♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
29.11.21 16:38

Já mám pupik vždycky až večer, prostě po celým dni kdy žeru jak protrzena 😂 😂ráno nic moc, takže vím že je to špíček :D :D holky, trápí Vás někoho bolesti podbřísku že se Vám roztahuje děloha? Já to měla i u prvního mimi a teď znova 🤯 jsem 12+6 a dnes mě to teda bere že sw nemůžu ani narovnat jaká je to bolest :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
29.11.21 18:25

@Majinec jasný to já neresim kvůli postavě spis ze bych měla tak brzo břicho :D a nafoukla jsem pořad ale včera to bylo mega :D kolikaty si týden?
Jinak fotka dnes a nejsem nafoukla ale fakt mi přijde ze mám břicho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
29.11.21 18:45

@Terkl 12+3 dneska :D zejtra ráno jdu na screening, tak jsem nervní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
29.11.21 21:12

@Majinec uvidíš vše bude v pořádku :kytka: dej vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 12:37

Ahoj holky,

Tak dneska 1.screening a poradna. A vše je v pořádku. Výsledky jsou negativní a vypadá to, že čekáme zdravé miminko :srdce: termín porodu zůstal na 9. června. Mimčo sice bylo o trochu větší.. ale paní doktorka se rozhodla termín neupravovat.
Teď nastává snad chvilku klidu.. a další kontrola až na nový rok. Mám už povoleno hýbat se i plavat… tak snad se někam dostanu. Teď mě sice bolí v krku.. ale snad to brzy přejde. Čeho se ale děsím.. je výběr porodnice. Jak jste se holky z Prahy rozhodovaly a rozhodujete? Na základě čeho a pro co?

• Citovat
  • Upravit
1482
30.11.21 12:51

Ahoj, mě první screening teprve čeká, ale o výběru porodnice jsem už také uvažovala. Já nejsem vyloženě z Prahy, ale z pražských porodnic uvažuji o vinohradské a krčské, z mimopražských o rakovnické. :nevim: Já bych ráda nějakou, kde je solidní i to oddělení šestinedělí, což je už trošku oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.11.21 13:00

Já se byla dnes registrovat na Vinohradech. Chtěla jsem Podolí, ale v mém termínu malují a gynekoložka mi řekla, že od Podolí by mě stejně odrazovala. Proti FNKV nic nenamítala, sama tam dříve pracovala a prý teď s nově otevřeným dětským oddělením je to v cajku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 13:02

@Theli

Já z Prahy jsem. Ale jsem náplava a vůbec se neorientuji.. Podolí má uzávěru těsně před mým termínem. Tak čím dál víc uvažuji buďto nad Bulovkou (nejblíže) anebo Apolinářem. Ale.. naštěstí mám ještě týden na rozhodnutí čas. Musím si to nastudovat. Jsem ze Slezska. Kde je sice výborná porodnice. Ale nepojedu přes půl republiky přece.. po pravdě mi nejde o alternativní porod. Ale v případě komplikací co možná nejlepší péči a nejvíc zkušené lékaře..

• Citovat
  • Upravit
18665
30.11.21 13:03

Z pražských si dam asi Bulovku kvůli vzdálenosti, ale rodit chci zas v Nertovicich. Bydlím na severu Prahy tak je to s ohledem na dopravu jistější a pece fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.11.21 13:07

Tak já se dnes registrovala a nakonec jsem vybrala Podolí a i přes to, že v mém termínu malují. Nějak mi to vyhovovalo nejvíce dle informací, co jsem našla a chtěla.
Váhala jsem mezi Apolinářem a Podolím a to jen z důvodu, že obojí považuji za špičky v oblasti zdr.pece. jestli pak člověk narazí na někoho nepříjemného asi neovlivní. Ale u Apolináře mi vadí pro mě zásadní nedostatek soukromí a i když při porodu samotném by mi to bylo asi jedno, tak vím, že bych z toho byla teď půl roku nešťastná. Tak jsem zvolila Podolí i s rizikem, že se mímo rozhodne jít v termínu a budu muset jinam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.11.21 13:15

Holky a to se do porodnice registruje tak brzo? Delate to pres gynekologa nebo jak? Poucte me prosim. Ja myslela ze tohle se resi az tak po 20. Tydnu? Ja chci mit i svoji porodni asistenku a ta se myslim taky muze rezervovat az pozdeji? Mate nekdo prosim zkusenost? Dekujuu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
30.11.21 13:25
@Anonymní píše:
@TheliJá z Prahy jsem. Ale jsem náplava a vůbec se neorientuji.. Podolí má uzávěru těsně před mým termínem. Tak čím dál víc uvažuji buďto nad Bulovkou (nejblíže) anebo Apolinářem. Ale.. naštěstí mám ještě týden na rozhodnutí čas. Musím si to nastudovat. Jsem ze Slezska. Kde je sice výborná porodnice. Ale nepojedu přes půl republiky přece.. po pravdě mi nejde o alternativní porod. Ale v případě komplikací co možná nejlepší péči a nejvíc zkušené lékaře..

O Bulovce jsem si zatím ani nestihla nic přečíst, ale přeci jenom Krč a ty Vinohrady máme blíž. Teda nejblíž máme Motol, ale tu jsem zavrhla hned na začátku. Pro mě taky není priorita mít alternativní a přirozený porod, chtěla bych epidurál, soukromí, respektující přístup personálu, dobrou informovanost a samozřejmě dobrou péči jak při porodu, tak i v tom šestinedělí. Docela často jsem slýchala od známých o tom, že porod byl v pohodě, ale to šestinedělí bylo krizové a akorát si odnesli trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.11.21 14:07

Ja to vidim jasne. U nas se zatim nikam neregistruje. Chci rodit zase ve FM…pokud tam nestihnu dojet…tak asi nekde cestou 😂 pry uz by to i manzel mohl zvladnout sam 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.11.21 14:09

@berunecka6 ve FM? Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.11.21 15:11

@Terand7593 z Noveho Jicina. Ale vsechny deti mam narozene ve Frydku, tak pokud to pujde tak na tom nebudu nic menit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí