Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kassandra18 Joo já jsem si ho u syna koupila po dovolené, když už jsem skoro 14 dnů věděla že jsem těhotná a až pak mi došlo, že nic než 3+ se tam stejně neobjeví, takže se prd dozvím a jsou to zbytečné vyhozené peníze
, mimo to, že za 24 hodin to zmizí
, to jsem taky nevěděla
.
Mě vyšel první duch 24.9. To jsem měla skoro ještě týden do ms a volala jsem až dneska kdy pátý den meskam. A na testu už mám silnou čáru asi týden.
Já mám doma taky jeden ClearBlue schovaný, dneska jsem si chtěla ověřit, jestli čárka sílí, takže si ho chci udělat zítra nebo pozítří. Teoreticky by tam mělo být 2-3, tak jsem zvědavá
@Puggie Tak pak určitě pošli fotku
Jsem zvědavá jak to dopadne tobě
Už čekáš 3+?
@Puggie ano, ja vim, je to ve vysledku pozdeji jiz k nicemu, ale jako zapalena zenska, ktera se poprve snazi otehotnet, jsem si koupila hned 2, protoze urcite to hned nevyjde a rikala jsem si, ze budu jeste dokupovat
ale koukam, ze to ma dlouhou expiraci, tak mozna vydrzi i do dalsiho tehotenstvi ![]()
@Eliinee já myslím, že ještě 2-3, měla jsem celkem krátké cykly totiž
.
@Kassandra18 já tě naprosto chápu
, v prvním jsem utratila peníze za spoustu věcí
, počkej až budeš kupovat pro mimčo
, pak si zpětně řekneš, jaké blbosti jsi nakoupila zbytečně
. Jenom si to pořádně užívej, je to krásný pocit, zvlášť když je to poprvé
.
@Puggie pritel uz ma 13-ti letou dceru, ktera s nami bydli
taka polovicna matka uz jsem
takze myslim, ze me bude mit, kdo krotit v kupovani zbytecnosti, i kdyz vime, jak to asi dopadne
ale pripadne nakupy zacnu resit az po Vanocich pro jistotu, budou mozna i slevy ![]()
@Kassandra18 no ale i tak, uvidíš pak
. Miminko je miminko
.
Holky, tak bych se k vám také chtěla připojit. Poslední MS 24.8., takže podle kalkulačky 6+0. Dnes kontrola u Dr. a dle UTZ plod o týden mladší
. Takže zatím embryo 4 mm, ale ještě není vidět srdíčko… Další kontrola až 21.10. Tak doufám, že tentokrát bude vše v pořádku…
@Susan S To už určitě bude
držím palce a jinak moc krásné testíky
![]()
@Misagom děkuji
v dubnu jsem měla SP v 7tt, tak teď mám v sobě přeci jen nějaké obavy… ale věřím, že teď už to musí vyjít ![]()
@Susan S To věřím ten strach tam bude vždycky
ale teď už to bude zase jiné a klapne to
![]()
@Puggie píše:
Ahoj, to jsme podobně. Poslední ms 3.9., cykly 27 dní a termín 10.9. a jsem 4+3
.
Taky se budu teprve objednávat k doktorce. A mám syna téměř rok a půl. Tak ať jde všechno tak, jak má a hodně štěstí
.
Tak super, že jsme na tom podobně
svoji přezdívku chci odhalit, až to budou vědět i holky ze skupinky ve které jsem už cca 3roky tady na miminu a pořád jsme v kontaktu od prvního těhotenství ![]()
K doktorovi se chci také objednat později, abych nemusela být 2 týdny ještě nervózní z datumu první kontroly, nebo to čekání je hrozný
snad bude vše v pořádku a tak jak má být..
Ivuska ![]()
@Susan S na srdicko je jeste brzy, neboj bude to dobry
ja mam prvni UZ naplanovan az na 7+0, bojim se, ze i to je takovy hranicni termin na srdicko, ale ty uz toho 21. urcite vse uslysis ![]()