Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Me to taky doktorka rekla pri vsech az ve 20 tydnu. Ja si budu muset asi pockat. A budu se celou dobu modlit sby to byla holcicka ☺️️ protoze mam plnou skrin ruzovych veci po dceri 😂 samozrejme ze nebudu zklamana ani z chlapecka, ale budu muset vymenit celou garderobu…nevim jak by pak tatinkovi libilo kdyby synek chrupkal v ruzovych dupackach v ruzove perince a v ruzove postylce 😂 😂
@Andula2 u nas rekl, ze se plete tak z 5 % a hodne by ho prekvapilo, kdyby se to u nas jeste zmenilo. Pocity jsem mela na holkua je to holka dle vseho. Jen kvuli tomu delal vaginalni utz aby to dobre videl
@berunecka6 to muzem pak vymenit, ja mam zas celou skrin bagru a dinosauru ![]()
@hospodki Ok…to by slo
jeste aby tady padlo nejake krasne ceske jmeno…momentalne ze starsich deti padaji perly v podobe Evzena, Kevina a podobne. Ja mam jasnou vizi, ale s tim jaksi nikdo uz 18 let nesouhlasi. Takze to vidim opet na nejaky kompromis 🤦
@berunecka6 já chci Soňu../ ještě jsem se to neodvážila doma říct 😀
@hospodki Ja bych rada v pripade holcicky Josefinku a v pripade kluka Vasika nebo Ondru. Manzel rikal ze tentokrat delal kluka 😂 ze pry holek mame dost…tak sem teda zvedava
Mě to právě neřekli na screeningu podle hrbolku, ani nás nenapadlo se zeptat, protože pro nás byla priorita aby bylo mimi zdravé a měli jsme v hlavě jen výsledky genetiky. Můj doktor mi to řekl podle pohledu ze spodu. Proto si myslím, že mohl být vidět hrbolek jak holčičí tak klucici nebo i pupeční šňůra třeba 🤷♀️ no uvidíme, za 14 dní se uvidí.
Holky tak kontrola dopadla moc dobre
mám velkou radost
miminko odpovídá a 16.12. Jdu na screening, jedine co ke mrzi ze tam semnou nemůže jít přítel kvůli covidu ale říkala jsem ze tam zkusím zavolat a poprosit je jestli by to neslo, ze jsme oba teď covid prodělali a ze přítel si moc přeje u toho byt. Jinak mi doktorka predepsala ještě ultrogestan říkala ze tím nic nezkazime ať ho raději do toho 12tydne beru.
No a teď už začínám dost přemýšlet co budeme mít, ze se to možná už toho 16.12. dozvíme
nemůžu se dočkat, to teprve začnu vysilovat a poradně utrácet
co vy holky byla jste teď taky nějaká na kontrole?
@Terkl to jsou super zprávy
Já už mam po screeningu, přítel tam nemohl ani s negativní testem ten den udělaným
a pohlaví jsme se taky nedozvěděli, nechtěl/a ukázat. Ale hlavně, že je zdravé
a kontrolu u svojí mam ve středu, tak třeba něco uvidí tam ![]()
@Terkl ahoj, samé dobré zprávy
, aspoň máte toho covida za sebou
. Já jsem byla včera na screeningu a všechno v pořádku i odhad pohlaví proběhl, tak uvidíme, jestli se to potvrdí
. Chlap taky nemohl jít, ale co se dá dělat
.
Holky já si chci koupit angelsounds ale nevím jaký dáte mi nějaký tip?
@Terkl píše:
Holky já si chci koupit angelsounds ale nevím jaký dáte mi nějaký tip?
Já mám z druhé ruky nějaký ten mini. Nemá smysl kupovat úplně nový. Občas jsem to zkusila, ale chytla jsem poprvé 13+2, další dva pokusy jsem mimco měla do půl minuty. Včera jsem zrovna poslouchala a bylo slyšet jak tam pekne kope, ale pohyby jeste necítím. U kluka jsem cítila 17tt s placentou vpředu tak jen myslela ze teď by to mohlo byt driv a zatím nic. Jsem 15tt