Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Kassandra18Lékárník mi doporučil tohle a nemá to chybu, stačila mi jedna tableta a zatím je mi už 2 dny dobře, ťuk ťuk
Ivuškaškoda, že jsem si pro to nešla už dávno, nemusela jsem tak trpět
Takže za mě super, zkus a uvidíš
Taky to dnes zkusím zajít koupit, včera mi bylo fakt hrozně
Snad to pomůže jako to pomohlo tobě ![]()
@Majinec píše:
Taky to dnes zkusím zajít koupit, včera mi bylo fakt hrozněSnad to pomůže jako to pomohlo tobě
Jasně, tak pak dej vědět, jestli ti také zabralo, u mě zatím v pohodě, ani jsem nemusela brát zatím další tabletu
je to velká úleva i jsem se konečně mohla pořádně najest ![]()
Ivuska
@Kassandra18 píše:
Diky moc za radu, urcite vyzkousim, protoze mi sily ubyvajikezby to byl zazrak i pro me
dekuji
Jasný, vyzkoušej, snad ti to zabere, tak jako mě ![]()
Ivuska
@Anonymní píše:
Jasný, vyzkoušej, snad ti to zabere, tak jako měIvuska
dnes odpoledne jsem si proto byla v lekarne, hned jsem si jednu lupla a jako jo, az doted mi bylo vlastne fajn, ale pravda je, ze odpoledne je to u me zatim o neco lepsi…zkusim zitra rano, vkladam do toho velke nadeje ![]()
@Kassandra18 píše:
dnes odpoledne jsem si proto byla v lekarne, hned jsem si jednu lupla a jako jo, az doted mi bylo vlastne fajn, ale pravda je, ze odpoledne je to u me zatim o neco lepsi…zkusim zitra rano, vkladam do toho velke nadeje
Tak super, to mám radost, snad to pomůže ![]()
@Kassandra18 já mam nevolnosti spíš večer a včera jsem si jednu vzala a nepomohlo to
budu to zkouset dal ![]()
Tak já jsem se včera holky objednávala na screening 🤦♀️ Jenže… Před 3mi lety mi našli v genech deleci genu smn1, to znamená že jsem přenasec spinalni svalové atrofie. Mám zdravé děti ale teď mám nového partnera, takže se mnou musí na genetické testy a budeme doufat, že taky není přenasec. Výsledky budeme mít az na konci listopadu, to je pro mě silene dlouhá doba. Ale říkám si, že v rodině máme tolik děti a všichni jsou zdraví 🙏 tak snad bude vše v pořádku.
@Majinec píše:
@Kassandra18 já mam nevolnosti spíš večer a včera jsem si jednu vzala a nepomohlo tobudu to zkouset dal
To mě mrzí, že to nepomohlo, ale nejsem si jistá, zda se to může brát i večer, u toho dávkování bylo tableta ráno a odpoledne
třeba vám pomůžou 2 tablety denně ![]()
Ivuska
@Anonymní píše:
Tak super, to mám radost, snad to pomůže
takze rano jsem si prasek dala, nevolnosti mam, ale kdovi, jestli by to nebylo jeste horsi, zkusim par dni davat pravidelne rano i v poledne a uvidime…v pondeli jdu poprve na gyndu, tak se poradim i tam, mam doma i Degan, tak to po schvaleni doktorem asi taky zkusim ![]()
@Andula2 a budou testovat i mimčo? Dá se to vůbec zjistit během těhotenství? Tak hlavně ať to dobře dopadne, to je zlá nemoc ![]()
A tobě na to přišli jak?
@Kateřina33 já jsem byla darkyne vajíček, takže se na to přišlo při genetických testech.. Teď musí otestovat přítele a uvidíme no.. Myslím, že se to dá zjistit i z plodovky pokud to pritelovi vyjde pozitivně.. Já teda doufám, že on to bude mít v pořádku..
Ahoj holky, tak máme srdíčko. Nečekaně dřív než bylo v plánu.
na kontrolu do CAR jdu až v úterý, kdy budu 7+0.
V pátek jsem ale začala krvácet, takže jsme jeli do UPMD.. A srdíčko našli!
i přes krvácení. A musím říci, že personál byl na jedničku. Strašně jsem se bála. Nejen špatného konce, ale i toho, že personál bude zlý. Že mi poví, co tam dělám, že nic nezmůžou apod. Ale naopak, sestřička i doktor se mě snažili uklidnit… vysvětlit vše… neřekli ani slovo, jestli jsem či nejsem přecitlivělá. Tak snad šlo o jednorázovou akci a budeme mít srdíčko i nadále.
Podle stáří embrya a transferu jsem byla v pátek 6+3 a na utz pan doktor našel embryo 6+2, takže snad je vše v pořádku (u takové „stáří“ vím, že hodně záleží na měření… )
Holky jak to máte s pletí a vlasy, zítra začínám 7. týden ( zítra jdeme i na první kontrolu) ale teda co se mi vytvořilo na obličeji to není ani akné ale bolavý boule a vlasy mám 2. den po umytí úplně mastný, což jsem nikdy neznala. Samozřejmě se o nic nejedná a hlavně aby bylo maličký v pořádku a zítra to dobře dopadlo. Zajímá mě jen, jestli taky někdo bojujete s pletí…mě se zhruba ve 30 pleť umoudřila a začala jsem vypadat jako člověk a už to tu máme zase ![]()
@Hady21 pleť se mi překvapivě zlepšila o 150% - vlasy katastrofa
hrozně mi padají a do dvou hodin od umytí jsou zas ušmudlaný
@Hady21 taky o hodně lepší pleť, v podstatě bez pupínků. Ale vlasy teda hrůza, do druhého dne mastné ode dne termínu ms. Teď už je to s nima ale o něco lepší
.