♥️ TP - Červen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
29.5.22 16:27

@jizzzy broucek :srdce: gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.5.22 17:12

@Terand7593 jako pred trinacti lety se me nikdo neptal. Ono to ani nebolelo, ale jen to tak nechutne zakrupalo…do ted me beha mraz po zadech kdyz si na to vzpomenu. Od te doby kdyz se me zeptaji jestli to chci tak malem utikam 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.5.22 17:15

@hospodki me to taky nebolelo, jen to dvakrat kruplo…no jako za me uz teda ne 😁 je fakt ze sem tehdy porodila druhy den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.5.22 17:17

@jizzzy ta je krasna :wink: gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
29.5.22 21:32

Ahojky holky tak v pátek se nám narodil Daneček :srdce: :srdce: Musela jsem rychle na cisar už mu u mě v brisku nebylo dobre :srdce: ale je to krásný zdraví chlapecek :srdce: :srdce: mel 2030g a 45cm :srdce: :srdce:
Jsme ještě v nemocnici ale daří se nám moc dobre už se těšíme domu za tatínkem :kytka: :srdce:
Jinak jsem strašně rada ze jsem tu minulou sobotu dala na svůj mateřský smysl a do te nemocnice jela, byli jsme aspoň pod kontrolou a dopadlo to stejně tak jak jsem si myslela, jsem strašně šťastná ze je malej v pořádku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
29.5.22 21:33

@Terkl myslela jsem na tebe. Jsem moc rada ze jste ok a maly to dozene vsechno venku a bude to kluk jako buk :srdce: moooc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.5.22 21:34

@Terkl jeee tak to je super zpráva ❤️️❤️️❤️️přeji vám hodně zdravíčka, ať hezky rostete❤️️gratuluji 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
29.5.22 21:36

@Terkl supeer :srdce: gratuluji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
29.5.22 21:40

@Terkl moc gratuluji k drobečkovi, hlavně ať jste v pořádku..vše dožene a bude to pořádný chlapák :srdce: Hodně zdravíčka rodinko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
29.5.22 21:59

@Terkl gratuluji, ať se Vám daří. A hodně zdravíčka :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18659
29.5.22 22:13

@Terkl to je spuntik, ale je fajn, ze šel ven když už mu tak nebylo dobre. At se daří a děla jen radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
29.5.22 22:54

@Terkl přidávám se ke gratulacím, jsem ráda, že jste v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
30.5.22 07:18

@Ter88ka Ahojky, nejsi nahodou zapsana v Podoli?😁 Ja na nej prave taky koukala, ale ta uzavirka me odradila.. Tak drzim palce, at se s prckem trefite az budou mit otevreno:))

@Terand7593 No ja jsem prave uz ve 40., termin mam za tri dny🙈 tak uvidime, ale co uz, tehotnej clovek muze byt i 42 tydnu, kdyz je vse ok.. Ale tak dlouho snad otalet nebude😃

@jizzzy Moc gratuluji k malicke!!♥️️🎊 Je nadherna, at se vam jen dari a jste brzy doma😊

@Ballow No, s tim zaprahem se snad ani nedivim, ze to clovek ani nevnima, ja kdyz jsem celej den v jednom kole, tak si kolikrat pak vecer uvedomim, ze ani nevim, jestli pres den kopala nebo co🙈 ale je fakt, ze poslednich par dni se mi to uz nedeje, telo uz si dost jasne rika o odpocinek, tak snad to stehovani budete mit brzy za sebou, at uz muzes taky relaxovat😊

@Terkl Moc a moc gratuluju♥️️ to jsou krasne zpravy, ze uz mas maleho u sebe, ted uz jen hezky odpocivat, vse se dozene jedna dve😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
30.5.22 08:01

Já jsem důkaz, že najednou může jít vše ráz na ráz. 24.5. otevřená sotva na prst a dr. věštila, že to bude spíš na červen, ačkoliv termín 31.5.
No a po asi 6km procházce v sobotu, kdy jsem ještě skákala jak kamzík, do té doby bez poslíčků s hlenovou zátkou na místě, břichem nahoře zkrátka bez jakéhokoliv náznaku blížícího se porodu se v neděli ráno rozjely kontrakce - já teda trvám na tom, že to byly kontrakce, označovat tu šílenou bolest vystřelující do zad v pravidelných zkracujících se intervalech až po cca 3 minutách, co trvala x hodin, za poslíčky, mě vyloženě vytáčelo.
17:30 nás z porodnice vrátili domů
19:20 praskla voda
Cca 21:00 už nás přijali
A 3:12 Benedikt na světě (50cm, 3870g, 39+6)
Takže to fakt může být ze dne na den. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
30.5.22 08:48

@aannnnaa jsem v Podolí no, budu doufat, že malá počká :mrgreen:
@Eleonor7 tak to byl fofr! Hlavně že jste v pořádku, gratuluju k miminku! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí