♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18658
1.6.22 09:40

@D284 no ty poslední dny byly peklo. Člověk furt čekal kdy konečně. A stejne jsem si rikala jestli nejedeme zbytecne, ze to zas tak silne není. No za necelé dvě hodiny po příjezdu do porodnice byla mala venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
1.6.22 12:17

Olivia je na svete

Ahoj holky tak uz i my to mame za sebou, po dlouhem porodu 19 hodin nakonec akutni cisar kvuli tachykardii a mala nesestupovala dolu, zjistilo se ze kvuli tomu ze byla nekolikrat omotana snurou. Nakonec je to ale zdrava holka nase :srdce: preju vam vsem snadny a uspesny porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 14:34

@berunecka6 teda tak to bude doma veselo viď? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 14:35

@hospodki no teda také bych chtela mít takový porod :oops: a máš první nebo druhé? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
1.6.22 15:32

@D284 jenzo druhé. U kluka jsem se otevrela za 2 hodiny plu hodina tlaceni. Tam hrála velkou úlohu únava - kontrakce samozřejmě začaly mnohem driv a měla jsem je cely den, bavím se až o tom konci kdy to fakt bolí. Holka to finále ve vysledku zvládla za hodinu a jen 3 zatlačeni. U prvního jsem se bránila kontrakci křečí a teď u druhého jsem se snažila ji nechat volně projít tělem a zůstat uvolnena (v rámci možnosti). To mi hodně pomohlo. No i doktorka a PA byly překvapene jak se ze stavu ‘jste na samém začátku otevřená na 2 Cm a ještě je tam kus cipku’ dostaneme za hodinu na ‘gratuluju je to holka’ :lol: ale co si budem.. proste to bolí a hodně i tím jak to jde strašně rychle. Dvě děti mám a to mi stačí, takže vyzkoušeno, díky, ale další přenechám jiným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.6.22 15:52

@D284 no to bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.6.22 15:54

@Terand7593 gratuluju 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 16:03

@hospodki já jsem prvorodička a mám docela strach hlavně z toho abych se uvolnila a nepanikařila … abych si to proste nějak nekomplikovala … poslíčky mám ohromný teda ti povím … budím se i v noci a když chodím mám tlak do podbřišku … no na jednu stranu to chci mít za sebou ale na druhou :? jak si vnímala bolesti? Spíše jako menstruační nebo jako střevní chřipku? :) Jinak sem viděla ze jsi rodila v Neratovicích a byla spokojená … já budu na Mělníku doufám že tam budu taky tak spokojená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 16:04

@berunecka6 Každopádně ti držím palce jak při porodu tak i synovi ať to dobře dopadne.. to budete mít co oslavovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 16:06

@Terand7593 také moc gratuluji a přeji tobě i maličké hodně zdravíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
1.6.22 16:30

@Andula2 no tak to máme podobně, já mám termín příští úterý a porodnice zavřená tenhle týden :mrgreen: takže jsem osobně ráda za to, že poslíčci zatím nespěchají a upřímně doufám, že tam aspoň do pondělí vydrží… v pondělí už mi to bude jedno, to jdu v 8 ráno na monitor a kontrolu, tak kdyby si mě tam už nechali, tak budu mít ušetřenou cestu… ale spíš si myslím, že se tý naší peciválce nikam chtít nebude :mrgreen:
@berunecka6 ty jo, tak držím palce, ať to dítko zvládne a ty můžeš být v klidu :-)
Vtipný jak jsem si při odchodu z práce říkala, že mám 6 týdnů dovolené, které si prostě vyberu! A zbývá mi 6 dní a volno jsem neměla ještě ani den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
1.6.22 16:37

@D284 pošlu sz. Je to dlouhé a nechci to vypisovat do veřejne diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.6.22 17:48

@D284 diky 🙂 porodu se nebojim. Mam jich za sebou uz dost a vsechny byly relativne rychle a v pohode. A syn to snad da. Uci se porad jako blazen 🤦 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.6.22 17:50

@berunecka6 tak to je super :lol: tak dej vědět až se malé narodí a jak syn dopadl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
1.6.22 17:54

@Ter88ka no tak snad to da. Jen me mrzi ze se hned po, doufam ze uspesnych, zkouskach odstehuje ke svemu tatinkovi. On mu dohodil nejakou praci. Jen ta tatinkova vychova bude mazec a bojim se co mi z toho meho hodneho kluka udela za hajzlika a hospodskeho povalece :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí