♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
8.10.21 21:54

@Kassandra18 Určitě, ještě 1. a 8.9. jsem byla na kontrole, jestli vůbec ovuluju a dr. tam nic neviděla. Proto byly ty dvě čárky dost překvápko :D

@hospodki Moje cykly byly v rozmezí 50-80 dnů, takže rozhodně neodpovídám tt podle data klasického data MS. Ale zase jsem to s dr. docela často řešila, tak by ji mohlo dojít, že to asi bude mladší než by mělo být tabulkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
8.10.21 22:48

@Eleonor7 já jsem v roce 2017 vysadila po 3 letech antikoncepci, do roku 2019 jsem byla bez menstruace. Doktorka to neřešila, prej se mam vyčistit a děti zatim nechci, tak mam bejt v klidu, ale připravit se na možnost, že může bejt problém otěhotnět. Nakonec se to sem tam ukázalo, ale běžně se stávalo, že jsem to dostala jednou za 3 měsíce. V únoru 2021 jsem to začala řešit změnou doktorky. Než jsme se k něčemu dostaly, tak jsem to 5× dostala, jednou zkusila nechráněný sex 14 dní po poslední MS a týden zpět mi vyšel pozitivní test :D tak snad bude vše v pořádku, stresů s nespolupracující dělohou a MS jsem si užila dost už.

Každopádně i s nepravidelným a rozhozeným cyklem to jde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.10.21 10:25

Holky mám trochu blbý dotaz jak to máte se sexem? :nevim: Jelikož jsem těhotná po ivf tak čekám na kontrolu až se teda potvrdí zda je vše v pořádku nicméně chuť by byla, že jo 8o Půst máme už od transferu který byl 13.9 a doktorka říkala, že minimálně 10 dnů po že žádná sexuální aktivita. :think: :think: Ale teď už by se nemuselo nic stát když budeme opratrní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.10.21 10:34

@Misagom my jsme s chlapem domluvení, že to teď necháme být. Za prvé mám strach, minule jsem v začátcích po sexu špinila a pak byl zbytečně nervózní, jestli se něco nestalo a za druhé už mám týden bolesti břicha a s tím se na to fakt necítím :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.10.21 11:21

@Puggie mě právě nic není kromě bolesti prsou až si někdy říkám zda je vše ok, ale za chvíli uvidím na uz snad jak si tam mimco plave krásně :mavam: ale zřejmě je to lepší počkat. Manžel na suchu není tak to taky přežije :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.10.21 11:24

@Misagom pokud se cítíš dobře a máš chuť, tak do toho klidně jdi :palec:. Já se cítím přesně naopak, takže momentálně ne :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
9.10.21 11:25

@Misagom já ani chuť teď nemam jak mi pořád pobolívá podbřisek. Ale dneska k tomu došlo a podbřišek mi přestal bolet na pár hodin, tak snad je všechno ok 8o Každopádně jsme opatrní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
9.10.21 11:28

@Misagom v prvním jsem neresila jen jsme to ze začátku omezili jak mi nebylo dobre. Teď chuť není, ale už jsem dva tydn na dovolené bez chlapa, takže mám vyřešeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
9.10.21 11:31

@Majinec me přestal nonstop bolet nějaký koncem 5tt a teď v šestým jen občas trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.10.21 11:37

@Puggie @Majinec @hospodki díky holky za zkušenosti :mrgreen: je to moje první mimčo tak nechci aby se to podcenilo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.10.21 12:27

Ja ted na sex vubec myslenky nemam, jak mi je spatne :roll: a partner, kdyz me vidi, tak asi nema chut ani on :lol: ale myslela jsem na to od zacatku, jak se sexem (bala jsem se), meli jsme sex den predtim, co jsem si delala prvni TT a bylo to bez problemu…
jinak asi tyden mam nevolnosti od rana, cele dopoledne, ted se to malinko zlepsuje a pak podvecer a vecer to zas zacne (ne tak jak rano), aspon kdyby to vydrzelo takhle, ale je to mazec, vypadam jak vyblitek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.10.21 12:38

My sexujeme úplně normálně, užíváme si to. Jsem sice pořád unavená, ale jak se jedná o sex tak oziju 😃 💪🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
9.10.21 14:18

Ahoj holky, co nějaké speciální chutě, máte? :lol: Já mám pořád chutt na sýr, přitom za normálních okolností jim sýr úplně minimálně :lol:.
V prvním těhotenství jsem byla v začátku zrovna na dovolené v Řecku a to jsem zas jedla rajčata a okurky se sušenkama, postupně rajčata s koprem a nakonec jsem si dávala kopr na všechno :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
9.10.21 15:04

@hospodki tak to jsou dobré vyhlídky.. snad to budu mít podobně :D zbýval by mi týden bolesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
9.10.21 16:46

@Puggie já teď nemám moc chuť na nic a cokoliv uvařím a ochutnam, tak mi to nechutná a chce se mi brečet. Jinak v prvním tehu jsem pořád jedla tvarohy, celkově sladký a v druhým tehu jsem byla spíš na kyselý a maso. Tak uvidíme co mi zachutna teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí