♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
13.3.22 17:24

@hospodki já mám Bulovku v podstatě za barákem, tak by pro mě místem byla lepší… ale to Podolí je tak krásná budova, navíc vyhlášená pro péči, že jsem ani jinam nechtěla :mrgreen: Tak snad se malá až tak moc hnát na svět nebude 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
13.3.22 17:52

@Ter88ka já mám Neratovice jako u prvního. Snazi se co nejvíc prirozene, vše mi vysvetlili, na vše se ptali. Bonding jsem měla 3 hodiny. V průběhu toho vyšetření tak na dvě minuty, ale až po tom, co se me zeptali jestli si ho jen na chvilku můžou vzít. Já šla pak do sprchy a manžel se sestrickou na koupání. To se taky ptali jestli můžou vykoupat teď a nebo až se mnou ráno na vizite atp. Císaře zbytecne nedelaji a prostředí a budova? Upřímně, přijela jsem v slušných kontrakcich a nevšimla bych si, kdybych po chodbě slapala na šváby :lol: pokoje starší i socialky, ale vše čiste. Jen to jidlo byl hnus a nedalo se to jist. Svačiny měli ale tak velké, ze sem posílala domu a dělala jsem si i na noc chleba k zakousnuti, protože jsem při kojeni mela hlad. Kojici čaj denně k dispozici, pleny, porodnicke vložky taky. Sestra ukázala ochotně kojeni a za celou dobu jsme s tím neměli jediný problem. Do větší nemocnice bych šla, kdyby to vypadalo na nějaký problem nebo předčasný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
13.3.22 18:21

@Ter88ka
Děkuji, uvidíme jak to dopadne 😃 já ani nedohledala, že bych mohla mít ještě registraci jinam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
13.3.22 19:17

@Ballow to já taky ne, prostě jsem to jen zkusila pro sychr a uvidíme 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
25.3.22 05:30

Holky uz jen 77 dni 🤣 🤣 toto leti. Asi bych mela pomalu hledat pidi oblecky a davat nejak dohromady vybavicku. Ono to vypada ze je casu dost, ale to se prekuli a pak se nebudu stacit divit 😯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
25.3.22 06:29

Ahoj holky, tak mě zbývá 90 dní. Já se přiznám, že já mám skoro vše nakoupený. Hadry vypraný ještě se mi suší poslední várka na balkoně. Kočárek dojde do týdne a postýlka je ve sklepě. Me pak bude zabývat už jen nakoupit věci do porodnice a kosmetiku :dance:

• Citovat
  • Upravit
244
25.3.22 07:13

@Sabrine tak to mas super. Ja teda mam doma vsechno po dceri. Jen to musim pohledat po krabicich. Kocarek mam slozeny. Postylku jeste vyuziva Viktorka, ale te se v nejblizsi dobe koupi postel. No a veci do porodnice…no to jedine musim koupit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
25.3.22 16:47

Tak my máme ještě před sebou 74 dní, když bude chtít v termínu 😄 Taky už skoro všechno mám, oblečení jsem podělila tolik, že se nemusím první měsíce vůbec starat… jen do porodnice koupím něco novýho… Kočárek je připravený v obchodě, postýlka na půdě, základ mám… a co nemám, to ještě zvládneme, máme ještě čas 😄 No a už jsme hlavou dolu 🙃 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
25.3.22 17:17

@Ter88ka tak ta moje Pepina je nejspis asi napric. Podle toho jak me porad kope do boku 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
25.3.22 19:40

@Ter88ka 69 dni a hlavou dolu :D jen teda mudr na posledni kontrole rikala, ze pry jeste neni jiste, ťze tak zustane, pry ma jeste relativne dost prostoru se tocit, tak uvidime:) to s tim nechat kocar v obchode neni spatny napak, jeste nad tim popremyslim, zrovna zitra pro nej jedeme, uz se tesim, ten kocar spolecne s celou cestovni vybavou bude prvni vec, kterou budeme mit porizenou🙈 tak pak jeste tu postylku s matraci a pak uz se tesim, ze do ni zacnu pomalu skladat a chystat vsechny dulezitosti:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
25.3.22 20:18

Já když byla na kontrole ve 26tt tak prcek už byl taky hlavou dolů, podle těch kotrmelců si nejsem jistá jestli tak je pořád :lol: i když má škytavku tak to cítím dole v podbřišku, ale pak se mi vlní celý břicho tak si říkám bůh ví jak je tam zase stočenej zrovna teď :lol:

• Citovat
  • Upravit
212
25.3.22 20:47

@aannnnaa Jj taky mi říkal, že tam má prostor, tak se ještě může otočit… s tím kočárkem nám to nabídli sami v obchodě, kupovala jsem ho už v únoru, měla jsem strach, že ho zdraží nebo nebudou mít - a obě varianty se mi docela potvrdily 😆 já tam pak jen zavolám, kdy si ho budu chtít vyzvednout a oni mi ho složí, abych se s tím nemusela plácat doma… za což jsem vděčná 🙏 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.3.22 08:16

Ahoj holky, s tou polohou je to asi hodne nevyspitatelne jeste, my jsme byli ve 25. tydnu hlavickou dolu, ted v 30. jsme byli koncem panevnim…bylo mi receno, ze porad se tam muze tocit jeste dost dlouho, tak se snazim byt v klidu, dalsi kontrola v 34.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
28.3.22 08:46

@Kassandra18 můžeš vyzkoušet - lehnout na zada a podložit zadek a udělat mu jakoby klouzacku at zadkem vyjede z te pánve. 2-3× denně čtvrt hodiny. Nechat kolena na sedačce a rukama se opřít o zem- nejlépe lokty a vydržet. Me se kluk otocit během dvou dnů okolo 28tt a holka už je od 26tt hlavou dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
28.3.22 19:49

@hospodki jo jo vim, ale diky za tipy, snazim se cvicit vsechno mozne, ale cim vetsi sklon udelam, tim mam vetsi tlaky v hlave a nedavam to 😀 a citila si, kdyz se mimco otocilo? nebo podle UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí