Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní - to jsou krásné zprávy
ale musel to být šok viď dvojčátka. Tak ať jste zdraví a v pořádku
mě čeká kontrola zítra taky jsem po ivf a tobě dávali dvě embrya? ![]()
@Hady21 píše:
Holky tak já se loučím, právě jsem potratila. Tak vám přeju moc moc štěstí, ať vám to všem už vyjde!
Jsi si jistá, někdy proběhne krvácení, které potrat neznačí.
Mrzí mě to. ![]()
Po tom pátečním krvácení a kontrole v UPMD tomu nemůžu uvěřit a nechápu.. ano. Dali jsme dvě embrya. Ale předtím nikdy žádné nevyšlo. A v patek na pohotovosti našli jedno srdíčko. Po tom krvácení. Takže dnes.. to byl šok. Pořádný. A stále to zpracovávám.. přítel se raduje. Já jsem labilní plačka
páni.. my budeme mít dvojčátka… snad vše dobře dopadne
@chs.jasmin no včera za velmi silných bolestí kdy jsem několikrát zvracela ze mě vyšla sraženina velikosti pěsti a krev ze mě tekla proudem, že přítel musel uklidit dům, nikdy jsem ještě nepotratila, ale je podle mě nereálné aby tam po tom ještě něco zbylo.
Anonymní když miminka vydrzeli obě krvácení tak to určitě zvládnete spolu až do konce
moc gratuluji ![]()
@Hady21 já zazila v 9tt a ano, plno krve, sraženiny a jakmile odešlo plodové vejce tak skoro jen spineni, ani jako ms to nebylo. Je mi to lito
Holky jste některá na neschopence?? Přemýšlím, že bych si ji nechala napsat…teď všude lítá zase covid pracuji v nemocnici na onkologii takže tu mám pacienty se sníženou imunitou co sem chodí i s nachlazením
jsou po ozařování nebo chemoterapii
sice máme respirátory, ale i tak
Nechci být jakože nemakačenko co se chce ulívat nicméně se necítím nejlépe a když už jsme o to miminko tak bojovali tak nechci nic podcenit. ![]()
@Misagom zrovna na onkologii mi prijde ze to riziko je nejmenší, protože už z principu se pacienti musí extra chránit kovid nekovid. Jestli citis, ze je to nutne tak se zkus domluvit s doktorem, třeba ti to napise. Já si spis rikala, ze uvidím jak ke konci a možná bych šla na neschopenku v březnu, ale třeba tentokrat nebudu tak unavená a rozbolavela. Poslední dva měsíce byly peklo, tak alespoň jeden bych chtěla mít nějak normální
@hospodki díky
Já jsem taky chtěla spíše až příští rok nicméně teď už uvažuji o tom, že půjdu co nejdříve jsem i po ivf tak mám strach. Neschopenku když tak zruším později to naštěstí jde taky. Tak uvidím dneska mám teprve kontrolu tak třeba to dopadne úplně jinak ![]()
@Misagom Tak nutit nekoho do prace kdyz jsem sama prevazne na home office by bylo dost pokrytecke. Loni jsem mela sama biochemko a dva potraty, takze ten strach mam taky. Hodne stesti na kontrole
@Misagom já na neschopence nejsem, ale minulý týden mi bylo celý den tak zle, že jsem nad tím i přemýšlela. Sice pracuju z domova a do kanceláře chodím jen max 2× v týdnu, ale nezmohla jsem se na nic. Teď se to přes den zlepšuje a špatně je mi zase jenom večer, tak jsem na to zvědavá
Já bych pořádně tu neschopenku ani nevyužila - jsem na manažerský pozici a stejně bych ty emaily musela kontrolovat. Takže jsem si sama naordinovala teď takový volnější režim a řešim jen to nejnutnější
Zítra mam v plánu jít po týdnu do kanceláře, tak jsem zvědavá jak to tam celý den zvládnu mezi lidma zase ![]()
@Majinec Tak to máš dobrý
kdybych mohla pracovat z domu tak by to bylo super, ale takovou pozici pro mě nemají
já ještě uvidím třeba nakonec v práci zůstanu jen se toho bojím co teď zase nastane za změny s covidem atd…a jak mi vůbec bude dál zatím to docela jde ale to dojíždění v 5 ráno těžce nesu. A sice nejsem ten typ co by se chtěl jen flákat tak teď by se mi to hodilo ![]()
Pokud by bylo nejake riziko, tak hned na neschopenku. Nestoji to za to. Mluvim ze sve zkusenosti. Ted pracuju v kanclu, citim se v pohode, tak do prace budu chodit. U me je i moznost HO. Ale zatim nepotrebuji.