♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
17.10.21 19:16

@Hady21 taky bedaruju a mastnim 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.10.21 20:22

@Andula2 tak jsem škodolibě ráda, že aspoň někdo je na tom podobně :lol: ostatním holkám teda závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
17.10.21 21:24

Tak já se přidávám, vlasy umyju a další den už vypadají prapodivně a pleť hrozná, ale to přikládám spíš celodennímu nošení respirátorů, protože ji mám horší myslím už déle :zed: ale je to šílené, takhle hroznou jsem ji neměla ani v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.10.21 09:14

Ahoj holky, tak dnes mam za sebou 1. UZ, embryo je tam kde ma, bylo i :srdce:, velikostne odpovida o par dni min (7+0), ale ovulaci jsem mela urcite za polovinou cyklu…takze jsem stastna i kdyz mi je spatne, je to neuveritelny pocit, ze ve me ted bije dalsi srdicko :hug:

Jinak plet a vlasy - zatim nejake extra zmeny nepozoruji, rika se, ze holky ubiraji krasu, tak mozna je to znameni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18660
18.10.21 09:19

@Kassandra18 hele ja mam treba plet lepsi, vlasy hnusnejsi a mam pocit, ze to bude holka, tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
18.10.21 09:26

@Kassandra18 Moc gratuluji, ke krásným zprávám, to nám ten týden krásně začíná :)

Já na pleti rozdíl nepociťuju a vlasy mi přijde, že mám horší, i normálně se mi hodně mastí a teď bych si je mohla mýt každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.10.21 11:07

Ahoj holky, tak máme za sebou první kontrolu, podle termínu oplodnění jsme dnes 6+0 a dle utz 6+4. Srdíčko nevím jestli paní doktorka viděla, ve zprávě je vitální zárodek 8mm a ja nemohla mluvit a ptát se, protože jsem měla pořád na krajíčku😃.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
18.10.21 21:19

@Hady21 gratuluji :kytka: taky musim rict, ze jsem nestihla reagovat na vsechno, nevim ani, jake bylo to drobatko velke, ani ve zprave to nebylo napsane..a taky jsem chtela obrazek, ale bylo to nejake rychle :lol: priste se musim vice koncentrovat :D a vitalni zarodek znamena urcite krasne tlucici srdicko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.10.21 08:57

@Kassandra18 taky moc gratuluju😊 tak to jsem zas klidnější… já měla sepsane otázky( jaké bylinky nemuzu, jestli se mužu koupat, jak je to se zvedanim těžších věci,…)a jak jsem jinak výřečná, tak knedlík v krku a jak mi ukázala ultrazvuk, tak mi vypadl mozek a už jsem se jen hlídala, abych brecela až na chodbě 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
19.10.21 17:42

@Hady21 ja ted porad brecim :lol: vzdy kdyz je jen maly duvod anebo ani zadny neni a ja uz jedu :lol:
ty bylinky jsou jinak zapeklite, koukala jsem na net a tam se nekdy hodne nazory rozchazeji..ja jedu hodne na zazvoru, jelikoz je i na nevolnosti, ktere mam..a pak jeste hermanek a medunka…ostatniho se bojim
koupat se podle me muzes, tam problem nevidim a ty tezsi veci - zavisi o jakych vahach se bavime :D ja se spise setrim, hlavne ted ze zacatku, ale ja ani nemam moc energii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.10.21 17:43

Holky tak já se loučím, právě jsem potratila. Tak vám přeju moc moc štěstí, ať vám to všem už vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18660
19.10.21 17:57

@Hady21 me doktor říkal jen par věci co nesmím. Tahat těžké věci, mít teplotu větší než 39 (koupeli ani saunou toho nedocilis, jedine horečka). A nezlomit si nohu kvůli možným trombozam a ještě potápění. Jinak muzu klidně lyžovat nebo jezdit na koni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18660
19.10.21 17:59

@Hady21 to je mi líto, drz se a hodně stesti, vím jaké to je a jak to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 18:52

Holky dneska jsme byli v CAR… a srdíčko máme. A.. máme i druhé. Pořád to zpracovávám. Od té doby, co jsem to zjistila. TP 9. června…

• Citovat
  • Upravit
1003
19.10.21 19:15

@Hady21 to je mi moc líto :,( :,( drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat