♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
668
15.11.21 13:48

@Lucyyyyyyy Ahojky gratuluju :kytka: jaký jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
15.11.21 14:12

@Lucyyyyyyy Ja se taky nemuzu dockat pristi stredy kdy jdu na screening. Naposledy jsem byla dva tydny zpet 10+0 a ta nervozita jestli je ok je dost neprijemna. Podle takovehle fotky sotva poznas ze je to dite, ale pohlavi fakt ne ;) Tak hlavne at vse bezi jak ma a neni ti extra blbe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.11.21 14:46

@Terkl děkuju moc :srdce: …jsem 11tt, tak jsem zvědavá jak to bude dál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.11.21 14:48

@hospodki no to čekání je nejhorší co? :D Taky se nemůžu dočkat, ale ono to rychle uteče :srdce: …zatím je vše v pořádku, tak snad to tak bude i dál :andel: blbě mi není vůbec, kdybych nevěděla že jsem těhotná, tak to ani nepoznám :D ale měla jsem to tak i u prvního těhotenství, vlastně ani jednou mi nebylo zle a ani jednou se nezvracela, nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
15.11.21 15:08

@Lucyyyyyyy jo, to ja u prvniho taky a ted jsem si to vyzrala, ale mohlo byt mnohem hur. ja jsem 11+3, ale mimco roste dle vseho rychleji, takze to uz je tak 12+1 podle velikosti. Ono se neni cemu divit, kdyz my mame oba 180cm a ani prvorozeny nevypada, ze by mohl hrat ve Snehurce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.11.21 17:01

@hospodki tak to mě mrzí :( mě je v podstatě úplně stejně jako v prvním těhotenství, tak jsem ráda že funguju naprosto normálně když mám doma už jedno :D taky mi dnes řekl že je mimi větší 😅 my taky nejsme prcci, já 170 a manžel 194 :D ale první dcera se narodila a byla malinká 3010g a 47cm a pořád mi nepřijde že by byla nějaká velká :D tak jsem zvědavá co tohle druhé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.11.21 12:51

1. Screening

Ahoj holky uz mate za sebou nektera prvni screening? Vysla mi pozitivni preeklampsie 1:183 (budu mi muset doktor nasadit leky), tak jsem to chtela porovnat. Byla jsem v Ostrave ve Fetmedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.21 13:31

@Terand7593

Já se chystám příští úterý. Snad vše bude v pořádku. Nejvíc se bojím toho, aby stále tlouklo srdíčko…
S tlakem se bojím, že budu mít problém taky..

• Citovat
  • Upravit
97
23.11.21 13:48
@Anonymní píše:
@Terand7593Já se chystám příští úterý. Snad vše bude v pořádku. Nejvíc se bojím toho, aby stále tlouklo srdíčko…
S tlakem se bojím, že budu mít problém taky..

Ahoooj ja se srdicka nebala protoze prave mam doma Angelsounds a aspon jednou tydne si projedu brisko a miminko zkontroluju (jsem po potratu zamlklem tak jsem trosku paranoidni). Jinak to je prave to divne ze ja mam tlak spise nizky, ale budu muset ted brat leky tak uvidime. Drzim pesti at ti vsechno dobre dopadne a miminko se vyviji jak ma (ja se tedy nejvic bala vyvojovych vad no..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.21 13:51

@Terand7593

Já se bojím asi všeho. Toho reálného i nereálného. Hold těhotenství po IVF.. kdy vyšel až xtý pokus.. je náročné. Nebylo to hned. Nebylo to bez bolesti. Nebo by ti bez ztrát a nebylo to zadarmo.

Protože jsem už zažila, že srdíčko tlouklo a na další kontrole přestalo, tak se toho bojím. Navíc nemám ráda bílé pláště a tak mám zlak vyšší pokaždé.. jen teda nevím jestli jen v ordinaci anebo i doma.. :)

• Citovat
  • Upravit
97
23.11.21 13:54
@Anonymní píše:
@Terand7593

Já se bojím asi všeho. Toho reálného i nereálného. Hold těhotenství po IVF.. kdy vyšel až xtý pokus.. je náročné. Nebylo to hned. Nebylo to bez bolesti. Nebo by ti bez ztrát a nebylo to zadarmo.

Protože jsem už zažila, že srdíčko tlouklo a na další kontrole přestalo, tak se toho bojím. Navíc nemám ráda bílé pláště a tak mám zlak vyšší pokaždé.. jen teda nevím jestli jen v ordinaci anebo i doma.. :)

Urcite to bude dobre neboj! Ale ja mam taky vzdy stazene pulky kdyz musim do ordinace na ultrazvuk tak je to vzdy nejiste no :? Dej pak vedet jak si dopadla! Snad budes mit dobrou kliniku na ten 1. Screening, u mne byla fajn ale nic mi nedovysvetlili musela jsem volat svemu gynekologovi at mne uklidni s tou preeklampsii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.11.21 16:21

@Terand7593 Ahojky, já jdu na první screening teď v pátek, tak jsem strašně zvědavá :) ale doufám že bude vše v pořádku tak jako u prvního mimi … jinak já mám spíše nízký tlak, tak pak dám případně vědět…. ale neboj to bude určitě všechno v pořádku :srdce: pokud ti dají nějaké prášky, tak to pomůže :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
23.11.21 16:39

@Terand7593 Ahojky já ještě nebyla. Mám teď covid tak se mi to cele posune :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.11.21 17:11

@Lucyyyyyyy moc dekuji a urcite. Drzim palce at to dopadne dobre a drobec je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.11.21 17:13

@Terkl ajeeeje to me mrzi, takze se ti posune screening az na 14-15tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí