♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
30.5.22 08:51

@Eleonor7 Moc gratuluju!😊 Jak k prckovi, tak k tak rychlemu prubehu🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
30.5.22 10:06

@Eleonor7 jee dalsi mimco na svete 🙂 gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
30.5.22 10:26

@Eleonor7 gratuluji :srdce: Další prcek na světě to se nám to tady začíná rozrůstat :)

• Citovat
  • Upravit
378
30.5.22 19:39

Hamilton

Tak já dnes po kontrole stále stejný nález, otevřená na prst, i když mě bolí třísla, jak namožené a podbřišek..jsem 37+0 a příští pondělí jdu na kontrolu a prý pokud chci, že uděláme Hamiltona..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.5.22 19:42

@Pudelka už tak brzy ti nabízí Hamiltona? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.5.22 19:44

@Ter88ka no v 38+0.. já mám totiž už odhad z minulého týdne na 3185g, takže abych nerodila obra..a navíc cukrovku..takže i tak bude mít určitě 3500g🙈 Kdybych vydržela do termínu, tak mě čeká min.4kg mimčo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.5.22 20:20

@Pudelka aha, tak to ani nevím, že takhle nabízí dřív… no hlavně ať je prcek v pořádku, to je nejdůležitější 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
30.5.22 20:41

@Ter88ka přesně tak, jako ještě si to mohu rozmyslet a nebo se třeba rozhodne jít sám :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
30.5.22 20:47

@Pudelka tak já pokud bych měla takový váhový odhad a 38tt tak bych si ho nechala udělat :)

• Citovat
  • Upravit
378
30.5.22 20:49

@Sabrine no právě, že si říkám, že už je dopečený, jen teď nabírá a to může na světě už :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
1.6.22 05:38

Ahoj holky, já jsem dnes 35+6 a včera konečně kontrola. Trochu mi to rozhodlo nervy, protože mi říkal, že se to tam napůl chystá..a moje psychika si to prebrala, že hned rodim 😁Musím se nějak uklidnit a vzkazovat miminku, ať mi ještě 14 dní dá k dobru :) Dneska nad ranem se mi dokonce zdálo, že mám poslicky 🙈Tak nevím teda, jestli to tak bylo, nebo to byly sny nebo spíš potřeba na velkou. Mám v hlavě ještě nedodelky doma (ty ale budou furt, protože máme 2 leteho syna a furt je tu binec a ani to nemůže být tak dokonale nachystané jako na první mimi), čekáme na podpis jedné smlouvy od právníka, ještě vyprat nějaké potahy od autosedačky. A hlavně připravit se na druhý porod i s partnerem, probrat to..a nebát se, že chci zvolit o 15 min vzdálenější porodnici 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 07:57

Ahoj holky tak se k Vám přidávám na čekačku :lol: termín mám v pátek, poslíčci jsou.. ale nevypadá že by drobek nějak pospíchal 😂 taky Vám to tak pomalu ty poslední dny utíkalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.6.22 08:14

@D284 ty jo, mě povídej, vleče se to jak smrad :? Já mám termín zítra a každý večer se modlím abych se už ráno neprobudila doma ;) navíc moje porodnice má kvůli výmalbě příští týden zavreno a je to pro me psychicky tlak už. Už minulý týden mi řekli, že jsou porodní cesty připravený a stále se nic neděje. zitra mám kontrolu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 08:37

@Andula2 také mám zítra kontrolu tak se modlím aby mi řekli ze už se to blíží 😂 neboj to všechno dobře dopadne.. když proste malý/ malá už bude chtít ven tak porodíš jinde ale už to konečně budeš mít za sebou :srdce: :srdce: hlavně ať jste oba v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.6.22 08:57

@D284 ja mam termin az pristi patek…jako jeste porad pracuju 🥵 a do toho same doktory s deckama…tak me to nejak utika. Navic nejstarsi syn dela dneska pisemne zaverecne zkousky, zitra prakticke a pak nekdy jeste ustni a autoskolu tak sem spis na nervy z neho jestli to vsechno da at ma klid pres leto 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí