♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18658
13.6.22 20:50

@Jannie89 no já když volala, tak jsem si rikala, ze volám brzy a zxbtecne. Kontrakce po 1,5 minutě jako druhorodicka.. pořad to nemělo až takovou silu jak jsem si pamatovala (jako silne byly dost, ale tentokrat jsem se uvolnila a hezky prodychala tak byly stále snesitelne). V porodnici řekli at hned prijedu. Hned na monitor, po monitoru ze jsem na začátku a jen tak to nebude ( moje info, ze u kluka jsem se otevrela ze 2 na 8 Cm za dvě hodiny doktorka přešla shovívavym úsměvem)… za hodinu na pokoji jsem se prevlekla, dala si sprchu, došla na velkou a přešla na sal, kde byla mala za necelé 3 kontrakce venku. Prý muzu rodit na kšeft :lol: ty hnusne kontrakce jsem měla tak 10-15 kousku víc určitě ne. Add; jinak mala byla venku cca 2 hodiny po tom co jsem volala do porodnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
14.6.22 06:16

@Pudelka teda to je obřík, moc gratuluju!!! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
16.6.22 12:46

Holky nam se teda dari 🙂 syn udelal jen ustni a prakticke zkousky. Pisemne si zopakne v zari. Autoskolu…uz dvakrat vyletel pri pisemnych vzdy mu chybel bod :zed: a ja snad asi neporodim ani do vanoc 😂 male se ven nechce. Zitra mam posledni kontrolu v nemocnici a uplne vidim jak mi rekne ze pokud do nedele nic tak budem vyvolavat…toho se docela bojim. Tak snad se do nedele neco stane. Uz tak ma vahovy odhad 3750.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.6.22 13:39

@berunecka6 teeeeda když se daří, tak se daří 🙈 🙈 🙈 Někdo září, někdo v září ;) - v září syn zazáří a bude to mít z krku :*
Držím palce, ať už se malá rozhoupe, věřím, že už to musí být tíha :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
16.6.22 13:47

@Ter88ka nooo…tak snad to v zari da. Ja uz sotva chodim. Jeste s dcerou porad chodime na prochazky…ta me porad nuti 😁 tak si vzdycky nekam sednu na hriste a ona si nastesti hraje. Manzel…borec si jede dal svou ligu…tak mame s deckama vymysleny plan kdyby nahodou doslo k tomu ze budu muset do porodnice. Boooze at uz je to vsechno zamnou 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.6.22 17:00

@berunecka6 ještě že máš už dospělýho syna, co malou pohlídá, až to přijde… ale stejně teda, manžel jako nepočítá s nějakou pomocí??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
16.6.22 17:09

@Ter88ka jo decka se o tu nejmladsi postaraji nez pan otec vystrizlivi. Manzel ma problemy s pitim uz dlouho. Porad jen slibuje a vzdycky to dopadne stejne. Tentokrat uz se nechci nechat uchlacholit nejakyma recma a gestama. Po porodu podavam zadost o rozvod. Jine vychodisko neni. On se lecit nechce a ja jsem stejne zvykla se o vsechno postarat sama. S deckama to zvladnem v pohode. Ani financne na tom nebudu nijak zvlast spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.6.22 03:13

@berunecka6 tak to klobouk dolu! :srdce:
Věřím, že to musí být na hlavu… přeju hodně sil! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
17.6.22 07:09

Ahoj holky taky mám od 7.6 na světě holčičku :srdce: porod 3 dny :,( nemáte prosím někdo zkušenosti s takovým nepříjemným tlakem a bolesti tam dolu? Predtim to byl tlak (léčila sem Hemeroidy) ale teď je to Bodavá bolest díky který se nemůžu pohnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
17.6.22 07:11
@D284 píše:
Ahoj holky taky mám od 7.6 na světě holčičku :srdce: porod 3 dny :,( nemáte prosím někdo zkušenosti s takovým nepříjemným tlakem a bolesti tam dolu? Predtim to byl tlak (léčila sem Hemeroidy) ale teď je to Bodavá bolest díky který se nemůžu pohnout :nevim:

Moc gratuluji! Asi bych se na tu bolest zeptala na gynde popravdě..nebo aspoň v lékárně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
17.6.22 10:17

@D284 taky gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
17.6.22 10:23

@Jannie89 děkuji :srdce: dobře zkusím se optat … nikdo z mého okolí nemá zkušenosti s takovou bolesti :nevim: @berunecka6 dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
17.6.22 12:31

@D284 gratuluju k holčičce :srdce:
Já ten tlak dole mám taky, jak před porodem… jak se vrací stydká kost na svoje místo, tak to bolí, že je člověk rád, že ujde pár kroků viď?
Kamarádka to měla taky, prý jí to bolelo celých 6 týdnů… no já se na to určitě doktora zeptám, jen čekám až se vrátí z dovolené … zatím si lupnu 2× denně Paralen, to mi řekli i v porodnici, že na bolest kdyžtak ten :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
18.6.22 10:21

@Ter88ka Zjistila sem ze mám vyhrezle Hemeroidy.. alespoň doufám ze Hemeroidy a ne zadek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.6.22 12:25

@D284 oooo tak to nezávidím a přeju brzké uzdravení :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie