celkem slusnej rozdíl :mrgreen:

Tentokrát se určitě dopeče :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.9.21 09:20

@Veveka0

Já jdu na kontrolu příští úterý. Podle kalkulačky v nějaké aplikaci mám TP na 2.6.2022, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne.

Také chci oznamovat až po prvním screeningu, ale nevím jak to do té doby vydržím :) Jsem tak nafouklá, prsa mám snad už o číslo větší a pořád mám trochu obavy, aby to na mne nikdo nepoznal. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2866
30.9.21 10:08
@Lantela píše:
@Veveka0

Já jdu na kontrolu příští úterý. Podle kalkulačky v nějaké aplikaci mám TP na 2.6.2022, tak jsem zvědavá co mi dr. řekne.

Také chci oznamovat až po prvním screeningu, ale nevím jak to do té doby vydržím :) Jsem tak nafouklá, prsa mám snad už o číslo větší a pořád mám trochu obavy, aby to na mne nikdo nepoznal. :D :D

Tak to budu moc držet palce. :)

Já sem říkala, že teď je dobré období, že já už začínám nosit svetry a mikiny, takže maskuju :mrgreen:

Ten TP se ještě bude hodně měnit :mrgreen: já měla většinou tak -1tyden.. a to mi teda většinou i zůstalo. :mrgreen: tak jsem zvědavá co tentokrát. :mrgreen:

Určitě pak dej vědět, jak si dopadla. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.9.21 12:08
@Veru21 píše:
@Eviga já po 6ti měsících, pozitivní test jsem měla už v pondělí a TP mi vychází na 9.6… a doma 15m chlapečka

@Veru21 Jaký test jsi si dělala, že vyšel pozitivní tak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
30.9.21 12:43

@Dana C. Teď koukám, že jsem napsala pondělí, ale dělala jsem si ho už v pátek, takže ještě dřív. Obyčejný z dr.max, ten jejich papírový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.9.21 12:58

@Dana C. Mě vyšel taky první tt ve 22dc a to byl ten samý pátek :lol: asi byla ten den dobrá aura nebo co :lol: měla jsem sluníčko z Tety. Ale myslím si, že jsem měla ovu brzy, nevím kdy přesně ale příznaky jsem pocitovala už v 9dc :think: moc jsem tomu nevěřila tak jsem si udělala digi a vyskočil na mě 1-2

Příspěvek upraven 30.09.21 v 13:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky