♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
25.5.22 10:36

@MIJEZ souhlasim a rikal mi to i sam gynekolog ze se to ma brat s rezervou, vetsinou mi vsechny tri casti telicka (hlava, brisko, stehenni kost) meri alespon trikrat at se ujistime vzdycky. Specialne o tom brisku rikal ze tam se casto delaji chyby protoze mimco muze byt v ten moment vycurane zrovna atd. Ze hlava a stehenni kost je vetsinou spravne protoze to jsou kosti, ale brisko je takove vselijake. Kdyz jsou ok pohyby, prutoky, plodovka, placenta atd tak by se asi nemelo stresovat, ale je lepsi vzdy zajit na kontrolu kdyz se nezdaji treba ty pohyby no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
25.5.22 21:25

Tak jsem se vlastně nedozvedela nic co bych nevěděla :roll: Malej má to brisko fakt menší o ty 4 tydny, plodovky je tam malo ale není to hrozny, každopádně mi řekla ze je dobre ze jsem tady a jinak nic papíry jsem předala jinému doktorovi a čekám na nějaký verdikt, jinak beru prášky dvakrát denně něco na cévy aby malej víc rostl …. No vůbec nevím co si o tom mám myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
25.5.22 21:37

@Terkl az na tu plodovku to mam stejne, zitra jdu na kontrolu tak dam vedet co mi rekli. Taky mame brisko o 4 tydny pozadu. A jake leky ti presne dali na redeni krve? Jinak z prvitrimestralniho screeningu nemas rustovou retardaci nejake riziko? Ja totiz jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
26.5.22 10:18

Ahojky … mám prášky na roztazeni cév aby šlo malému ještě víc živin …. ale netuším jak se jmenuji. Jinak v 8 mi dělali monitor a nic moc ve 12 mi budou dělat další, nemám jist oběd kdyby náhodou nebyl taky dobrý ze by musel malej ven :roll: tak jsem z toho rozhozena ale smirena :andel: když mu bude lip na světě tak ať jdu klidně na sál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
26.5.22 10:19

@Terand7593 dej vědět jak si dopadla, drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
26.5.22 10:34

@Terkl jejda to me mrzi a co bylo spatne a ozvama? Vynechavaly nebo co se deje presne? Maly asi uz chce byt u tebe budu na tebe myslet at vam to dobre dopadne :kytka: ja dneska na kontrole ok, mala roste sice pomaleji ale jo, ted hezky dohnala brisko a zacala pomaleji rust hlavicka takze se ji to za chvili asi srovna ale doktor mi to tam dole prostouchnul at zkusime vyvolat porod tak uvidime co se bude dit. Dalsi kontrola za tyden. Dej vedet jak si dopadla :hug: moc moc drzim pesti - dulezite je at jste na konci oba zdravi a spokojeni :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
26.5.22 11:17

@Terand7593 Malej moc nereagoval, buď byl hodně unavený nebo už mu tam není dobre …. Ve 12 ji budou dělat další tak se uvidi, snad to bude dobre.
Je dobre ze mala roste, tak snad brzy jsem pošleme fotky našich zdravych miminek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.5.22 12:36

@Terkl taky drzim palce at je vsechno v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
26.5.22 13:05

@Terkl Tak co? Jak to vypadá? Moc držím palce, ať je všechno v pořádku a brzo už ti tyhle nervy skončí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.5.22 13:08

@Terkl držím pěsti, ať je vše v pořádku ❤️️ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
26.5.22 16:27

Tak ještě nerodime. Dělali mi průtoky a dobrý takže zatím nic. Ještě večer mi budou dělat monitor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.5.22 14:07

@Terkl ahojky tak co je u vás nového?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.5.22 11:00

Ahoj holky uz vam ted nekterym delali hamiltona? Mne naposled ve ctvrtek protoze jsem na prst otevrena. Ten samy den v noci mi odesla hlenova zatka a v noci mivam kontrakce ale nepravidelne, ted uz je nedele a porad mam vytok s krvi ale vypada to ze se nic dalsiho nedeje. Nekdo se stejnou/ podobnou zkusenosti? Jsem 40tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18655
29.5.22 11:41

@Terand7593 jo, me minuly čtvrtek, pravidelne poslicky co přešly do ničeho, o víkendu odešla zatka, byla silena bouřka a po týdnu bez zatky furt nic :nevim: Od toho čtvrtka přišlo za ten týden a půl tak 5 poslicku maximálně :( zítra mám kontrolu tak si řeknu o dalsiho. Až na tebe přijdou poslové, tak zkus masaz bradavek, já ji zkouším posledních par dnů jestli to nepomůže a tak po 5 min cítím, ze se něco deje, prijde slabá bolest spodku atp. Mohlo by to u tebe tělo vyburcovat k akci. A teda poslední dva dny se mi vrátilo tvrdnuti bricha a mám kolostrum, tak snad to bude mít brzy nějaký progress.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.5.22 12:00

Zátka

Mě tedy hamiltona zatím nedělali, ale zátka mi odešla před 14 dny a nic se neděje, ale já jsem teprve 36+6 dnes..u první mi odešla 2 dny před porodem a u druhého 8 dní před porodem..tak taky čekám, co bude..tvrdnutí břicha mám celé dny..hlavně když jdu do schodů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí