Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@berunecka6 přesně! Já už pak dostávám zprda, co furt dělám, ať s tím přestanu 🤣
Jak kdyby to byl můj koníček ![]()
Zajímavý je to třeba v autě, když řídím, tak jsem v pohodě, když ne, tak půl cesty protahuju, natahuju 😆 😆
@Ter88ka me to prave dela jen v noci. Pres den, asi jak porad neco delam a chodim, tak na to nemam cas myslet 😁
@berunecka6 Tobě už se termín blíží?
Já jsem dneska znovu protřídila oblečení, připravila jsem si na praní plenky, dečky, povlečení a oblečení 50-56… začínám chytat trochu nervy, že by něco mohlo být dřív než má 🤣 Tak to vyperu zítra a pak se vrhnu na 62… 68 je asi ještě zbytečná prát, co myslíte? To jsem vyřadila ještě do krabic, mám toho 2 krabice, moc nechápu, proč toho na ty mrňata kupovaly tolik 🙈
![]()
Praly jste s nějakou aviváží, nebo jen v prášku? … a taky už bych se měla podívat, co si mám sbalit pro sebe
![]()
@Ter88ka termin mam asi za mesic, ale clovek nikdy nevi co se podela. A ja sem rada pripravena dopredu. Jeste pracuju a dokud to pujde tak pracovat budu. Manzel se mi taky smeje ze mam jeste spoustu casu. Hlavni je ze mi podepsal ten papir o jmene 😁
@Ter88ka ja mam i ty vetsi veci. Maximalne to bude mit kapku volnejsi 😄 podle toho jak m velke bricho tak to bude hroch 😁 nekteri me typujou na dvojcata 😂…no nevim. Sama sebe tak hrozne nevidim jan v zrcadle, ale kdyz na seme koukam zhora, tak to takova hruza teda neni 🙂
@berunecka6 jo úplně ti rozumím… zeshora dobrý, to není zas takovej pupek, jak vídám u ostatních
A pak jdu kolem výlohy a jen se chytám za hlavu
![]()
Joo tak na matrice jsme ještě nebyli, můj drahý nemůže najít rodný list - a to má 2 kopie od originálu! 🤣 🤣 🤣
S tou přípravou tě chápu, to máme termín podobně teda… ![]()
Já už jsem se na to asi ptala, ale chystáte se někdo rodit v Podolí?
@Ter88ka ja nastesti na matriku nemusim…sme manzele, tak staci papir o kresnim jmenu pro holku ci kluka podepsat obema rodici a hotovo. Ale byl to boj 😁 ale konecne bude jmeno takove jake sem si vysnila ja 🙂
Ja rodim ve Frydku…teda pokud stihnu dojet 😂 mam to asi 25 km. Jinak nekde cestou.
Tak holky já mám vypraný vše i velikost 74
jelikož jsem plno věcí dostala, a známá to měla v pytli ve sklepě tak to bylo takový zatuchlý, tak jsem to probrala co se mi líbí a vše vyprala a vyžehlila, prala jsem v lovele bez aviváže. Dneska dokoupila ještě další 2 balíky vložek a konečně sbalim tašku. Ještě jsem si objednala kojící podprsenku tak to je posledni a snad mám vše. Postýlka je ještě v rohu a čeká na složení, kočár ještě v krabici, ale říkám vajíčko je nachystaný. Takže co se nestihne tak pak manžel vše složí když budu v porodnici ![]()
@berunecka6 a jaký jméno jste nakonec vybrali? 😊 do porodnice to určitě stihneš!
@Sabrine hezký, tak u vás nachystáno 😍
Tak už jen ty miminka 😊 😊 😊
@Ter88ka ještě jdu příští týden na pedikúru ať ty nohy trošku vypadají na té koze
![]()
@Ter88ka chtela sem Josefinu. Manzel mesic odolaval…nakonec podepsal. Asi zjistil ze semnou tentokrat nehne ![]()
Jestli stihnu se uvidi…posledni porod byl ficak. Jela sem jen na prijem kvuli vyvolavani porodu. Trochu me bolelo jen v zadech nic vic. Porodila sem za tri hodiny od chvile kdy mi doktorka rekla ze uvidime co se bude dit, ale ze zadny nalez nemam 😄
@Sabrine 😂 😂 😂 dobře ty!
@berunecka6 Josefínka je hezký jméno
tos teda měla fofr porody, tak hlavně dojeď! ![]()
@Ter88ka já zatím Podolí v plánu mám, ale termín mám přesně na tu jejich uzavírku, tak uvidíme, jak to dopadne… Jinak malé velikosti jsem už taky vyprala a teď začínám 62-68, taky jsme to dostali, kde to bylo ve sklepě, tak chci přeprat vše, ale je toho jak pro školku ![]()
@berunecka6 jo přesně mám to stejný
už jsem si říkala, že jsem magor. Pořád s těma nohama musím něco dělat protahovat, kroutit když ležím