Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@berunecka6 určitě to bude dobrý, neboj! Jestli je hodnej ještě teď, tak už ho tatínek nezkazí ![]()
Začne to být zajímavý, že holky..😀Kazdy ráno se můžeme dozvědět, že další mimi je na světě ☺️️
@Jannie89 jo no. Ja mam zajimavou kazdou noc. Ale pokazde me to do rana preslo…zatim 😂
Holky, já má pocit, že za poslední týden mimco přibralo tak 0,5 kg 😁 😁Tolik hmoty v tom břiše, když se chci třeba jen prevalit z boku na boku
@Jannie89 no to mi povidej…a obout si boty…to je taky docela komedie 😂
@Jannie89 asi ne 😄 ja mam dnes termin…tak sem zvedava…neco se zacina dit. Ale nejspis me to stejne zase prejde 😂 je to docela napinave ![]()
Ahoj holky, tak já novinku mám, i když už taky není nejčerstvější ![]()
V pondělí 6.6. se k nám přidala i naše holčička
![]()
Samotný porod trval 3 hodiny, ale poslíčky jsem měla už od soboty a to takový, že jsem ani nespala. Takže porod po nějakých 48 hodinách bez spánku, probouzela jsem se z kómatu jen kvůli bolesti, fakt půl porodu nevím 🙈 🙈 No teď už je všechno krásný, včera jsme přijeli domu a už tady řádíme
Malá je skvělá, moc hodná, kojení nám taky jde skvěle… tak jediný co mě trápí, je ta rozbolavělá spodní část těla, na záchod chodím se strašnou nechutí, všechno to pálí a řeže, nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám jen vnitřní stehy, ale stejně si nemůžu pořádně sednout nebo se zvednout, chodím jak napr*** kachna, prostě vím o tom, že “jí” mám ![]()
@Ter88ka píše:
Ahoj holky, tak já novinku mám, i když už taky není nejčerstvější
V pondělí 6.6. se k nám přidala i naše holčička![]()
![]()
Samotný porod trval 3 hodiny, ale poslíčky jsem měla už od soboty a to takový, že jsem ani nespala. Takže porod po nějakých 48 hodinách bez spánku, probouzela jsem se z kómatu jen kvůli bolesti, fakt půl porodu nevím 🙈 🙈 No teď už je všechno krásný, včera jsme přijeli domu a už tady řádímeMalá je skvělá, moc hodná, kojení nám taky jde skvěle… tak jediný co mě trápí, je ta rozbolavělá spodní část těla, na záchod chodím se strašnou nechutí, všechno to pálí a řeže, nemáte s tím někdo zkušenosti? Mám jen vnitřní stehy, ale stejně si nemůžu pořádně sednout nebo se zvednout, chodím jak napr*** kachna, prostě vím o tom, že “jí” mám
Pálení a řezání jsem neměla, ale používala jsem myci gel Herbalon s dubovou kurou-tak otázka, zda to pomáhalo. Taky jsem měla nějaké zasiti a sedavala jsem tak na půl zadku. Ale rychle se to lepšilo.
Gratuluji moc k holčičce 🌷
@Ter88ka taky gratuluju
A neboj ty vsechny problemy prejdou.
U nas open nic
uz treti noc poslicci a nic z toho. Jako prala bych si vydrzet az do 19.6. to ma moje mamka narozky, ale to moc nevidim. Pres den uz chodim malem po spickach
v noci se moc sleduju kdy me kde pichne
Manzel…to je borec sam o sobe.
to nema cenu komentovat.
@Ter88ka gratuluji, hodně zdravíčka ![]()
Já mám termín 23.6 malej včera měl 3230g takže já dělám všechno co můžu, aby šel ven už je krásně dopečenej, ale zatím nic. Přes den pár poslíčku přes noc nic. Ale blíží se úplněk tak doufám ![]()
@Ter88ka chod curat do sprchy. Já tak v prvním těhotenství chodila snad dva týdny jak jsem byla cela sesita uvnitř i venku. Teď u druhého ani jeden steh a pocit jen jak kdybych byla odrena a jinak vše Ok. Hned jsem najela na klasicky režim bez omezování.
Díky za gratulace!
herbalon jsem si koupila už do porodnice, takže ten používám taky… a přesně jsem včera přišla na to, že čůrat společně s vodou ve sprše je mnohem lepší než brečet na záchodě a mohl by mi někdo říct, jak je to nechutný
to si radši 10× denně dezinfikuju sprcháč, než ty stavy předtim ![]()