Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ter88ka ale jo, to vsechno manzel vi. Malou urcite bude mit rad…ma vsechny decka rad i kdyz, jak tvrdi on, je vlastne nechtel. Jenze tu je toho vic proc to uz dal nepujde. 13let se nechavam ukecavat celou rodinou vcetne manzela, jak to bude vsecko skvele a zalite sluncem. A pokazde to dopadne stejne. Manzel vydrzi sekat latinu maximalne mesic. Navic se za ten jeden jediny mesic vzdycky neco semele co me proste donuti vsechno prehodnotit. Tentokrat uz fakt ne. Ja nemam silu cokoliv resit a hrat si na spokojenou a stastnou rodinu.
@berunecka6 to chápu… taky máš teda svatou trpělivost!
Tak přeju hlavně hodně sil na to, abys to všechno zvládla ![]()
@berunecka6 Nemáme stejného manžela?…
U nás zase x krát zaznělo, když je mi blbě nebo mě něco bolí " ty jsi chtěla být těhotná…" ![]()
@Ballow 😄 to me teda posila k doktorovi kdyz mi neco je. Ale ja vetsinou doma neskucim a delam hrdinku 🙂 jako zada me boli maximalne, nemluve o kyclich…vecer uz sotva chodim a v noci toho moc nenaspim. My se s manzelem spolu temer nebavime. On nic resit nechce…pro neho je vlastne vsechno v poradku. To je jedno, s tim souvisi strasne moc veci proc to chci uz skoncit.
@berunecka6 tak to má plus, já nedávno musela na pohotovost a když jsem se vrátila a ani se nezeptal jak to dopadlo, už to ve mně slušně vřelo a odpovědí bylo, že kdyby to bylo špatně, tvářila bych se jinak…
ale je fakt, že jsme se poslední měsíce pořádně nezastavili ani jeden a už jedeme z posledního, tak stále věřím na zázrak ![]()
Každopádně držím palce ať to dopadne jak nejlépe bude moct…
@Ballow dik, ja doufam ze mi po narozeni Josefinky podepise rozvod dohodou. Nechtela bych se jeste pak hadat a hazet jeden na druheho spinu pred soudem. Tak snad to dopadne.
@hospodki me dneska 40. Od vcera uz bych mela mit materskou. Ale pocitam s tim ze sef papir opet nikam neodnesl, tak asi mi ani neprijdou zadne penize 🤔 jako pred tremi lety.
Mě to ukazuje 53 dní, ale přiznám se, že se teda už těším na porod, jsem čím dál víc unavená, nemůžu spát, žáha mě pálí teda neskutečně a nic mi nepomáhá ![]()
Já ještě 50 dní… letí to neskutečně..vypráno mám, manžel vyžehlil, srovnáno ve skříňce taky je, jen ještě dokoupit kosmetiku a vyprat a nachystat postýlku, nebo spíš na prvních pár měsíců asi budeme mít kolébku..
Já už mám jen 37 dní… příští týden začnu prát, už je asi na čase 😃
Každopádně se na to už těším, žáha mě taky trápí, zaplaťpánbu za Rennie… víc mě ale zlobí ty neklidný nohy nebo co to je, nemáte na to něco? Večer se dostanu do klidu a v tu chvíli to začne
Mám pocit, jak kdybych uběhla maraton a měla namožený svaly, nebo nevím jak to popsat ![]()
@Ter88ka píše:
Já už mám jen 37 dní… příští týden začnu prát, už je asi na čase 😃
Každopádně se na to už těším, žáha mě taky trápí, zaplaťpánbu za Rennie… víc mě ale zlobí ty neklidný nohy nebo co to je, nemáte na to něco? Večer se dostanu do klidu a v tu chvíli to začneMám pocit, jak kdybych uběhla maraton a měla namožený svaly, nebo nevím jak to popsat
Ty nohy mě trápí taky 😌myslela jsem, že to je hořčík, ale beru ho dost pravidelně..někdy fakt dvě hodiny, než usnu
@Ter88ka nohy jen trochu, horsi bylo u prvního noční mravenceni rukou. A zacinam mít trochu otoky a snazim se k tomu cvičit jógu na záda a to já ji tak strašně nesnáším
. Ta zaha me otravuje hlavně k večeru nebo když se vzbudim, ale jsem schopna to po chvíli zaspat.
@Jannie89 taky jsem ho brala, ale pak mi někdo řekl, že se po 30tt nemá brát, aby nebyla “líná” děloha při porodu - na 90% mě čeká císař, tak nevím proč to řeším, ale co kdyby no 🤔 😅
@hospodki Naštěstí mi k tomu nohy neotékají, ale je to hustý… s tou žáhou to mám přesně taky až k večeru, jen málokdy přes den, to spíš když třeba něco dělám v předklonu
Ale v noci jdu třeba 3× na malou a nevím co mě budí víc - jestli potřeba nebo žáha 🤣 … přes den nevím, že jsem těhotná, tak mi to večer asi musí připomenout, nechci si moc stěžovat 😄 😄 😄
@Ter88ka s tema nohama je to sila. Ja to mela u vsech tehu. Nejen ze boli od kycli az dolu, ale kdyz lezim v klidu tak mam porad pocit ze s nima musim kroutit nebo co 😂 na chvili pomuze ze se projdu, ale pak zas. Ja v noci toho vic nachodim nez naspim 😁