Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kateřina33 Jo no…hlavne at je to zdrave at je to co je to 🙂
Hlásím se z kontroly holky.. Všechno je jak má.. A je tam jen JEDNO 👏 I když druhou dutinku našel, ale prázdnou. Tak jsme prý asi měli na mále 😃 všechno je v pořádku jak má, podle ms jsem dnes 5+6 podle velikosti mimi 6+1, srdíčko ❤️️máme. Tak za tři týdny znova.. Všem přeju také tak dobre zprávy na první kontrole. A přidávám fotku ❤️️ dostala jsem dneska nejkrásnější dárek k narozeninám.. A jak jsi dopadla ty @Puggie?
@Andula2 to je fakt krasny a gratuluju. A teda musim rict, ze me prekvapuje, se delku mas 4.4 mm a velikostne 6+1. Ja mela 5,8 a velikostne 6+2
@hospodki dekuju 😊 tak v tom se moc nestouram. Myslím že takhle na začátku je to hodně individuální a roli hraje každý den.. Však ono se to ještě třeba několikrát může změnit. Jsem ráda, že je všechno v pořádku.
@Andula2 ono roste cca milimetr za den, takže je to v pořádku. Hlavně my jsme oba přes 180cm tak má po kom byt, js jsem jen strašně zvědavá a zajímalo by me jak to ty ultrazvuky v sobě mají nastavene
@Andula2 ahoj, já jsem dneska teda taky 5+6 podle ms, ale podle ovu maximálně 5+3, takže srdíčko ještě nebylo (kratší cykly, ovu později). Všechno je ale jak má, žloutkový váček tam je a paní doktorka spokojená. Za 14 dnů další kontrola ❤️️.
A tobě samozřejmě gratuluji, že je všechno v pořádku
.
@Puggie @Andula2 To jsou nádherné zprávy a moc gratuluju
Hlavně, že je všechno kde má být ![]()
Já jdu zítra, tak jsem už taky dost zvědavá.
@Puggie tak super 👏 👏 👏 hlavně, že je vsechno v pořádku, ať ti to rychle uteče do další kontroly @Eliinee tak držím palce ![]()
@Puggie gratulace, jen tak dal. Tyhle fotky tak nabijí energii
Lékárník mi doporučil tohle a nemá to chybu, stačila mi jedna tableta a zatím je mi už 2 dny dobře, ťuk ťuk
škoda, že jsem si pro to nešla už dávno, nemusela jsem tak trpět
Takže za mě super, zkus a uvidíš ![]()
Ivuška
@Anonymní píše:
@Kassandra18Lékárník mi doporučil tohle a nemá to chybu, stačila mi jedna tableta a zatím je mi už 2 dny dobře, ťuk ťuk
Ivuškaškoda, že jsem si pro to nešla už dávno, nemusela jsem tak trpět
Takže za mě super, zkus a uvidíš
Diky moc za radu, urcite vyzkousim, protoze mi sily ubyvaji
kezby to byl zazrak i pro me
dekuji ![]()