♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
3.12.21 18:47

@Terkl jé tak to moc gratuluji že vše dopadlo v pořádku :srdce: … my máme první screening už za sebou, byli jsme 27.11 :) manžel tam se mnou mohl bez problému, ale asi záleží taky na doktorovi :,( … jinak pohoaví nám zatím nerekl, prý to bylo dost nejistý, tak si musím počkat do další kontroly :D jsme zvědaví, doma máme jednu holčičku, tak jestli bude parťačku a nebo parťáka :)
Jinak já mám ten mini angel sounds a je super, zrovna včera jsme poslouchali a srdíčko bylo krásně slyšet.. jsem 14tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.12.21 18:47

@hospodki aha tak myslíš ze je to ještě brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
3.12.21 21:41

@Terkl Já jsem si pořídila minulý týden mini AngelSounds z druhé ruky a hned jsem ho doma vyzkoušela. Byla jsem 11+3 a srdíčko šlo krásně slyšet. ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.21 21:42

Angelsounds

Ahoj holky, já mám angelsounds, přišel mi tento týden a zkusila jsem ho 11+1 a už bylo srdíčko slyšet..schválně jsem zkusila svoje a to je pomalé a tohle bylo rychlejší, úplně dole nad stydkou kostí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18665
4.12.21 07:57

@Terkl jako klidně si ho kup jestli chceš, jen bych nebyla vyplasena a počítala s tom, ze ho můžeš slyšet klidně až ve 14-15tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.12.21 12:11

Pozitivní screening

Ahoj, potrebuju se vypovidat… Psala jsem zde pred nekolika tydny neco malo o sobe. Každopádně ve ctvrtek jsme byli na screeningu a ten vysel pozitivni. Z velke casti vysledku nepřispívá muj vek, bude mi v únoru 37, je to treti tehotenstvi, vahu taky nemam nejnizsi - 70kg. Dle ultrazvuku vse ok, nosni kustka pritomna, dle krve ale spatny. Populacni rizko u Downa je v mem pripade 1:250, mne vyslo jeste nizsi cislo a to 1:220, takze pozitivni nalez. 8o

V patek jdeme do Gennetu ke geneticce a jsem odhodlana chtit odber choriovych klku. Nejistota by me znicila. Snazili jsme se 2 roky, o to vic bych nezvladla psychicky případné ukonceni :,(

Vim, ze to vubec nic nemusi znamenat a ze ve vetsine pripadu vyjdou odbery negativne, ale snad chapete… Jsou to nervy a ja nejsem naivni, abych si rikala, ze nas se nestesti nikdy nemuze tykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18665
4.12.21 12:23

@Aky11 hodně stesti, já když řešila výsledky, tak mi z diskuzi vycházelo ze je to skoro vždy plany poplach a pokud to není 1:20 a podobne, tak málokdy vyslo něco špatného z plodovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.12.21 12:39

@hospodki Precetla jsem toho mraky a to jedine me trosku uklidnilo. Ale vis jak…

Tohle miminko mam s novym pritelem, ktery dite nema, neskutecne po diteti touzi a uziva si to, boji se o nas a ja si jeho peci moc uzivam a tesim se. Nejsem si ale jista, pokud by to nakonec dopadlo spatne, ze bych nasla silu jit to zkusit znovu. Uz jen to snazeni bylo na palici, paradoxne jsem zarnym prikladem, ze az kdyz jsem to úplně prestala resit, tak se to povedlo. Ale i tak… Dva roky snazeni, uz ted si prijdu jako stara maminka a jeste pripadny zazitek s ukoncenim tehotenstvi… Asi bych na to uz nemela. A to by zase položilo meho muze… Snad to bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.12.21 18:51

@Terkl ahooj ja slysela srdicko poprve 9+3 tt, myslim ze brzy neni. Nekdo to ale slysi pozdeji, nejlepsi je si koupit angelsounds a poslechnout si to poprve hned po ultrazvuku aby sis byla jista ze to srdicko tam je ale treba to jen nemuzes najit. Hodne stesti, pro me je angelsounds po potratu opravdu uzitecne a posloucham aspon dvakrat tydne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.12.21 18:54

@Aky11 ahooj, musi to byt moc tezke, ale verim ze k tomu hodne prispel tvuj vek. Oni ty vysledky davaji do pc a ten to nakonec zpracuje a vygeneruje cislo, spis bych se zeptala jestli ti to spis vypocitali na zaklade krevnich testu? Co se tyce downa tak tam to jde myslim i poznat na ultrazvuku podle sijoveho projasneni - NT hodnoty? Nevis jakou ji mas nebo jestli ti neco rekli na ultrazvuku? Moc moc drzim pesti at je miminko v poradku a ty taky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
4.12.21 22:48

@Nateo super a kde to sezenu taky z druhé ruky? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
4.12.21 22:52

@Terand7593 diky moc určitě si ho poridim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
4.12.21 22:55

Holky já se fakt picnu dva dny zpět jsem byla na kontrole a vše v pořádku ale já nevím proste mi nic není prsa nic, špatně mi není břicho mě bolí už minimálně :roll: je to normální ze proste nemusím mít žádné příznaky jako fakt žádný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.12.21 23:01

@Terkl mne se asi v 9tt stalo to same a miminko prospivalo, uz si nepamatuju ve kterem si ted tydnu ale jestli se blizis 12+ tak je to normalni a telo si proste jen zvyklo a hlavne uz prebira funkci placenta. Mne vsechno preslo v tom 9. Tydnu a ted se mi vraci bolesti bricha asi kvuli roztahovani delohy, ale mam nakazany klidovy rezim az do vanoc protoze jsem minulou nedeli byla hospitalizovana v nemocnini na krvaceni. Neujdu ani par metru na nakup a uz mam hrozne bolesti v podbrisku :zed: Chapu ze to odezneni priznaku je stres no, proto jsem si i porizovala angelsounds protoze nez asi zacneme citit pohyby tak to bude porad takove vselijake :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
4.12.21 23:33

@Terand7593 fakt? No já když jsem to teď řekla doktorce na kontrole ze mi zmizeli příznaky tak mi řekla tak to sup sup na ultrazvuk tak jsem si říkala ze to asi není sranda :roll:,ale holky mi uz to tady psaly ze je to normální ale já nějak nevím proste ten strach je hroznej :roll: určitě si ho chci koupit, jen teď nevím jak ho sehnat z druhé ruky. Ty sis porizovala novej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí