Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Misagom za poslední týden se ze mě stal hroznej spáč - chodim spát kolem půl jedenácté a vstávam až v 8 ráno. Zítřejší vstávání v 6 mi úplně zničí
a to si musim dát šlofíka ještě po obědě.
@Majinec Já chodím spát o půl 8
taky teda vstávám už ve 4:20, ale spím i v autobuse po cestě domů tím jedu asi půl hodiny ![]()
Ja vstavam v 7, nejak dovedu dite do skolky, pak dopoledne dobry, ale ta jedenacta na me pada, takze doma slofika a okolo seste bych se nejradsi zas odtahla do postele. Jsem rada ze v tom nejsem sama ![]()
@hospodki To určitě nejsi já si před tím říkala, že jsem unavená a to bylo ještě nic oproti tomu co je teď
jediná energie je po probuzení pak to jde jen dolů ![]()
@hospodki @Misagom holky, já za tu únavu jsem hrozně ráda. Jak jsem přes týden na začátku trpěla tou nespavostí, to jsem si málem vyškubala vlasy ![]()
@Majinec To mi říkala i kamarádka, že trpí nespavostí a to je nějaký 7tt
věřím, že ta nespavost dožene i mě třeba ke konci těhu ![]()
@Misagom ja mela nespavost nejaky5-6tt, od 7tt pro zmenu silena unava… Na konci jsem chtela spat, ale bolely kycle a to proste neslo. zachranil me kojici polstar, ale stejne jsem spala max dve hodiny v kuse a pak jsem se az do rana obracela jak grilovane kure
@hospodki zatím naštěstí spím dobře, ale na dnešek se mi špatně spalo
byl snad i úplněk a ještě se bojím kontroly tak jsem se v noci vzbudila a pořád se převalovala.
Mimi tam je ale srdíčko nemohla najít protože tam byl nějaký stín říkala ze ho tam tuší ale nemůže mi to říct na 100% protože tam zřejmě zavazelo něco jako střevo nebo tak. Příští týden jdu na nějaké speciální sono protože ona má obyčejné které není úplně nejlepší. Takže v úterý jdu znovu přímo na sono na kterém se děla i screening. Tak snad to dobře dopadne.
![]()
Já neschopenku mám od úterý. Začala jsem v úterý v noci špinit, tak jsem hned ráno běžela k doktorovi. Říkal, že se nic neděje a že plod roste (byla jsem na potvrzení těhotenství v pátek), ale vzhledem k tomu, že jsem v srpnu byla na revizi po zamlklém těhotenství, tak mě nechal doma.
Taky bych jen tak nešla, dělám v kanceláři, ale z tohohle mám po minule zkušenosti velký respekt.
@Hady21 píše:
@chs.jasmin no včera za velmi silných bolestí kdy jsem několikrát zvracela ze mě vyšla sraženina velikosti pěsti a krev ze mě tekla proudem, že přítel musel uklidit dům, nikdy jsem ještě nepotratila, ale je podle mě nereálné aby tam po tom ještě něco zbylo.
To mě moc mrzí, opravdu to zní jako špatný konec
![]()
Ahoj, ráda bych se k vám přidala, těhotenství mám sice potvrzené od neděle, kdy jsem zakrvácela a byla jsem na pohotovosti. Tam potvrdili těhu, odpovídalo i
bylo, ale chtěla jsem počkat na dnešní kontrolu v Caru. Jsem 6+5,zdá se vše v pořádku a už mám přejít ke své dr.
Jinak mám nevolnosti-spíš žaludek na vode, mám hlad, ale nemůžu se najíst a padá na mě děsna unava
. Máme ale doma dvouleťáka, tak také nebudu mít neschopenku, ani nebudu odpočívat ![]()
Holky, držím všem palce ať se nám dobře daří!!!
![]()
Ahoj, také se přidávám k tt, ale na srdíčko
range_heart: a Už si musím počkat : ![]()
Ahoj ženy, jsem 35+ … mám děti 14 a 9 …a včera jsem zjistila tehu 🙈 jsem plna obav … ale zároveň se těším..mate to tak některá?