♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18658
28.3.22 20:12

@Kassandra18 cítila jsem to den před kontrolou. To otáčení mělo slušný grady a změnil se pak i styl kopání, tak už to doktor jen potvrdil. Vylozene jsem cítila jak se sune nohama po pravem boku nahoru a přestala me kopat do mocaku. Ty nevolnosti z toho chápu, když nemám nic pod hlavou, tak mi už utlacuje plíce a je to strašně neprijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.4.22 09:09

Devcata ja jeste 61 dnu do terminu…toto leti. Mam vsechno temer nachystane…jeste vyzehlim pliny a je to. Rikala jsem si jak si to budu uzivat, ale uz me to moc nebavi…asi sem fakt stara ☺️️ uz se tesim az porodim a budu se moct normalne hybat 🙂 jak se citite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
10.4.22 09:34

@berunecka6 52. Musim vyprat oblečení, povlečení atp. Kouknout na kočár - objednat a vymenit duse v kolečkách, určitě jsou nějaký chciply, sehnat postýlku. Sbalit taky tasku do porodnice… dosit kojici košili.. no ještě se něco najde 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.4.22 10:40

@berunecka6 mně 58 :mrgreen:
My máme v plánu ještě vymalovat, přelakovat postýlku, kterou máme už starší… to nejdůležitější snad jinak mám, ještě matraci koupit… a praní a žehlení si nechávám na květen, to už budu v klidu doma a snad už bude i počasí, abych to mohla sušit venku…
Jinak Tě úplně chápu, na to normální hýbání se těším taky, hlavně sednout si do dřepu (a vstát z něj!) je fakt výkon přes sílu, to mě neba :mrgreen: Váha se mi naštěstí poslední 3 týdny zastavilap, kvůli pálení žáhy jsem trochu upravila jídelníček… tak uvidíme, jak to bude pokračovat dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
10.4.22 10:47

Tak mě zbývá 74.Mam vše téměř nachystaný. Jen dokoupit věci do porodnice. Chodím ještě do práce a mám toho až nad hlavu a už se fakt těším až hodím nohy nahoru, občas už tak tak dolezu domů. :( Začínám se těšit na porod. :lol: Břicho už zavazí, pálení žáhy je někdy nesnesitelný, nohy natíkají. Ještě se chci podívat na nějaký obyč košile do porodnice alespoň dvě co jsem slyšela tak někde nedávají nebo dají jednu na den a po prvním porodu si pamatuji, že to že mě jelo jak když pustí kohoutek tak chci být připravena na nehody :lol:

• Citovat
  • Upravit
244
10.4.22 11:10

@hospodki no siti me taky ceka, ale jen jedno nove povleceni do postylky. Kazde ditko melo vzdycky jedno nove. Latku uz mam, tak to bude takova rychlovka. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.4.22 11:14

@Ter88ka taky se mi ted vaha docela zastavila. O paleni zahy uz ani nepremyslim…ta me pali nepretrzite 🥵 chvilema mam pocit, ze Pepina vyleze jak sebou mele 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
10.4.22 13:16

@berunecka6 já chci ještě z plenkove metraze udělat do kočáru prosteradlo. Pod kluka jsem dávala vždy plenu a furt se to kroužili, neslo poradně natáhnout… mám stejnou plenkovinu jako plátno na deku do kočárku (jedna strana bavlna a jedna minky). Nad povlecenim jsem premyslela, dělala jsem klukovi, ale nějak jsem nenašla zajímavou metraz. Min týden mi přišlo objednané plus nějaký nepropustny prosteradla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
10.4.22 13:18

@berunecka6 na tu si dam občas Gastrofruit z drMax. Prejde to. A teda nejim moc sladke, hlavně kynuté věci mi nedelaji dobre. Váha se mi teď podle všeho hybe 1 kg/měsíc co je úžasný, vůbec jsem to necekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.4.22 15:58

Ahoj, mate tip, co dat prckovi jako podlozku do korbicky na leto? Idealne neco, aby to i fixováo hlavicku. Kdybyste mely i rovnou nejaky odkaz kde koupit, bylo by to nejlepsi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
10.4.22 17:14

@aannnnaa jen plenu a fixace není nutná pokud jezdíš po normálních cestách a ne někde po poli přes oranici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.4.22 18:19

@hospodki ja teda piju jen mliko 😁 na tu zahu, zadny pripravek jsem nikdy nevyzkousela. Ale pali jen v sede nebo kdyz lezim. Vetsinou pobiham cely den po byte nebo venku. Ale co bych pro Josefinku nevydrzela, ze jo 😁 po porodu me cekaji mnohem horsi veci nez je paleni zahy a podobne 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
10.4.22 18:44

@berunecka6 mliko to nejdřív uhasi, ale pak zas podpoří. Lepší je třeba rennie co se muže i v těhotenství. Já bych zas Neradova aby mi to přešlo v reflux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.4.22 19:09

@hospodki jo no, rennie mam doma, ale asi to jeste nebylo az tak akutni, abych si vzala.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
10.4.22 20:22

@berunecka6 taky jsem na tu žáhu pila mléko a pak jsem četla, že to přesně první chvíli uleví a v druhý zhorší.. ptala jsem se na to teď v pátek doktora, protože z toho občas nemůžu ani spát, nevím jak si sednout, lehnout, kolikrát mi nepomáhá ani stát :roll:
MUDr. mi řekl, že to Rennie je ideální, že můžu sníst 10-14 tablet denně, nejde to prý do krevního oběhu ani nikam, odkud by se to mohlo dostat k miminku a něco ovlivnit… takže už se ho nebojim použít :-D
Jo a jinak mám prý omezit sladké a poslední jídlo jíst tak 2-3 hodiny před tím, než si jdu lehnout… a musím říct, že i to dost pomohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí