♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.6.22 11:49

pozitivni test

Ahojky devcata :D :D 16 dni spozdeni a test takto :lol: :lol: nemuze to udelat cysta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.7.22 12:03

@Nikol1996Škodova za mě pozitivní rozhodne je, ale zdá muze způsobit cysta nevím, ale někde jsem četla že ano 🤷‍♀️zkus se objednat k doktorovi a budeš moudřejší ☺️️☺️️☺️️jinak přeji hodně štěstí 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.7.22 13:07

@V09 ahoj jak si momentálně na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
3.7.22 20:23

Ahoj holky, hlásím po dlouhé. U nás byla vyvolávačka 28.6 v 7.h nástup. 8.30 zavedena tableta 10.30 zavedena druhá a už to jelo a doslova. 16.15 se nám narodil Tadeáš 52cm a váha 4.130kg :srdce: :srdce: en kosmetické sítí.
Do půl hodiny odešla placenta, ale teď to začalo, rozjel se help syndrom po porodu okamžitá revize a ležím na ARO. V noci masivni krvácení znova revize. I přes druhou revizi pořád krvácení, i že stolice. Takže převoz do druhé nemocnice okamžitý gastro nic ne nepotrvrdilo, že by to bylo z žaludku.. Tak teď už zkráceně.. Mám drenáže z plic na odvod vody. Jsem po dyalize ledvin. A pořád neví co.. Já jsem pořád na ARO. Manžel zrovna teď si odváží malýho domu má k sobě jebe ještě 10 l. dceru. Alespoň v rychlovce takhle. Doufám, že jste všichni na tom líp jak já a držte se,

• Citovat
  • Upravit
244
3.7.22 21:00

@Sabrine jaaj…tak to je mazec. Preju hodne sil.
A samozrejme gratulace k synovi 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.7.22 22:17

@Sabrine gratulace k synovi a tobě přeji brzké uzdravení..to je teda mazec, hlavně ať jsi brzy v pořádku a doma se svou rodinou :srdce: :hug:
Nemohlo by to krvácení ve stolici být z prasklého hemeroidu?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18658
4.7.22 04:44

@Sabrine hlavně at te daji brzy do pořádku. Kluci to určitě zvládnou. Ro co popisuješ je noční mura. Je mi lito co prozivas, tak přeji alespoň spoustu sil at už je lépe a můžeš za nimi co nejdříve domu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
4.7.22 06:39

Děkuji holky, čekám na ranní vizitu co bude dál.
Hemeroidy se mi vytlačily taky před porodem, ale z toho to nebylo. Je to všechno od help syndromu, ale jsem stabilizovaná.
Užívejte miminek já se zase ozvu jak budu vědět něco novyho :hug:

• Citovat
  • Upravit
299
4.7.22 14:06

@Sabrine Ať je ti brzy lépe a můžeš za rodinkou! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
5.7.22 04:21

@Sabrine přidávám se ke gratulacím ke chlapečkovi a přeju, ať jsi brzy v pořádku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
5.7.22 07:33

Holky, děkuji :srdce: vypadá to tak, že už jsem se začala zlepšovat, a včera zase buch. Kravní destičky mi klesly a i když jsem na kyslíku tak jsem měla problém s dýcháním :zed: je to začarovanej kruh, už mě to nebavi :,(

• Citovat
  • Upravit
378
5.7.22 10:09

@Sabrine teda holka, ty máš smůlu :( Přeji hodně sil, ať už je lépe :srdce: :hug:
Manžel tě doma s dětmi určitě potřebují, tak ať tě dají brzy do kupy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
8.7.22 12:47

@Sabrine ahoj, tak jak je?? Už lepší? Myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.22 08:30

Niki123

Taky jsem dnes objevila slabou carku🙂 💗 alemam podvouch mimodeloznich tak se neraduju😥 mela jsem teda ovulaci asi 12.9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
27.9.22 17:37

@Nikola.H 1991 držím palce, ať se můžeš příští rok těšit z miminka jako my letos ;) :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí