Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sabrine Taky mám skoro 11 lety rozdíl 😂 Kluk letos 2.9. Slaví 11 let
A co kočárky? Mate už vybraný? Už koukám po netu ale toho je tolik ze nevím
![]()
@Adél 28 ja mam jeste po dceri. Manzel sice nadava ze je neskladny. Ale nejak se mi nechce si porizovat dalsi kocarek pro posledni ditko. 🙂
@Adél 28 já mám po klukovi abc design viper 4. Dneska jsem si vyzvedavala nákupní sitku. Asi ještě bude třeba vymenit duše v kolečkách, ale to stačí až ho vytahnu ze sklepa
@Adél 28 mame i koupeny uz v uschovne. Vybrali jsme si v trojkombinaci na imrnous.cz, ale byli jsme si ho i prohlednout a vyzkouset primo na prodejne v ostrave.
@Adél 28 těch kočárků je nespočet, taky jsem se tím nemohla prokousat 😆
My jsme se s mužem zamilovali do Thule a i když ho vidíme na každém rohu, vůbec nám to nevadí, spíš nám to potvrzuje dobrou volbu
![]()
@Adél 28 my zvolili Thule Urban Glide 2 a už je u budoucí babči na baráku uschovaný ![]()
@Majinec i my, je boží! 😍
Jakou jste vybrali barvu? Tam moc na výběr není, ale tak stejně bych si asi nevybrala žádnou výstřední variantu ![]()
@Ter88ka přítel chtěl zelenou
ale nakonec vyhrála ta šedá
svedla jsem to na neutrální, že ho pak snadnějš prodáme ![]()
@Majinec 😄 😄 😄 tak my jdeme do té petrolejové.. ale ta šedá je moc hezká… jen si na to ještě kupte impregnaci, četla jsem, že hodně šisuje ![]()
@Adél 28 U nas je to jednoduche, vybral manzel s ohledem na x veci, co od kocarku chceme a potrebujeme, ja bych se v te nabidce taky ztratila:) takze thule urban glide 2, jestli si to dobre pamatuju:)
Dekuji za typy
říkala jsem si ze po 2 scr se musím rozhodnout kdyby náhodou byla dodací doba delší. A ten mám zítra
utíká to neskutecne
![]()
Ahoj holky, jak se mate? Co mimca, rostou? Leti to jako blazen. Me treba do terminu zbyva nejakych 116 dni 😁. Uz se tesim az si tu moji holcicku ponuchnam
![]()
@berunecka6 Jsi me donutila to spocitat
106 dnu. U nas to bude asi cert krizeny s dablem, protoze ty psi kusy co mi kolikrat v brise vyvadi nejak nechapu
Mela by mit nejak 30 cm a pres 600 g. Pristi tyden jdu 26+0 na cukrovku tak jsem zvedava kolik vyrostla. Jinak jsem zacala postupne nakupovat a resit abyle veci co mi chybi. Dneska prisla podlozka na zem, min tyden nosici satek, predtim hraci decka co jsem brala z druhe ruky. Mam usite deky do kocarku plus latku na prosteradla, aby to ladilo. No zacala jsem si nejak uzivat tehle blbinek, kdyz zbytek mam po starsim. Akorat se nejak cukam u te ruzove, mam problem vybrat neco normalniho a aby to nebylo jak infantilni zvejkacka