♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
14.2.22 15:17

@hospodki s temi pohyby je to sranda. Nedriv jsem si pochvalovala ze by konecne nejake line ditko, no a ted to zacina mit grady. Hlavne kdyz si sednu ze si prectu kousek knizky a nebo jdu spat. Takze opet splasenec jako ostatni 😂 ja uz nic neporizuju. Jen snad premyslim o chuvicce, protoze mame veliky byt a ja kdyz pracuju tak jsem na druhem konci a jeste mi do toho huci susicka, pracka, digestor, stroj a podobne tak jsem dceru semtam ani neslysela kdyz brecela. Tak aby se mi to uz nestalo…aby si mala nemusela vykricet plice nez se uracim prijit 😁 a ten kosik, protoze se Viktorka nechce vzdat postylky tak nez ji ukecame tak to asi vyresime na nejakou dobu takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
14.2.22 15:29

@berunecka6 ja chuvicku na byte mela. Sice slysim sousedy a kazde uprdnuti, ale jakmile zavru ty dvoje dvere, tak malej muze hrat v pokojiku fotbal a ani tuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.2.22 19:56

Tak mě to nakupování ještě pořád nějak míjí, začínám mít pocit, že tímhle tempem budu nakupovat cestou z porodnice :mrgreen:
A to je to první, tak ani nic po sourozenci nemá, že bych se mohla vymluvit na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.2.22 20:35

🤣 taky mě to donutilo spočítat… tak my máme asi 112 dní, trochu mě přechází humor😄 Miminko roste, příští týden jdu na cukrovku, tak snad bude vše OK… a jinak jsem ráda, že je tu i někdo další, kdo ještě nenakupuje… já nemám ještě vůůůbec nic 🤣 🤣 🤣 tak snad to taky nebudu muset z porodnice brát přes dětský obchody 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
14.2.22 20:41

Ahoj, hlasim se mezi ty co doma nemaji jeste skoro vubec nic🙈 o vikendu nas ceka stehovani, tak jsem to nechtela znovu balit a prevazet, ale pak uz se do toho pustim. Jak jsem se na to zarizovani driv tesila, tak ted uz uprimne moc ne, skoro nic se mi nikde nelibi, je to nase prvni, takze moc nevim, co presne bude potreba a co muze byt blbost, tak klido jestli tu mate nejaky overeny tipy a triky, budu rada za sdileni:) jinak me podle terminu ceka jeste 109 dni, prijde mi, ze tehotna uz jsem asi tak rok a ze jeste rok me ceka🙈 uz se proste maly nemuzu dockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
14.2.22 20:50

Já u prvního měla okolo 20tt jen kočár kvůli dobre ceně ze druhé ruky a zbytek až když jsem byla na mateřské, takže se ani nedivim. Spis teď mi prijde, ze nemám na nic moc čas, tak to chci mít hotove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
15.2.22 17:39

Já hlásím, že mam skoro vše :D chybí mi monitor dechu a nějaký to houpátko - ale oboje berem z druhý ruky zadarmo, takže to budu převážet duben/květen. A pak tašku do porodnice připravit, koupit pleny, potřeby k přebalovacímu stolu a na matriku zajít nám už jen chybí. Zbytek je připraven. Na mateřské v květnu se budu flákat a užívat si non-working life konečně + teda plánovat tu svatbu naší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
16.2.22 17:11

Zdravím děvčata :mavam: tak já tento týden mám za sebou jaterní testy ty jsou naštěstí ok, hned jsem dostala žádanku na cukrovku a včera jsme byli na utz ve 22.tt vše v pořádku, ale mám placentu v dolním segmentu tak jsem z toho nervózní po přečtení všech diskuzi. Tak budu doufat, že se vytáhne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
153
17.2.22 17:07

Holky, mám zas oblečení na prodej. Dělala jsem čistku. Hezké, čisté, nějaké kousky nové. celkem 14ks. Body, Čepička, bačkůrky, teplačky, trika ty jsou úplně nové. Velikost 56-62 mix. Oblečení spíš na chlapečka. Cena 250kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
23.2.22 11:23

Ahojte :) co nového holky? Jak Vám dopadla těhotenská cukrovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
23.2.22 15:56

@Adél 28 ja se chystam pristi tyden. Ale verim ze vsechno dopadne na jednicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
23.2.22 16:50

Já mám holky termín porodu asi nejpozději z vás, až 30.6. Takže dnes mám za sebou teprve druhý screening a cukrovka mě čeká. Ale říkám si, že na to, že jsme těsně za půlkou, bříško už těžkne 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
23.2.22 17:15

@Jannie89 no,mi mluv…ja se uz ted nemuzu rano zhrabat z postele 😂 si pripadam jak hroch. Nevim co budu delat ke konci, asi zustanu lezet az do porodu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
23.2.22 18:15

@Adél 28 Ahoj, ja byla min tyden a mudr nevolala, takze by to snad melo byt ok. I kdyz v tu moji doktorku nemam moc duveru, tak jsem ji pro jistotu uz dvakrat volala sama, abych to mela vazne potvrzene, ze ok, ale nedari se mi ji chytit v ordinaci, tak snad v patek :nevim: jak u tebe? :) Jinak byl jste uz nekdo na 3d/4d UZ? Me ceka za tyden, to budu 27tt, tak jsek zvedava, jak bude mala spolupracovat :srdce: Uprimne, vzdycky jsem si rikala, ze na tenhle UZ nepujdu, ty fotky i videa mi prijdou dost creepy, ale kdyz mi u my doktorky prodali nejaky balicek tehotenskych vysetreni a tenhle UZ byl automaticky soucasti, tak jsem si rekla co by ne, aspon zas malou uvidim po delsi dobe v nejakem lepsim rozliseni, nez je ten klasicky maly UZ co mi dela mudr behem kazde poradny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
23.2.22 18:23

@aannnnaa me delali 3D ve 20tt. A nase holcicka je na fotce krasna. :) Uz se tesim az vyleze krasavica az si ji ponuchnam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí