Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terand7593 Dekuju za optání
Ale bohužel jdu ke genetikovi az v patek. Doufam, ze mi ty klky případně vezmou hned, at se mi to trápení neprodluzuje. Dam urcite vedet, az bude neco noveho.
K tomu teda abych se nenudila, tak mi zacalo dost tvrdnout bricho, jakmile si na to bricho tlacim, nebo dele sedim, tak je to horsi. Ale to jsem mela i v predchozich tehotenstvich, tak to me ani nerozhodi
@Aky11 dobre, budu na tebe myslet a drzet palce. Uvidis ze to dobre dopadne. Tfuj tfuj ![]()
Ahojky holky tak jak vám je? Nějaké novinky u někoho?
Já jsem nějaká hrozne bledá a na obličeji mám samej pupinek ze začátku jsem to sváděla na zimu, ale mám to dost a to jsem nikdy před tím nemela takže si říkám ze to je asi z těhotenství. Trpíte na to taky nějaká? ![]()
@Terkl ja mam ted oproti normalu plet ok, jen min tyden mi naskocily dva pupinky, ale byl to tyden, kdy bych mela mit ms, tak mozna proto. Jinak novinky. Konecne zase dobre spim klidne 7 hodinv kuse bez curani a cumeni do stropu nekolik hodin v noci. Citila jsem prvni stouchani. Nejdriv jsem myslela, ze jsou to streva, ale je to jen v jednom miste a pak jsem tam nasla pres Angel Sound mimco, takze se zacina ozyvat. dneska zacinam 16tt.
@hospodki jéé, to je krásný! To se taky těšim až začnu něco cítit. Sem tam něco divnýho cítim, ale myslim, že jsou to střeva
tak bůh ví jestli to vůbec poznam.
@Terkl Já mam pleť úplně ukázkovou - sem tam nějakej pupínek ale rozhodně lepší jak před těhotenstvím ![]()
Jinak jsem dnes byla na kontrole u svojí doktorky, nic nového mi neřekla. Jsem 13+6, srdíčko je, prcek tam sebou mrská, mával a má se čile k světu - screening negativní i podle krve a všechny ostatní hodnoty též v pořádku. Pohlaví stále nic nevíme a termín porodu podle screeningu se šoupnul z 10.6. na 9.6.
Další kontrolu mam 12. ledna a dá mi žádanku na druhý screening.. tak snad se v lednu už to pohlaví dozvíme ![]()
@Terkl já mám akné jako v pubertě asi od 5tt a pořád se to moc nelepší, dnes začínám 10tt ![]()
@Pauri Ja včera ❤️️❤️️❤️️🙌
Jak se citis? Mne příznaky asi úplně vymizely… krom bradavek, to pořad bolí, ale už mi není tak zle a nejsem tak moc unavená 🍀
@Luc1994 já jsem teda nikdy nezvracela, ani mi nebylo nějak moc zle. Občas mě trochu bolelo břicho, mám to akné a hodně mě bolely prsa. To už před pár dny přešlo a teď mám strašně citlivé bradavky. Takže se to pořád nějak mění, ale celkově to spíše ustupuje
Jsem ráda, ale beru to tak, že to k tomu prostě patří ![]()
@hospodki tak to mas super
snad se mi to vše srovná. Já už se taky těším až ho tam budu cítit ![]()
@Majinec tak to jsem asi zas jediná, no nevadí nedá se nic dělat
já jdu na první screening teď v 16 mega se těším a hrozne už bych chtěla vědět co to bude
ale to asi ještě nepůjde vidět budu 12+5
@Pauri no tak konečně je na tom někdo stejně jak já
Hlavně já jsem i taková strašně bledá a ztrhana v obličeji už mi to řeklo několik lidi, ale to k tomu asi patří ![]()
@Terkl nejsi v tom sama
mně říká i sestřička u doktorky, že vypadám hrozně
úplně bledá a unavená, ale mám pocit, že tak vypadám standardně, tak nevím. Jinak mně je taky už lépe co se třeba nafouknutí týká, ale prsa bolí pořád a ani zvracení úplně nevymizelo, ale mám to hlavně, když jsem z něčeho nervózní. Dnes stačilo, že jsem zase nějaká prichcipla a bála jsem se, jak to zvládnu v práci a už jsem letěla…
Jsem 15+1..