♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
876
5.10.21 11:57

@Kassandra18 Joo já jsem si ho u syna koupila po dovolené, když už jsem skoro 14 dnů věděla že jsem těhotná a až pak mi došlo, že nic než 3+ se tam stejně neobjeví, takže se prd dozvím a jsou to zbytečné vyhozené peníze :lol:, mimo to, že za 24 hodin to zmizí :lol:, to jsem taky nevěděla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
5.10.21 12:06

Mě vyšel první duch 24.9. To jsem měla skoro ještě týden do ms a volala jsem až dneska kdy pátý den meskam. A na testu už mám silnou čáru asi týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.10.21 12:06

Já mám doma taky jeden ClearBlue schovaný, dneska jsem si chtěla ověřit, jestli čárka sílí, takže si ho chci udělat zítra nebo pozítří. Teoreticky by tam mělo být 2-3, tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 12:24

@Eliinee ano, já stejně tak, buď zítra nebo ve čtvrtek :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.10.21 12:35

@Puggie Tak pak určitě pošli fotku :) Jsem zvědavá jak to dopadne tobě :) Už čekáš 3+?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.10.21 12:37

@Puggie ano, ja vim, je to ve vysledku pozdeji jiz k nicemu, ale jako zapalena zenska, ktera se poprve snazi otehotnet, jsem si koupila hned 2, protoze urcite to hned nevyjde a rikala jsem si, ze budu jeste dokupovat :lol: ale koukam, ze to ma dlouhou expiraci, tak mozna vydrzi i do dalsiho tehotenstvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 12:42

@Eliinee já myslím, že ještě 2-3, měla jsem celkem krátké cykly totiž :).

@Kassandra18 já tě naprosto chápu :lol:, v prvním jsem utratila peníze za spoustu věcí :lol:, počkej až budeš kupovat pro mimčo :lol:, pak si zpětně řekneš, jaké blbosti jsi nakoupila zbytečně :lol:. Jenom si to pořádně užívej, je to krásný pocit, zvlášť když je to poprvé :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
5.10.21 12:58

@Puggie pritel uz ma 13-ti letou dceru, ktera s nami bydli :) taka polovicna matka uz jsem :lol: takze myslim, ze me bude mit, kdo krotit v kupovani zbytecnosti, i kdyz vime, jak to asi dopadne :lol: ale pripadne nakupy zacnu resit az po Vanocich pro jistotu, budou mozna i slevy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
5.10.21 13:12

@Kassandra18 no ale i tak, uvidíš pak :lol:. Miminko je miminko :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.10.21 14:27

Holky, tak bych se k vám také chtěla připojit. Poslední MS 24.8., takže podle kalkulačky 6+0. Dnes kontrola u Dr. a dle UTZ plod o týden mladší :think:. Takže zatím embryo 4 mm, ale ještě není vidět srdíčko… Další kontrola až 21.10. Tak doufám, že tentokrát bude vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.10.21 14:28

@Susan S To už určitě bude :srdce: :) držím palce a jinak moc krásné testíky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
5.10.21 14:32

@Misagom děkuji :srdce: v dubnu jsem měla SP v 7tt, tak teď mám v sobě přeci jen nějaké obavy… ale věřím, že teď už to musí vyjít :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
5.10.21 14:33

@Susan S To věřím ten strach tam bude vždycky :palec: ale teď už to bude zase jiné a klapne to :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.21 15:02
@Puggie píše:
Ahoj, to jsme podobně :palec:. Poslední ms 3.9., cykly 27 dní a termín 10.9. a jsem 4+3 :lol:.
Taky se budu teprve objednávat k doktorce. A mám syna téměř rok a půl :srdce:. Tak ať jde všechno tak, jak má a hodně štěstí :srdce:.

Tak super, že jsme na tom podobně :lol: svoji přezdívku chci odhalit, až to budou vědět i holky ze skupinky ve které jsem už cca 3roky tady na miminu a pořád jsme v kontaktu od prvního těhotenství ;)

K doktorovi se chci také objednat později, abych nemusela být 2 týdny ještě nervózní z datumu první kontroly, nebo to čekání je hrozný :roll: snad bude vše v pořádku a tak jak má být..

Ivuska :kytka:

• Citovat
  • Upravit
56
5.10.21 15:18

@Susan S na srdicko je jeste brzy, neboj bude to dobry ;) ja mam prvni UZ naplanovan az na 7+0, bojim se, ze i to je takovy hranicni termin na srdicko, ale ty uz toho 21. urcite vse uslysis :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí