♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
318
15.10.21 07:46
@Anonymní píše:
@Kassandra18

Lékárník mi doporučil tohle a nemá to chybu, stačila mi jedna tableta a zatím je mi už 2 dny dobře, ťuk ťuk :palec: škoda, že jsem si pro to nešla už dávno, nemusela jsem tak trpět :? Takže za mě super, zkus a uvidíš :nevim:

Ivuška

Taky to dnes zkusím zajít koupit, včera mi bylo fakt hrozně :? Snad to pomůže jako to pomohlo tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 21:58
@Majinec píše:
Taky to dnes zkusím zajít koupit, včera mi bylo fakt hrozně :? Snad to pomůže jako to pomohlo tobě :)

Jasně, tak pak dej vědět, jestli ti také zabralo, u mě zatím v pohodě, ani jsem nemusela brát zatím další tabletu :dance: je to velká úleva i jsem se konečně mohla pořádně najest :dance:

Ivuska

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.21 21:59
@Kassandra18 píše:
Diky moc za radu, urcite vyzkousim, protoze mi sily ubyvaji :? kezby to byl zazrak i pro me :) dekuji :hug:

Jasný, vyzkoušej, snad ti to zabere, tak jako mě :*

Ivuska

• Citovat
  • Upravit
56
15.10.21 22:40
@Anonymní píše:
Jasný, vyzkoušej, snad ti to zabere, tak jako mě :*Ivuska

dnes odpoledne jsem si proto byla v lekarne, hned jsem si jednu lupla a jako jo, az doted mi bylo vlastne fajn, ale pravda je, ze odpoledne je to u me zatim o neco lepsi…zkusim zitra rano, vkladam do toho velke nadeje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.21 23:59
@Kassandra18 píše:
dnes odpoledne jsem si proto byla v lekarne, hned jsem si jednu lupla a jako jo, az doted mi bylo vlastne fajn, ale pravda je, ze odpoledne je to u me zatim o neco lepsi…zkusim zitra rano, vkladam do toho velke nadeje :lol:

Tak super, to mám radost, snad to pomůže :palec:

• Citovat
  • Upravit
318
16.10.21 08:05

@Kassandra18 já mam nevolnosti spíš večer a včera jsem si jednu vzala a nepomohlo to :zed: budu to zkouset dal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.10.21 09:41

Tak já jsem se včera holky objednávala na screening 🤦‍♀️ Jenže… Před 3mi lety mi našli v genech deleci genu smn1, to znamená že jsem přenasec spinalni svalové atrofie. Mám zdravé děti ale teď mám nového partnera, takže se mnou musí na genetické testy a budeme doufat, že taky není přenasec. Výsledky budeme mít az na konci listopadu, to je pro mě silene dlouhá doba. Ale říkám si, že v rodině máme tolik děti a všichni jsou zdraví 🙏 tak snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.21 10:32
@Majinec píše:
@Kassandra18 já mam nevolnosti spíš večer a včera jsem si jednu vzala a nepomohlo to :zed: budu to zkouset dal :D

To mě mrzí, že to nepomohlo, ale nejsem si jistá, zda se to může brát i večer, u toho dávkování bylo tableta ráno a odpoledne :think: třeba vám pomůžou 2 tablety denně :nevim:
 Ivuska

• Citovat
  • Upravit
56
16.10.21 11:41
@Majinec
@Anonymní píše:
Tak super, to mám radost, snad to pomůže :palec:

takze rano jsem si prasek dala, nevolnosti mam, ale kdovi, jestli by to nebylo jeste horsi, zkusim par dni davat pravidelne rano i v poledne a uvidime…v pondeli jdu poprve na gyndu, tak se poradim i tam, mam doma i Degan, tak to po schvaleni doktorem asi taky zkusim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
16.10.21 12:36

@Andula2 a budou testovat i mimčo? Dá se to vůbec zjistit během těhotenství? Tak hlavně ať to dobře dopadne, to je zlá nemoc :(
A tobě na to přišli jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
16.10.21 12:51

@Kateřina33 já jsem byla darkyne vajíček, takže se na to přišlo při genetických testech.. Teď musí otestovat přítele a uvidíme no.. Myslím, že se to dá zjistit i z plodovky pokud to pritelovi vyjde pozitivně.. Já teda doufám, že on to bude mít v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.21 11:01

Ahoj holky, tak máme srdíčko. Nečekaně dřív než bylo v plánu.

na kontrolu do CAR jdu až v úterý, kdy budu 7+0.

V pátek jsem ale začala krvácet, takže jsme jeli do UPMD.. A srdíčko našli! :srdce: i přes krvácení. A musím říci, že personál byl na jedničku. Strašně jsem se bála. Nejen špatného konce, ale i toho, že personál bude zlý. Že mi poví, co tam dělám, že nic nezmůžou apod. Ale naopak, sestřička i doktor se mě snažili uklidnit… vysvětlit vše… neřekli ani slovo, jestli jsem či nejsem přecitlivělá. Tak snad šlo o jednorázovou akci a budeme mít srdíčko i nadále.

Podle stáří embrya a transferu jsem byla v pátek 6+3 a na utz pan doktor našel embryo 6+2, takže snad je vše v pořádku (u takové „stáří“ vím, že hodně záleží na měření… )

• Citovat
  • Upravit
12
17.10.21 12:53

Holky jak to máte s pletí a vlasy, zítra začínám 7. týden ( zítra jdeme i na první kontrolu) ale teda co se mi vytvořilo na obličeji to není ani akné ale bolavý boule a vlasy mám 2. den po umytí úplně mastný, což jsem nikdy neznala. Samozřejmě se o nic nejedná a hlavně aby bylo maličký v pořádku a zítra to dobře dopadlo. Zajímá mě jen, jestli taky někdo bojujete s pletí…mě se zhruba ve 30 pleť umoudřila a začala jsem vypadat jako člověk a už to tu máme zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
17.10.21 13:00

@Hady21 pleť se mi překvapivě zlepšila o 150% - vlasy katastrofa :D hrozně mi padají a do dvou hodin od umytí jsou zas ušmudlaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
17.10.21 16:00

@Hady21 taky o hodně lepší pleť, v podstatě bez pupínků. Ale vlasy teda hrůza, do druhého dne mastné ode dne termínu ms. Teď už je to s nima ale o něco lepší :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí