♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1003
19.10.21 19:16

Anonymní - to jsou krásné zprávy :dance: ale musel to být šok viď dvojčátka. Tak ať jste zdraví a v pořádku :dance: mě čeká kontrola zítra taky jsem po ivf a tobě dávali dvě embrya? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
19.10.21 19:43
@Hady21 píše:
Holky tak já se loučím, právě jsem potratila. Tak vám přeju moc moc štěstí, ať vám to všem už vyjde!

Jsi si jistá, někdy proběhne krvácení, které potrat neznačí. :hug: Mrzí mě to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.21 21:04

@Misagom

Po tom pátečním krvácení a kontrole v UPMD tomu nemůžu uvěřit a nechápu.. ano. Dali jsme dvě embrya. Ale předtím nikdy žádné nevyšlo. A v patek na pohotovosti našli jedno srdíčko. Po tom krvácení. Takže dnes.. to byl šok. Pořádný. A stále to zpracovávám.. přítel se raduje. Já jsem labilní plačka :) páni.. my budeme mít dvojčátka… snad vše dobře dopadne

• Citovat
  • Upravit
12
20.10.21 01:23

@chs.jasmin no včera za velmi silných bolestí kdy jsem několikrát zvracela ze mě vyšla sraženina velikosti pěsti a krev ze mě tekla proudem, že přítel musel uklidit dům, nikdy jsem ještě nepotratila, ale je podle mě nereálné aby tam po tom ještě něco zbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.10.21 05:21

Anonymní když miminka vydrzeli obě krvácení tak to určitě zvládnete spolu až do konce :dance: moc gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
20.10.21 06:51

@Hady21 já zazila v 9tt a ano, plno krve, sraženiny a jakmile odešlo plodové vejce tak skoro jen spineni, ani jako ms to nebylo. Je mi to lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.10.21 08:27

Holky jste některá na neschopence?? Přemýšlím, že bych si ji nechala napsat…teď všude lítá zase covid pracuji v nemocnici na onkologii takže tu mám pacienty se sníženou imunitou co sem chodí i s nachlazením :nevim: jsou po ozařování nebo chemoterapii :think: sice máme respirátory, ale i tak :roll: Nechci být jakože nemakačenko co se chce ulívat nicméně se necítím nejlépe a když už jsme o to miminko tak bojovali tak nechci nic podcenit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
20.10.21 08:34

@Misagom zrovna na onkologii mi prijde ze to riziko je nejmenší, protože už z principu se pacienti musí extra chránit kovid nekovid. Jestli citis, ze je to nutne tak se zkus domluvit s doktorem, třeba ti to napise. Já si spis rikala, ze uvidím jak ke konci a možná bych šla na neschopenku v březnu, ale třeba tentokrat nebudu tak unavená a rozbolavela. Poslední dva měsíce byly peklo, tak alespoň jeden bych chtěla mít nějak normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.10.21 08:38

@hospodki díky :palec: Já jsem taky chtěla spíše až příští rok nicméně teď už uvažuji o tom, že půjdu co nejdříve jsem i po ivf tak mám strach. Neschopenku když tak zruším později to naštěstí jde taky. Tak uvidím dneska mám teprve kontrolu tak třeba to dopadne úplně jinak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
20.10.21 08:49

@Misagom Tak nutit nekoho do prace kdyz jsem sama prevazne na home office by bylo dost pokrytecke. Loni jsem mela sama biochemko a dva potraty, takze ten strach mam taky. Hodne stesti na kontrole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
20.10.21 08:58

@Misagom já na neschopence nejsem, ale minulý týden mi bylo celý den tak zle, že jsem nad tím i přemýšlela. Sice pracuju z domova a do kanceláře chodím jen max 2× v týdnu, ale nezmohla jsem se na nic. Teď se to přes den zlepšuje a špatně je mi zase jenom večer, tak jsem na to zvědavá :) Já bych pořádně tu neschopenku ani nevyužila - jsem na manažerský pozici a stejně bych ty emaily musela kontrolovat. Takže jsem si sama naordinovala teď takový volnější režim a řešim jen to nejnutnější :) Zítra mam v plánu jít po týdnu do kanceláře, tak jsem zvědavá jak to tam celý den zvládnu mezi lidma zase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.10.21 09:09

@Majinec Tak to máš dobrý :mrgreen: kdybych mohla pracovat z domu tak by to bylo super, ale takovou pozici pro mě nemají :mrgreen: já ještě uvidím třeba nakonec v práci zůstanu jen se toho bojím co teď zase nastane za změny s covidem atd…a jak mi vůbec bude dál zatím to docela jde ale to dojíždění v 5 ráno těžce nesu. A sice nejsem ten typ co by se chtěl jen flákat tak teď by se mi to hodilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
20.10.21 09:25

Pokud by bylo nejake riziko, tak hned na neschopenku. Nestoji to za to. Mluvim ze sve zkusenosti. Ted pracuju v kanclu, citim se v pohode, tak do prace budu chodit. U me je i moznost HO. Ale zatim nepotrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
20.10.21 09:26

@Hady21 to me mrzi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
20.10.21 09:26

Ahaaa, prvni dvojcatka, krasne :potlesk: